KreditkortOmdömeVårt betyg
Supreme Card Gold

Bild Supreme Card Gold

Läs recension om Supreme Card Gold

  • Betala minst 75% av resan med kortet och en reseförsäkring ingår för familjen.
  • Du får även en betalförsäkring om du skulle bli arbetslös eller sjuk.
  • Poäng på alla köp du gör.
  • Poäng kan endast användas i Poängshopen.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 195 kr
Ränta: 12,36 %
Räntefritt: 182 dagar
Kredit: 10 000 - 50 000 kr


Ansök direkt


Ansök om ett Supreme Card kreditkort!

Supreme Card Gold ger dig bonuspoäng på allt du handlar och du får hela 10 000 poäng på ditt första köp. Det här kreditkortet ger dig möjlighet att betala när du själv vill då du får upp till 60 dagars fri kredit och 6 månaders räntefri delbetalning. Tjänsten innehåller också smarta sms-kvitton för köp över 500 kronor för att du enklare ska hålla koll på dina större inköp.

supreme card skärmdump

Handla säkert online

Med Supreme Card Gold kan du handla säkert online. Kortet är kopplat till gratistjänsten Mastercard SecureCode vilket innebär att du får en verifieringskod via sms när du genomför ett köp online. För att bekräfta ditt onlineköp anger du koden vilket ger en extra säkerhetskontroll.

Du får poäng på allt du handlar

När du handlar med ditt Supreme Card Gold får du bonuspoäng oavsett vad det är du handlar. Dessa poäng kan du använda i Poängshopen och byta in poängen mot saker, resor eller upplevelser.

Hur ansöker jag om ett kort?

1. Du klickar på Ansök Direkt
2. Du fyller sedan i alla dina personuppgifter vid ansökning
3. Tryck på Skicka.
4. Klart!

ANSÖK DIREKT

Upp till 6 månaders räntefri delbetalning och 60 dagars fri kredit

Med kreditkortet Supreme Card Gold har du gott om tid att betala då din faktura kommer månaden efter ditt köp. Det innebär att du har upp till 60 dagars fri kredit om du köper något i början av en månad. Kan du inte betala hela fakturan på en gång går det bra att dela upp betalningen och det är räntefritt upp till 6 månader beroende på hur mycket du delbetalar.

När du har betalat i tid under minst 6 månader kan du få erbjudande om betalningsfri månad. Då kan du pausa din betalning för just den månaden. Eventuell ränta och avgift för aktuell månad kommer då på nästa faktura.

Gratis reseförsäkring med kreditkortet

När du betalar minst 75% av en resa med kreditkortet ingår det en gratis reseförsäkring för hela familjen. Det finns möjlighet att få ersättning för försenad ankomst och om resväskan kommer bort. Kortet fungerar också för att kunna ta ut kontanter på resmålet.

Supreme Card Gold

Att skaffa ett kreditkort innebär en del ansvar, eftersom det kan kännas som att man plötsligt har mycket mer pengar än man faktiskt har, men det finns också fördelar med att ha kreditkort. Till exempel är det nästan omöjligt att hyra bil eller andra fordon utomlands utan att ha ett kreditkort, och många kreditkortsföretag ger olika förmåner till sina kunder såsom poäng som kan omvandlas till faktiska varor och tjänster, reseförsäkringar och mycket mer.

Supreme Card Gold från Resurs Bank är ett så kallat räntefritt kort. Det innebär att om du betalar av hela det utestående beloppet månaden efter, alltså inom 60 dagar efter inköpet, så blir det ingen ränta på beloppet. Däremot börjar det ticka ränta om du tar längre tid än 6 månader på dig att betala, det finns alltså möjlighet till 6 månaders “räntefri” delbetalning (det tillkommer administrationsavgift varje månad, plus en uppläggningsavgift). Det går också att göra avbetalningsplaner på 1/10 och 1/20 av totalbeloppet per månad, men dessa har kreditränta.

Kreditbeloppet börjar på 15 000 kronor och kan senare utökas om din ekonomi bedöms vara god nog. Det rekommenderas att du betalar av utestående belopp på kreditkortet så snabbt som möjligt för att undvika att över tid betala mycket mer än det angivna priset på vad du köpte med kortet. Det är möjligt att betala in pengar till kortet mellan faktureringdatumen, detta ändrar inte månadsavgiften men kan förkorta avbetalningstiden.

kreditkort

Med Supreme Card kan du samla poäng på alla inköp du gör. Du får 0.5 poäng per krona du spenderar och genom deras poängshop kan du sedan använda dessa poäng till att handla allt möjligt, från resor till accessoarer, köksartiklar och presentkort för upplevelser. De billigaste sakerna kostar strax över 10 000 poäng, alltså poängsumman du har efter att du har handlat för 20 000 på kortet. Du loggar in i poängshoppen på Supreme Cards hemsida via BankID och kan därefter se vad du vill spara ihop dina poäng till. Det finns också möjlighet att använda sina poäng till att skänka till välgörenhet.

Några saker man inte tänker på som medför extra kostnader är till exempel en liten procentuell avgift för kontantuttag och om du åker utomlands och använder kortet blir det ett valutaväxlingspåslag. Liksom för de flesta kort finns det också en årsavgift. Om du betalar en räkning för sent blir det först en förseningsavgift, och om de behöver skicka en påminnelse tillkommer en påminnelseavgift. Om du inte betalar efter detta skickas räkningen till inkasso, vilket också medför en avgift. Alla avgifter och räntor finns listade i deras villkor.

Betalar du mer än 75% av din resa med ditt Supreme Card så ingår en gratis reseförsäkring. Försäkringen täcker kortinnehavaren och deras familjemedlemmar om de är folkbokförda och bosatta i Norden och i maximalt 60 dagar. Försäkringen inkluderar ett avbeställningsskydd, försening av allmänt transportmedel såsom flygplan eller färja, bagageförsening och självriskskydd om något skulle hända med fordon eller bostad i Norden medan utlandsresan pågår. Fullständiga villkor för reseförsäkringen hittar du på Supreme Cards hemsida.

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort