Att ha ett bra kreditkort underlättar livet för de flesta och gör det smidigt att göra de köp som behövs, under såväl vardagar och arbetsdagar som under semestern. Circle K MasterCard är ett smart och modernt kreditkort som kommer med en mängd förmåner och generösa erbjudanden.

Circle K Bensinkort

cerclek


 • Du får 0.3% i bonus på alla köp du gör med ditt Circle K Mastercard*
 • Tankar du över 1 000 liter/år får du 1% bonus*
 • Bonus kan endast användas på Circle KÅrsavgift: 0 kr
Ränta: 15.00 %
Räntefritt: 60 dagar
Kredit: Upp till 100000 kr

Ansök direkt

Vad är Circle K MasterCard?

Kreditkortet Circle K MasterCard tillhandahålls av SEB och är ett smart sätt att spara pengar för dig som regelbundet gör köp hos Circle K. Kortet har ingen årsavgift och det är enkelt att ansöka om och skaffa ett kort.

När du ansöker om ditt MasterCard görs en kreditvärdighetskontroll och en särskild prövning av den ansökande genomförs. Utifrån de uppgifter som inhämtas där, bestäms ditt kreditbelopp som kommer att gälla för ditt kort.

Kortet går att använda i hela världen och gör det möjligt att samla in bonus och ta del av en mängd olika rabatter och andra erbjudanden. Kunder som regelbundet besöker Circle K-stationer runt om i landet brukar tala gott om kreditkortet och har ofta möjlighet att spara stora pengar på att använda det.

Vilka erbjudanden får man med Circle K MasterCard?

Kreditkortet kommer med en mängd olika bonusar, rabatter och erbjudanden. Här är några av de otroliga förmåner du får som kund hos Circle K, med deras MasterCard:

Välkomsterbjudande

Circle K har ett fullspäckat välkomsterbjudande för dig som ny kund. I det erbjudandet ingår till exempel:

 • Tankning till rabatterat pris – 25 öre billigare de första sex månaderna, sedan en rabatt på 15 öre litern.
 • Du får en biltvätt till halva priset.
 • Medlemskap i Circle K EXTRA Club.

Medlemskapet i Circle K EXTRA Club kommer i sin tur med en mängd olika förmåner och rabatter, såsom:

 • Var sjätte biltvätt gratis.
 • Var sjätte kaffe gratis.
 • En varmkorv för endast 10 kronor alla dagar i veckan.
 • En massa nya tillfälliga rabatter och erbjudanden löpande.

Drivmedel och tankning

Om du brukar tanka hos Circle K kan du snabbt börja spara pengar genom att använda deras kreditkortslösning. Då får du till exempel:

 • En rabatt på 15 öre litern på stationer med bemanning.
 • En försäkring som skyddar dig om du råkar tanka fel.
 • En bonus på 0,3 procent på det du handlar med kortet, eller hela 1 procent på alla köp om du tankar 1000 liter per år eller mer.

Reseförsäkring

Den som har ett Circle K MasterCard erbjuds en smart reseförsäkring som kompletterar din nuvarande försäkring och ger dessutom möjlighet till avbeställningsskydd på din resa. Denna försäkring täcker många av de delar som vanligtvis inte ingår i hemförsäkringen. Den gäller till exempel:

 • När du behöver avboka din resa.
 • Om din resa blir försenad med mer än sex timmar.
 • Om ditt bagage blir försenat.

Försäkringen täcker både kortinnehavaren och familjen och är giltig för resor upp till 60 dagar. För att reseförsäkringen ska gälla behöver åtminstone 75 procent av resekostnaden ha betalats med ett MasterCard från Circle K.

Betalskydd

Till ditt Circle K MasterCard är det möjligt att teckna en extra försäkring, ett så kallat betalskydd. Med ett sådant får du hjälp i händelse att du inte har möjlighet att betala av dina kreditköp som gjorts med kortet. Det skulle till exempel kunna ske om du plötsligt blir sjukskriven eller arbetslös och tappar i inkomst. Betalskyddsförsäkringen täcker även dödsfall, och inlösen av faktura och skuldsaldo på kortet sköts av försäkringsbolaget.

