OKQ8 Kreditkort

Bild okq8 Kreditkort
    Hög sparränta – 0,75 % upp till 150 000 kr!
    0 kr i årsavgift.
    Återbäring på det du tankar och handlar hos OKQ8Årsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 3 %, minst 35 kr
Valutaväxlingspåslag: 2 %
Kreditränta: 14,95 %
Räntefritt: Upp till 45 dagar
Kreditgräns: 100 000 kr

Ansök direkt  

OKQ8 kreditkort – för dig som kör mycket bil!

För bilresenären och den sparsamme är det här det här ett av de bästa kreditkortet i Sverige. En av alla förmåner är att du får bonus på alla köp du gör, och extra mycket bonus om köpet är på en OKQ8 bensinmack eller butik. Alltså är detta något för dig som använder bilen ofta och gärna vill ha drivmedelsrabatt.

För dig som har extra pengar över och vill spara pengar på bankkonto så erbjuder OKQ8 en av Sveriges bästa sparräntor på kortet, om du sparar med OKQ8 VISA.

okq8 kort skarmdump

Förmåner med OKQ8 VISA

De olika förmånerna med att ha ett OKQ8 VISA kan sammanfattas med följande punkter:

  • Som vilket annat kreditkort som helst kan du självklart delbetala din faktura, och du väljer själv hur mycket du ska betala. Detta är mycket smidigt för den som kanske har varierande inkomst eller råkar ut för oförutsedda händelser.
  • Kortet kommer med en mycket förmånlig sparränta när du för över så att du har ett överskott på kortet! Sparräntan är oftast inte bara jämförbar med bankräntan – det är oftast mycket bättre!
  • Du får såklart drivmedelsrabatt och extra bonus på OKQ8 bensinstationer, och återbäring på en del av det du spenderar på OKQ8.
  • OKQ8 har också en internetbank där du kan göra alla dina bankärenden som att se saldo, eller historiska transaktioner och kontoutdrag.

Hur ansöker jag om ett OKQ8 VISA kreditkort?

1. Du klickar på Ansök nu
2. Läs igenom villkoren noga och ladda sedan ner bifogad PDF
3. Fyll i nödvändiga uppgifter och skicka brevet
4. Klart! Du har nu ansökt om ett OKQ8 VISA kreditkort och får svar inom några dagar.

ANSÖK DIREKT

VÅRA FAVORITKORT:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

 

 

Ansök direkt  
på re:members hemsida

 

 

Supreme Card Classic

Bild Supreme Card Gold

 

 

Ansök direkt  
på Resurs Banks hemsida

 

Frågor och svar om OKQ8 Kreditkort

Vilket bensinkort är bäst?

I Kreditkortlistans ranking av de bästa bensinkorten ligger OKQ8 Kreditkort högst upp på listan. Kortet har ingen årsavgift och bra återbäring. Du hittar hela listan här.

Kan man handla med OKQ8 kreditkort?

Ja, kortet är ett VISA-kort och går att handla med på alla ställen där VISA tas emot. OKQ8 har även ett betalkort som endast går att använda när man tankar och handlar hos OKQ8.

Vilken bank har OKQ8?

OKQ8 Bank är banken som ger ut OKQ8 Kreditkort. OKQ8 Bank ägs av OK Ekonomisk Förening och Kuwait Petroleum. OKQ8 Bank omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Vad kostar OKQ8 kreditkort?

Årsavgiften för OKQ8 kreditkort är 0 kronor. Kortet saknar även månadsavgift. Du kan se alla avgifter, räntor och kreditgräns i tabellen högst upp i texten.

Hur ansöker jag om OKQ8 Kreditkort?

I texten hittar du en steg för steg-guide om hur du ansöker om kreditkortet från OKQ8. Följ stegen och du får svar om din ansökan beviljas efter ett par dagar.