Hur kan du spara pengar med kreditkort?

Med ett kreditkort så har du möjlighet att spara på din ekonomi, jämför de senaste betal- och kreditkorten för 2017. Dra in på kostnader genom ha lägre avgifter, högre bonus och gratis reseförsäkringar. Detta är ofta något du går miste om med vanliga betalkort. Jämför och ansök direkt via vår jämförelselista precis här nedanför för att hitta det bästa kreditkortet! Lycka till!

Bästa kreditkortetKreditkort som du kan lita på under 2017.

Mycket har hänt sedan vi började redan för tre år sedan med att grundligt jämföra Sveriges kreditkort. Idag så har du möjlighet att få din ekonomi att växa genom att ha det bästa kreditkortet på marknaden för just dig. Vi har uppdaterat vår recensioner med de senaste villkoren och fördelarna som varje kreditkort ger. Genom att välja ett kreditkort med lång räntefri period och kostnadsfri årsavgift så har du möjlighet att betala fast din privatekonomi är ojämn. När du köper något på ditt kort så har du upp till en och en halv månad på dig att betala. Vissa av våra kort ger stora bonusar varje gång du använder det. Dessa bonusar kan du använda till att köpa resor, mat eller få ut i rena pengar. Alla korten har sina egna fördelar och sina egna nackdelar.

Det finns självklart många kreditkort att använda för din konsumtion. Kolla igenom listan på vilka av korten vi rekommenderar och jämför de parametrar som är viktigast för just dig. Vi kommer under 2017 utöka denna lista med fler recensioner på fler kort. Det finns hundratals olika kort med kredit i Sverige. Och vi kommer fokusera på de som ger mest tillbaka till dig. Vi ser fram emot ett långt år med mycket sparade tillsammans.

Lista över de bästa kreditkorten 2017

KreditkortOmdömeVårt betyg
Remember Flex

Bild Remember Flex

Läs recension om Remember Flex

 • Bästa kreditkortet.
 • Hela 8 veckors räntefri kredit.
 • Ingen årsavgift.
 • Du måste betala i tid för att undvika extra kostnader.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 9,74% - 24,74%
Räntefritt: 56 dagar
Kredit: 10 000 - 50 000 kr


Ansök direkt

Effektiv ränta: 14,67%

Norwegian Kreditkort

Bild Norwegian Kreditkort

Läs recension om Norwegian kreditkort

 • Ingen årsavgift.
 • Du får 6 veckors räntefri kredit.
 • Cashpoints på allt överallt.
 • Cashpoints kan endast användas hos Norwegian.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 18,37%
Räntefritt: 45 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


ICA Bankkort Plus

Bild ICA bankkort plus

Läs recension om Ica Bankkort Plus

 • Du får 60 dagars räntefri kredit.
 • Bonus på allt du köper.
 • Inga uttagsavgifter eller valutapåslag utomlands.
 • Kortavgift på 27 kronor/månad.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 324 kr
Ränta: 11,24%
Räntefritt: 60 dagar
Kredit: 20 000 - 100 000 kr


Ansök direkt

Klicka här för att se våra övriga kort

Kreditkortlistan.se – Jämför och hitta det bästa kreditkortet för dig!

KreditkortKreditkortlistan.se startades 2013 och är en oberoende jämförelsesida för kreditkort, betalkort, bensinkort, matkort och resekort. Vi gör det enkelt att jämföra de olika kortens villkor. Allt för att du ska hitta det bästa kreditkortet! Har du några frågor så kan du kontakta vår support på info@kreditkortlistan.se.

Kreditkort är ett vedertaget sätt att sköta sina transaktioner, men så har det inte alltid varit. Vi skriver bland annat om kreditkortets historia här på vår hemsida, och vi rekommenderar dig som besökare läser våra artiklar om kreditkort.

Ansök om ditt kreditkort redan idag

Att ansöka om ett kreditkort kan tyckas vara krångligt. Många har en uppfattning om att banker och andra leverantörer inte accepterar vem som helst. Faktum är att det har blivit enklare och att du nu kan ansöka och få ett godkännande på internet. Viktigt att tänka på är vilken kredit du vill ha och vad du ska använda den till. Vill du resa billigare? Sök då ett Bank Norwegian kreditkort. Vill du ha bonus på alla dina inköp? Ansök då om ett remember kreditkort utan årsavgift. Du har kommit rätt om du letar efter det bästa kreditkortet för dig. Leta igenom, läs på och ansök med Kreditkortlistan.se.

Hur vi jämför kreditkort

Vi är idag det självklara valet när du vill jämföra kreditkort. Kreditkortlistan.se ägs av Magisk AB (Org nr: 556990-1167) vilket gör oss till en helt oberoende portal utan koppling eller ägarförhållanden till någon bank.

Korten som jämförs får sin placering utifrån två kriterier. Dels hur populärt kortet är och dels hur enkelt det är att gå igenom ansökningsprocessen. Vi mottar ersättning vid varje ansökan som går igenom för vissa kort. Du som konsument bör läsa igenom villkoren för de kreditkort du är intresserad av. Om du har fler frågor eller vill komma i kontakt med oss så kontakta oss idag.

Tre enkla steg för att hitta ditt kort

 1. Tänk ut hur du kommer använda kortet
 2. Jämför de olika avgifter och bonusarna som ingår
 3. Tryck på ansök. Klart!

Hur ansöker man om ett kreditkort?

Kreditgivaren gör en kreditupplysning på dig när du ansöker om ett kreditkort. Detta gör man för att kunna uppskatta en persons betalningsförmåga. Har man många obetalda fakturor är det svårt att bli godkänd.

I Sverige så är UC det största registret på privatpersoners ekonomi. Man startade detta företag för att enklare kunna hålla koll på folks betalningsförmåga.

Anledningar till att kreditgivaren ibland nekar en ansökan kan vara många och det skiljer sig från fall till fall. Ibland gör man även individuella bedömningar. Följande är några vanliga anledningar till att en ansökan blir nekad:

– Tidigare betalningsanmärkningar
– Sena inbetalningar
– Ärenden hos Inkasso
– Många andra kreditkort eller lån
– Att du är för ung eller för gammal

Har du fler kreditkort så brukar oftast företagen göra en bedömning även om du inte använt krediten. I teorin hade kunnat utnyttja all kredit på alla kort och bankerna skulle då inte få reda på detta.

Att använda sitt kort ansvarsfullt

Var noga med att aldrig använda ditt kreditkort om du inte har möjlighet att betala tillbaka hela beloppet. Betala alltid dina räkningar i tid så slipper du extra kostnader och risken att hamna i en skuldfälla.

När man ansöker om ett kreditkort så får man ett kort med kredit på. Med kredit menas att man har möjlighet att låna pengar kortsiktigt av kreditutgivaren. I de flesta fall så lägger kortutgivaren inte på några räntor eller avgifter så länge du betalar din faktura i tid. Du kommer alltid att få en faktura på det du handlat för 30 dagar efter att du använt kortet för första gången. Om det är så att du inte betalar in din faktura i tid så kommer kortutgivaren att kräva pengarna av dig med en pålagd ränta och i vissa fall inkasso-kostnader.