Säkra kortbetalningar – Betala tryggt med Circle K

Med ett MasterCard från Circle K har du full kontroll över ditt kort och dina köp. Du kan enkelt logga in på ditt Circle K-konto och själv bestämma köpgräns, bestämma om kortet ska vara aktivt för handel online, aktivera och inaktivera diverse tjänster och så vidare.

Det går dessutom att själv välja en egen PIN-kod, för att underlätta för dig att använda kortet och göra det personligt. Kortet är modernt och du kan lätt hantera och få översikt över ditt kortkonto digitalt.

credit card circle k

Samla bonus med Circle K MasterCard

Varje gång du använder ditt kort får du en viss bonus, upp till 1% om du tankar mer än 1000 liter per år. Du kan hela tiden se hur mycket du har samlat ihop på nätet eller i en app, vilket gör det motiverande att använda kortet då det blir tydligt hur mycket du faktiskt sparar med det.

Bonusen samlas in vid köp av de flesta varor, med några undantag som till exempel: lotter, tobak, bensin samt köp som görs hos konkurrerande bensinstationer i Sverige. Bonusen kan du samla in i alla butiker runt om i hela världen där MasterCard är accepterat.

När som helst kan du använda din intjänade bonus för att köpa bensin, varor eller tjänster på en Circle K-station. Hela bonussystemet är digitalt och sköts automatiskt vilket gör det väldigt smidigt att både samla ihop, samt nyttja din bonus. Det finns dessutom inget minimikrav på hur mycket bonus du behöver ha fått ihop för att kunna använda den i butik.

Det är möjligt att kostnadsfritt ansöka om ett extrakort, vilket är ett smart sätt att utöka sin bonus hos Circle K. På så vis kan till exempel du och din partner tillsammans samla in poäng och spara pengar varje gång ni handlar med era MasterCard kreditkort.

Om Circle K

Totalt finns ungefär 700 Circle K bensinstationer i Sverige. Av dessa är omkring 300 bemannade stationer med full service och personal på plats. I deras utbud ingår bland annat mat och dryck, verktyg och biltillbehör, samt diverse receptfria läkemedel.

Hos Circle K kan du även tvätta bilen, antingen genom mjuk och skonsam tvätt, eller på många stationer även med högtryckstvätt. Dessutom har Circle K utformat särskilda tvättprogram som är anpassade efter vädret under olika säsonger. Circle K har ett gediget utbud när det gäller biltvätt, vilket du kan ta del av gratis var sjätte gång med ditt MasterCard som medlem i Circle K EXTRA Club.

Circle K tillhandahåller även fordonsuthyrning, där du smidigt och enkelt kan hyra till exempel:

 • Personbilar
 • Lastbilar
 • Släpvagnar

Circle K har biluthyrning på runt 180 bensinstationer runt om i landet, samt släpvagnar på cirka 270 platser.

KorttypMastercard
Ränta15.00 %
Effektiv ränta16.95 %
Räntefria dagarUpp till 60
KreditgränsUpp till 100 000 kr
Årsavgift0 kr
Uttagsavgift utanför EU3.00%, minst 35kr
Uttagsavgift inom EU3.00%, minst 35kr
Valutapåslag vid utlandsköp2.00 %
Sparränta1,32% per år (max 15 000 kr)
Avi-/Adminstrationsavgift35 kr *

För vem passar det att ansöka om Circle K MasterCard?

Circle K MasterCard är i synnerhet lämpligt för dig om har bil och ofta nyttjar Circle K och deras tjänster, såväl köp av drivmedel som konsumtion av mat, dryck och diverse produkter inne i butikerna. Om du dessutom brukar använda till exempel biltvätt eller hyrbilsservice är kortet ännu mer lönsamt att skaffa då möjligheterna till rabatter och erbjudanden är stora.

För att ha ett kreditkort överlag bör du ha en ordnad ekonomi och säkerställa att du har råd att betala av eventuella kreditköp. Att ha ett flexibelt kort som MasterCard från Circle K, innebär en stor frihet då kortet godtas nästan överallt, på många håll runt om i världen.

Tack vare alla fina erbjudanden, bonusar och rabatter som följer med kortet, är det en smart kreditlösning för de allra flesta. Särskilt för dig som är i farten och ofta tar en sväng förbi en Circle K-mack, är kortet ett givet val!