MMC-kortet

MMC-kortet  Ingen årsavgift
  Förmånligt kort för Mitsubishikunder
  Reseförsäkring och tanka fel-försäkringÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 30 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Effektiv ränta: 22,1 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 50 000 kr

Ansök direkt  

Kreditkort i samarbete med Mitsubishi Motors

Förkortningen ”MMC” i MMC-kortet står för Mitsubishi Motors, och genom dem har du möjlighet att skaffa ett VISA-anslutet kreditkort, som ger fina förmåner till dig som äger en Mitsubishi. Dessutom ger kortet dig poäng på alla köp – var du än befinner dig i världen!

Vad är MMC-kortet?

MMC-kortet är egentligen flera saker. Dels är det ett kreditkort från VISA, som låter dig göra inköp på kredit, vad som helst och överallt där VISA accepteras.

Dels är kortet nischat till motorintresserade, och då främst Mitsubishi-ägare, som vill ha förmåner när de tankar, handlar reservdelar och tillbehör samt utför service.

Kortet är också ett resekort, som skyddar dig på resan genom försäkringar, samt kan ge dig rabatter på utvalda boenden.

Vilka förmåner får jag med MMC-kortet?

Det finns flera fina förmåner att hämta ut när du betalar med MMC-kortet. Den första förmånen som du märker av är att det inte finns någon ansökningsavgift för kortet. Inte heller tillkommer det någon årsavgift för kortet. Du äger alltså kortet helt utan kostnad.

Nästa förmån är att du som Mitsubishi-kund får en riktigt generös avbetalningsperiod på upp till fyra månader, räntefritt, när du handlar tillbehör eller utför service hos Mitsubishi för minst 1500 kronor.

Dessutom får du poäng för alla köp du gör. Alltså om du betalar på restaurang, köper mat, kläder, betalar inträdesavgifter o.s.v. Dessa poäng omvandlas sedan till rabattcheckar som du kan använda nästa gång du vänder dig till Mitsubishi för service eller andra köp. Rabatten dras av automatiskt när du betalar med ditt kort. Smidigt och förmånligt helt enkelt!

Om du tankar drivmedel hos Preems bemannade stationer kan du se fram emot 15 öre rabatt per liter varje gång du betalar med ditt MMC-kort, och dessutom ingår en tanka fel-försäkring som täcker kostnader som tillkommer av att behöva åtgärda skador som uppstått efter feltankningen. Om ditt försäkringsbolag inte täcker kostnaden kan försäkringen istället kliva in och ersätta dig.

Även för resor finns det fina rabatter och försäkringar att ta del av. Om du betalar minst 75 procent av din resa med MMC-kortet är du nämligen försäkrad för en rad olika händelser, exempelvis får du avbokningsskydd, ersättning vid bagageförsening och självriskskydd för hyrbilsförsäkring.

Du får också ta del av rabatter i form av lägre pris på hotell och andra former av boende, genom Nordic Choice Hotels och Interhome.

Sist men inte minst får du upp till 8 veckors räntefri kredit när du handlar alla typer av varor.

Hur får jag tillgång till MMC-kortet?

Kraven för att kunna beviljas kortet är att du är 18 år gammal och saknar betalningsanmärkningar. Vilken kreditsumma du kan få på ditt kort avgörs efter en kreditbedömning. Som högst kan du få 50 000 kronor i kredit på MMC-kortet.

Passar MMC-kortet mig?

Är du Mitsubishi-ägare så passar definitivt MMC-kortet dig, eftersom det ger dig möjligheten till räntefri avbetalning när du utför service hos Mitsubishi eller köper tillbehör. Om du använder ditt MMC-kort till vardags samlar du också poäng som du använder för att sänka din kostnad ytterligare nästa gång du handlar av Mitsubishi.

Det här kortet passar även utmärkt om du brukar tanka på Preems bemannade stationer, då du får rabatt på kostnaden för varje liter. Den förmånliga tanka fel-försäkringen är också en trygghet ifall du skulle råka få fel drivmedel i tanken.

Som vi tidigare nämnt så är MMC-kortet också ett resekort, då det ger en mycket god kompletterande försäkring när du använder det för att betala din resa. Du får också fina rabatter på boende, vilket gör att det finns mycket pengar att spara för dig som gillar att vara ute och resa, både i Sverige och utomlands.

Vilka för- och nackdelar finns det med kortet?

Vi ser både starka och mindre starka egenskaper med MMC-kortet. På det stora hela är det ett mycket bra kreditkort, som dock passar bättre för vissa målgrupper än andra.

Fördelar

 • Gratis att äga kortet (ingen årsavgift)
 • Kommer från en stor och välkänd utgivare
 • Räntefri avbetalning hos Mitsubishi
 • Rabatt på drivmedel och försäkring vid feltankning
 • Rabatt på hotellrum och reseförsäkring ingår när du betalar en del av resan med kortet
 • Poäng på alla köp som du kan växla in som rabatt hos Mitsubishi

Nackdelar

 • Kreditgränsen är på 50 000 kronor
 • Bonusen är begränsad till köp hos Mitsubishi

I slutändan får vi ändå konstatera att MMC-kortet kommer med en rad fördelar och väldigt få nackdelar. I första hand är det du som är Mistubishiägare som bör skaffa kortet. Även om MMC-kortet skulle vara ditt enda kreditkort så ger det krediter och försäkringar som gör det riktigt användbart även i situationer utanför serviceverkstaden.

Hur ansöker jag om MMC-kortet?

1. Du klickar på Ansök direkt
2. Du väljer sedan hur du vill ansöka
3. Ansök antingen via e-legitimation eller utskriftsblankett

ANSÖK DIREKT

 

Andra rekommenderade kort

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Frågor och svar om MMC-kortet från Mitsubishi Motors

Vad kostar MMC-kortet?

MMC-kortet kostar ingenting. Kortet har varken årsavgift eller månadsavgift. I tabellen högst upp i texten hittar du alla priser, avgifter och räntor för MMC-kortet.

Hur ansöker jag om MMC-kortet?

Du kan ansöka om MMC-kortet med hjälp av steg för steg-guiden på sidan. För att din ansökan ska godkännas behöver du vara över 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar.

Var kan jag använda MMC-kortet?

MMC-kortet är ett VISA-kreditkort och fungerar i alla affärer, butiker och andra köpställen där VISA godkänns. VISA används över hela världen, därför är MMC-kortet ett bra val för resan.

Får jag bensinrabatt med MMC-kortet?

Ja, du får rabatt när du tankar hos Preem. Om bensinstationen är bemannad får du en rabatt på 10 fre per lite och om bensinstationen är obemannad får du en rabatt på 5 öre per liter.

Vilka bonusar får jag med MMC-kortet?

I MMC-kortet ingår reseförsäkring, om du har betalt minst 75 % av resan med kortet, och rabatter på hotellrum. Du får även rabatt på drivmedel hos Preem. Läs mer om poäng, bonusar och försäkringar i texten.