Collector Easycard

collector easycard
    Få cashback med Meniga Rewards
    Välj din egen pinkod
    Kompletterande reseförsäkring & avbeställningsskyddÅrsavgift: 290 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 4 %, minst 50 kr
Valutaväxlingspåslag: 2 %
Kreditränta: 19,95 %
Räntefritt: Upp till 56 dagar
Kreditgräns: 30 000 kr


Ansök direkt  
på Collectors hemsida

Collector EasyCard – kortet för dig som vill att det ska vara enkelt

Är du på jakt efter ett enkelt kreditkort? Med Collector Easycard får du upp till 56 dagar räntefri kredit och gratis kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd när du betalar din resa med kortet. Kortet har NFC-teknik som gör att du kan blippa kortet när du handlar för mindre belopp, och du kan ansluta kortet till belöningsappen Wrapp som gör att du får individuellt anpassade rabatt- och kunderbjudanden som baseras på vad du brukar handla. Kortet är enkelt, snabbt och billigt. Ansök redan idag!

Fördelar med Easycard

  • Kontaktlösa betalningar för små belopp (blipp-funktionen)
  • Kompletterande reseförsäkring & avbeställningsskydd
  • Wrapp-appen ger dig tillgång till skräddarsydda rabatt- och kunderbjudanden

collector easycard

Med en generös maxkredit, som inte kostar någon ränta förrän efter fakturans förfallodatum, är du som har ett Easycard väldigt flexibel i din shoppingupplevelse. Kortet har NFC-tekniken som gör att du kan göra kontaktlösa betalningar för dina köp med små belopp – vilket underlättar när du ska handla på ICA eller bara ska ha något från Pressbyrån.

När du betalar din resa med ditt Collector Easycard får du liksom många andra kreditkort en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd. Avbeställningsskyddet gör att du kan få tillbaka pengar om du t.ex. skulle bli sjuk och behöva ställa in resan. Var dock noga med att kolla upp vilka villkor som gäller för just din försäkring. Ett tips kan vara att skriva ut försäkringsvillkoren inför din resa så att du vet vilka belopp som gäller om t.ex. ditt baggage skulle bli försent eller flyget inställt.

Wrapp-appen analyserar dina köp och kollar om det finns anslutna belöningssystem eller kundrabatter kopplade till butiken där du handlat. Sedan lägger Wrapp automatiskt upp rabatten på ditt kort! Dessutom analyserar Wrapp all data från sina användare för att skräddarsy erbjudanden och samarbetar med anslutna butiker för att alla erbjudanden ska bli så bra som möjligt för så många kunder som möjligt.

Om Collector

Collector är ett ungt, snabbt och lättmanövrerat finansbolag som till största delen riktar sig till företag med fakturalösningar och andra finansiella, kreativa och bra lösningar. Collector har funnits sedan 1999 och startades av två banktjänstemän som ville att banking skulle vara enkelt. De började tidigt med factoring och gick sedan vidare och erbjöd tjänster som  privatsparande och kreditkort. 2005 fick de status som finansbolag av finansinspektionen.

Genom att ansöka om ett Collector easycard kreditkort hos Collector så vet du att du får ett kreditkort som har en stark och ung bank i ryggen som vågar testa nya saker och skapa kreativa lösningar.

Ansök om ett Collector Easycard på 4 enkla steg som tar mindre än 5 minuter!

1. Du klickar på Ansök Direkt för att komma till Collectors hemsida
2. Du fyller sedan i alla dina personuppgifter och önskad kredit
3. Du klickar på ”Skicka ansökan”.
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Collector EasyCard kreditkort och får svar direkt!

ANSÖK DIREKT

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort