Shoppingkortet Gekås

Shoppingkortet Gekås
  Samla poäng och få rabatt på Gekås Ullared
  Poäng på alla köp
  Särskilt förmånliga erbjudanden från samarbetspartnersÅrsavgift: 150 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 3 %, minst 35 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,50 %
Effektiv ränta: 17,16 %
Räntefritt: Upp till 60 dagar
Kreditgräns: 90 000 kr

Ansök direkt  

Kortet för shoppingsugna

Shoppingkortet erbjuds av Gekås i samarbete med Ecster. Det ger dig bonuspoäng på alla köp du gör och passar därmed perfekt för nästa shoppingresa till Ullared!

Vad är Shoppingkortet?

Om du någon gång besökt Gekås Ullared för att bunkra upp med prisvärda varor så vet du att det är lätt att spendera mer än vad du först hade tänkt. I efterhand kanske du hade önskat att du hade fått bonus på dina köp istället, och det är där Shoppingkortet kommer in i bilden!

Shoppingkortet är i grunden ett Mastercard kreditkort som du kan använda som vilket kreditkort som helst, var du än befinner dig i världen och vad du än vill köpa. För allt du betalar med kortet får du bonuspoäng. Dessa poäng växlar du sedan in i bonuscheckar som du kan använda nästa gång du handlar på Gekås.

Vilka förmåner får jag med Shoppingkortet?

Det finns några exklusiva förmåner som du endast kan få med Shoppingkortet och inte hos någon konkurrent.

Varje gång du betalar med Shoppingkortet någonstans så får du bonuspoäng. Du får en poäng för varje krona, och när du har nåt 10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kronor. Som mest kan du få bonuspoäng för 100 000 kronor per år, med andra ord 1000 kronor i bonuscheckar.

Bonuscheckarna kan du bara använda för att få rabatt på Gekås, så oavsett om du använder Shoppingkortet i andra situationer är det där som du så småningom får tillbaka dina spenderade slantar.

Om du inte skulle ha vägarna förbi Ullared under den närmsta tiden efter att du har fått din bonuscheckar, så gör det trots allt ingenting. Din bonus är nämligen giltig i två år.

Andra förmåner som du får genom Shoppingkortet är:

 • Reseförsäkring som kickar in när du betalar minst hälften av din resa med kortet
 • Erbjudanden (dessa ser lite olika ut och beror på vilka kampanjer som pågår för tillfället – oftast handlar det om att du får rabatt hos samarbetspartners)
 • 60 dagars räntefri kredit
 • Möjlighet att spara pengar med ränta på kortet

Hur får jag kortet?

För att kunna få ett Shoppingkort behöver du vara myndig och ha varit folkbokförd i Sverige de senaste tre åren. Du ansöker om en kreditgräns som rör sig mellan 5000 och 90 000 kronor.

För vem passar Shoppingkortet?

Det här kortet passar bäst för dig som åker till det stora varuhuset i Ullared då och då.

För dig som vill ha ett smidigt sätt att spara ihop till den årliga resan till Ullared finns det även en sparfunktion på kortet, där du kan sätta in en summa med jämna mellanrum. Du får 0,10 % årsränta på dina sparpengar, upp till 50 000 kronor.

Om du inte har något annat resekort i din ägo så är det en bra idé att betala en del av din resa med Shoppingkortet.  Dock är inte Shoppingkortet det mest förmånliga kreditkortet att använda för att betala med utomlands, då du får betala både valutapåslag och uttagsavgift.

Shoppingkortet kommer med många fördelar

När vi sammanfattar Shoppingkortets alla fördelar så ser vi att de är fler än nackdelarna. Detta betyder dock inte att Shoppingkortet passar lika bra för alla – om du aldrig åker till Gekås så finns det ju trots allt ingen större poäng med att äga kortet.

Här är styrkorna och svagheterna med Shoppingkortet:

Fördelar

 • Generös bonus på alla köp
 • Möjlighet att spara pengar på kortet med ränta
 • Reseförsäkring ingår om du betalar halva resan med kortet
 • Erbjudanden från samarbetspartners
 • 60 dagars räntefri betalning
 • Du har möjlighet att dela upp skulden

Nackdelar

 • Kortet har en årsavgift
 • Valutapåslag och uttagsavgifter tillkommer

Hur ansöker jag om Shoppingkortet?

1. Du klickar på Ansök direkt
2. Du väljer sedan hur du vill ansöka
3. Ansök antingen via e-legitimation eller utskriftsblankett

ANSÖK DIREKT

 

Andra rekommenderade kort

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Frågor och svar om Gekåskortet

Vad kostar Gekåskortet?

Gekåskortet är kostnadsfritt att skaffa. Årsavgiften ligger på 0 kronor och de tar inte ut någon faktureringsavgift. Du hittar information om andra avgifter och räntor i tabellen högst upp.

Vilken bank är Gekåskortet?

Gekåskortet ges ut i samarbete med Resurs Bank. Kortet är ett Mastercard som kan användas i alla butiker där Mastercard tas emot.

Var kan jag använda Gekåskortet?

Gekåskortet kan förstås användas på Gekås i Ullared, men även i andra butiker, affärer och inköpsställen där Mastercard tas emot. Kortet kan även användas utanför Sverige. Mastercard är gångbart över hela världen.

Hur ansöker jag om Gekåskortet?

I texten hittar du en steg för steg-guide som hjälper dig att ansöka om Gekåskortet. Följ stegen och skicka in din ansökan direkt. Du kan även ansöka via SMS. Skicka GEKÅS till 71 690.

Får man bonus med Gekåskortet?

Ja, varje krona du handlar för med kortet ger 1 poäng. Du får poäng på alla köp, inte bara köp på Gekås. När du har kommit upp i 10 000 poäng får du 100 kronor att shoppa för på Gekås.