Hur kan du spara pengar med kreditkort?

Med ett kreditkort så har du möjlighet att spara på din ekonomi, jämför de senaste betal- och kreditkorten för 2019. Dra in på kostnader genom ha lägre avgifter, högre bonus och gratis reseförsäkringar. Detta är ofta något du går miste om med vanliga betalkort. Jämför och ansök direkt via vår jämförelselista precis här nedanför för att hitta det bästa kreditkortet! Lycka till!

Kreditkort som du kan lita på under 2019

Mycket har hänt sedan vi började redan för tre år sedan med att grundligt jämföra Sveriges kreditkort. Idag så har du möjlighet att få din ekonomi att växa genom att ha det bästa kreditkortet på marknaden för just dig. Vi har uppdaterat vår recensioner med de senaste villkoren och fördelarna som varje kreditkort ger. Genom att välja ett kreditkort med lång räntefri period och kostnadsfri årsavgift så har du möjlighet att betala fast din privatekonomi är ojämn. När du köper något på ditt kort så har du upp till en och en halv månad på dig att betala. Vissa av våra kort ger stora bonusar varje gång du använder det. Dessa bonusar kan du använda till att köpa resor, mat eller få ut i rena pengar. Alla korten har sina egna fördelar och sina egna nackdelar. Titta igenom listan på vilka av korten vi rekommenderar och jämför de parametrar som är viktigast för just dig.

Lista över de bästa kreditkorten 2019

KreditkortOmdömeVårt betyg
Re:member Flex

Bild Remember Flex

Läs recension om re:member flex

 • Kreditkortet med högst betyg på Kreditkortlistan.se
 • Upp till 56 dagar räntefri kredit.
 • Flexibel ränta och ingen årsavgift.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 9,74% - 24,74%
Räntefritt: 56 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt

Norwegian Kreditkort

Bild Norwegian Kreditkort

Läs recension om Norwegian kreditkort

 • Ingen årsavgift.
 • Du får 6 veckors räntefri kredit.
 • CashPoints på alla köp, överallt.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 19,99%
Räntefritt: 45 dagar
Kredit: 5 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Komplett Bank Kreditkort

Komplett Bank Kreditkort

Läs recension om Komplett Bank kreditkort

 • Ingen årsavgift.
 • Upp till 50 dagars räntefri kredit
 • 1-4% bonus på alla inköp
betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 21,40%-24,90%
Räntefritt: 50 dagar
Kredit: Upp till 100 000 kr


Ansök direkt


Klicka här för att se våra övriga kort

Kreditkortlistan.se – Jämför och hitta det bästa kreditkortet för dig!

KreditkortKreditkortlistan.se startades 2013 och är en oberoende jämförelsesida för kreditkort, betalkort, bensinkort, matkort och resekort. Vi gör det enkelt att jämföra de olika kortens villkor. Allt för att du ska hitta det bästa kreditkortet! Har du några frågor så kan du kontakta vår support på info@kreditkortlistan.se.

Kreditkort är ett vedertaget sätt att sköta sina transaktioner, men så har det inte alltid varit. Vi skriver bland annat om kreditkortets historia här på vår hemsida, och vi rekommenderar dig som besökare läser våra artiklar om kreditkort.

Ansök om ditt kreditkort redan idag

Att ansöka om ett kreditkort kan tyckas vara krångligt. Många har en uppfattning om att banker och andra leverantörer inte accepterar vem som helst. Faktum är att det har blivit enklare och att du nu kan ansöka och få ett godkännande på internet. Viktigt att tänka på är vilken kredit du vill ha och vad du ska använda den till. Vill du resa billigare? Sök då ett Bank Norwegian kreditkort. Vill du ha bonus på alla dina inköp? Ansök då om ett remember kreditkort utan årsavgift. Du har kommit rätt om du letar efter det bästa kreditkortet för dig. Leta igenom, läs på och ansök med Kreditkortlistan.se.

När man idag talar om bästa kreditkortet i Sverige så talar man om någonting helt annat än vad som fanns förr. Länge har ordet kreditkort klingat fel i Svenskarnas öron och det är inte för inte vi nu har kommit till punkten att det är dags att ändra detta. Kreditkort var förr något för de mest utsatta och fattiga. Hade man inga pengar så lånade man vilket gjorde att det var fult att använda sig av kreditkort.

En som använde kreditkort blev med andra ord direkt stämplad som en person som hade det dåligt ställt och som behövde använda alla medel för att få in några pengar. Idag ser läget helt annorlunda ut, och främst är det på grund av den digitala utveckling som skett i samhället. Vi ser att allting blir digitaliserat och optimerat – från dina köp på ICA till din lön som kommer in på ditt bankkonto.

