OKQ8 Kreditkort

Bild okq8 Kreditkort
  • Du får 45 dagars räntefri kredit.
  • 0 kr i årsavgift.
  • 20öre/l drivmedelsrabatt + bonus.


Årsavgift: 0 kr
Effektiv ränta: 17,52 %
Räntefritt: Upp till 45 dagar
Kreditgräns: 100 000 kr

Ansök direkt  

OKQ8 kreditkort – för dig som kör mycket bil!

För bilresenären och den sparsamme är det här det bästa kreditkortet i Sverige. Du hittar mer information om OKQ8 VISA och kortets generösa förmåner i informationsrutan högst upp på sidan. En av dessa förmåner är till exempel att du får bonus på alla köp du gör, och extra mycket bonus om köpet är på en OKQ8 bensinmack eller butik. Alltså är detta något för dig som använder bilen ofta och gärna vill ha drivmedelsrabatt! Inte nog med det – OKQ8 erbjuder en av Sveriges bästa sparräntor på kortet, om du sparar med OKQ8 VISA. Du får också exklusiva erbjudanden och gratis reseförsäkring på köpet som gör detta kreditkort till ett av de bästa kreditkorten i Sverige! Läs igenom noggrant och titta speciellt på detta korts fördelar för din privatekonomi – inget beslut bör tas förhastat. Om du har bestämt dig – Sök dig ett OKQ8 VISA redan idag! Klicka på Ansök nu!

okq8 kort skarmdump

Förmåner med OKQ8 VISA

De olika förmånerna med att ha ett OKQ8 VISA kan sammanfattas med följande punkter:

  • Som vilket annat kreditkort som helst kan du självklart delbetala din faktura, och du väljer själv hur mycket du ska betala. Detta är mycket smidigt för den som kanske har varierande inkomst eller råkar ut för oförutsedda händelser.
  • Kortet kommer med en mycket förmånlig sparränta när du för över så att du har ett överskott på kortet! Sparräntan är oftast inte bara jämförbar med bankräntan – det är oftast mycket bättre!
  • Du får såklart drivmedelsrabatt och extra bonus på OKQ8 bensinstationer, och återbäring på en del av det du spenderar på OKQ8.
  • OKQ8 har också en internetbank där du kan göra alla dina bankärenden som att se saldo, eller historiska transaktioner och kontoutdrag.

Hur ansöker jag om ett OKQ8 VISA kreditkort?

1. Du klickar på Ansök nu
2. Läs igenom villkoren noga och ladda sedan ner bifogad PDF
3. Fyll i nödvändiga uppgifter och skicka brevet
4. Klart! Du har nu ansökt om ett OKQ8 VISA kreditkort och får svar inom några dagar.

ANSÖK DIREKT

 

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort