Idag skrev Metro en artikel om Ben 25 år gammal.

Han är idag hemlös och superlycklig, han lever nämligen sitt liv i luften. Ben har har lyckats utnyttja kreditkorten till max genom att leta upp de kort i världen där han få mest flygpoäng.

Genom att bara använda olika sorters kreditkort så har han kunnat samla ihop tusentals gratis flygpoäng. Genom att göra detta så får han inte bara tillgång till att resa gratis varv efter varv runt jorden utan han får också högsta service. På grund av att han har så många fria flygmil så kan han åka förstaklass och få mat, dryg och riktigt bekväma säten.

Disciplin med kreditkort

Genom att ha stor disciplin och nog läsa igenom de olika avtalen för de kreditkort som vi listar och jämför här på kreditkortlistan så kan man spara mycket pengar. De finns idag flera kreditkort som erbjuder bonus på det du handlar. Vi rekommenderar Norwegian Kreditkort när det kommer till att köpa just resor, dels så erbjuder de bonus på alla köp du gör men du får dessutom 20% extra bonus när du handlar din resa genom Norwegian flygbolag.

Tänk på att vara smart när du använder kreditkort på detta sätt. Så fort du glömmer att betala en räkning i tid eller tar ut mer kredit än vad du har råd med så blir det en direkt förlustaffär för dig.

Källa: Metro