Kreditkort har i och med denna utveckling blivit ett otroligt bra redskap emellan inkomsterna och det är här vi kan berätta om det bästa kreditkortet som vi har hittat. Fastna inte i dålig historia utan sträva framåt – läs mer om bästa kreditkortet nedan.

Bästa kreditkortet just nu

Med ovanstående i åtanke är det lätt att bli gammal-blind och tro att saker som var förr gäller än idag. Detta är helt fel. I dagens digitala värld så hänger inte våra gamla strukturer med. Idag kan vi närsomhelst få vad vi vill men vi får inkomst endast en gång per månad och i en tydlig struktur. Kreditkort löser detta genom att väga upp de perioder då du inte har någon innestående inkomst. För att ta ett exempel:

Det är i slutet av Maj och du ska snart få tillbaka din skatteåterbäring som detta år är på 5000 kronor. Eftersom att din son har tagit studenten i Maj så har månaden varit extra dyr, men du vet att du får in kapital som du strax kan använda för att täcka upp för detta. Hur löser du din situation? Remember kreditkort som vi anser är Sveriges bästa kreditkort har räntefria krediter. Ja du läste rätt, det är räntefritt.

Du kan alltså täcka upp denna situation med ett remember kreditkort och sedan betala av fakturan när du får skatteåterbäringen – helt utan någon extra kostnad. Det är dags att ta tag i kreditkorts dåliga historia och ta det för vad det faktiskt är – ett otroligt bra verktyg för ens privatekonomi. Försäkra dig mot oförutsägbara utgifter idag – teckna ett remember kreditkort – bästa kreditkortet just nu.

Hur vi jämför kreditkort

Vi är idag det självklara valet när du vill jämföra kreditkort. Kreditkortlistan.se är en helt oberoende portal utan koppling eller ägarförhållanden till någon bank eller kreditkortsinstitut.

Korten som jämförs får sin placering utifrån två kriterier. Dels hur populärt kortet är och dels hur enkelt det är att gå igenom ansökningsprocessen. Vi mottar ersättning vid varje ansökan som går igenom för vissa kort. Du som konsument bör läsa igenom villkoren för de kreditkort du är intresserad av. Om du har fler frågor eller vill komma i kontakt med oss så kontakta oss idag.

Tre enkla steg för att hitta ditt kort

 1. Tänk ut hur du kommer använda kortet
 2. Jämför de olika avgifter och bonusarna som ingår
 3. Tryck på ansök. Klart!

 

Vårt bästa kort just nu är re:member card flex!

Ansök direkt

Hur ansöker man om ett kreditkort?

Kreditgivaren gör en kreditupplysning på dig när du ansöker om ett kreditkort. Detta gör man för att kunna uppskatta en persons betalningsförmåga. Har man många obetalda fakturor är det svårt att bli godkänd.

I Sverige så är UC det största registret på privatpersoners ekonomi. Man startade detta företag för att enklare kunna hålla koll på folks betalningsförmåga.

Anledningar till att kreditgivaren ibland nekar en ansökan kan vara många och det skiljer sig från fall till fall. Ibland gör man även individuella bedömningar. Följande är några vanliga anledningar till att en ansökan blir nekad:

– Tidigare betalningsanmärkningar
– Sena inbetalningar
– Ärenden hos Inkasso
– Många andra kreditkort eller lån
– Att du är för ung eller för gammal

Har du fler kreditkort så brukar oftast företagen göra en bedömning även om du inte använt krediten. I teorin hade kunnat utnyttja all kredit på alla kort och bankerna skulle då inte få reda på detta. Läs mer om kreditkort utan UC här.

Att använda sitt kort ansvarsfullt

Var noga med att aldrig använda ditt kreditkort om du inte har möjlighet att betala tillbaka hela beloppet. Betala alltid dina räkningar i tid så slipper du extra kostnader och risken att hamna i en skuldfälla.

När man ansöker om ett kreditkort så får man ett kort med kredit på. Med kredit menas att man har möjlighet att låna pengar kortsiktigt av kreditutgivaren. I de flesta fall så lägger kortutgivaren inte på några räntor eller avgifter så länge du betalar din faktura i tid. Du kommer alltid att få en faktura på det du handlat för 30 dagar efter att du använt kortet för första gången. Om det är så att du inte betalar in din faktura i tid så kommer kortutgivaren att kräva pengarna av dig med en pålagd ränta och i vissa fall inkasso-kostnader.