Volvokortet

Bild Volvokortet
    10 öre rabatt hos Tankia & OK Q8.
    0 kr i årsavgift.
    Vid Inköp i Volvo 4 mån räntefritt


Årsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 2 %, minst 40 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,50 %
Effektiv ränta: 20,82 %
Räntefritt: Upp till 60 dagar
Kreditgräns: 100 000 kr

Ansök direkt  

Volvokortet – Kreditkortet för bilägaren

Volvokortet är som en bra kombination mellan ett drivmedelskort (OKQ8, Preem, osv) och ett ”vanligt” kundklubbskort. Du får såklart rabatt på drivmedel på vissa bensinstationer, men framförallt får du många bra förmåner om du har en Volvo och du servar den hos din lokala Volvohandlare. Några av förmånerna, som till exempel den låga årsavgiften, hittar du information om i info-rutan högst upp på sidan. Några andra förmåner är:

Ditt Volvokort ger dig till exempel alltid rabatt på drivmedel och biltvättar på utvalda ställen, till exempel OKQ8. Du får även tillgång till fyra månader räntefri delbetalning på däck, reparationer och service hos din Volvohandlare. CarPay finns såklart också som App, så att du kan få en samlad bild över din privatekonomi (och bilekonomi), på ett enkelt sätt. I appen kan du även boka och betala dina verkstadsbesök, förutsatt att det är hos din lokala Volvohandlare!

Gå med i klubben – Ansök om ditt Volvokort idag!

volvokort skärmdump

CarPay – din bilekonomi på ett ställe

CarPay (en tjänst från Volvofinans Bank) är en app där du kan få en överblick av din privatekonomi och allt som gäller din bil. Du kan beställa och betala service direkt i appen, du kan få erbjudanden och rabatter i appen och mycket mer. Du hittar även information i appen om till exempel din leasing eller ditt billån, och kan få lokala erbjudanden från just din Volvohandlare.

Och självklart får du även en kompletterande reseförsäkring om du använder ditt Volvokort till att köpa en resa, precis som de flesta andra kreditkort!

Hur ansöker jag om ett kort?

1. Du klickar på Ansök direkt
2. Du väljer sedan hur du vill ansöka
3. Ansök antingen via e-legitimation eller utskriftsblankett

ANSÖK DIREKT

VÅRA FAVORITKORT:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

 

Ansök direkt  
på re:members hemsida

 

Supreme Card Classic

Bild Supreme Card Gold

 

Ansök direkt  
på Resurs Banks hemsida

Frågor och svar om Volvokortet

Vad kostar Volvokortet?

Volvokortet har ingen årsavgift. Det är alltså helt gratis att skaffa Volvokortet. I tabellen högre upp på sidan hittar du aktuella avgifter för uttag, valutaväxlingspåslag och ränta.

Vad är CarPay Volvo?

CarPay är en app du kan använda med ditt Volvokort. Med CarPay kan du smidigt betala på Tanka och din Volvoverkstad med appen. Du kan dessutom lägga in ditt Volvokort i Apple Pay och Samsung Pay.

Är Volvokort bra?

Volvokortet är en kombination av ett bensinkort och ett klubbkort. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och förmåner när du servar din bil hos Volvo. Dessutom har kortet ingen årsavgift.

Vilka rabatter får man med Volvokort?

Med Volvokortet och CarPay får du rabatt när du tankar på Tanka och tvättar bilen på Tvätta. Du kan även använda intjänad bonus för att betala på Tanka och Tvätta. DU får även erbjudanden hos Volvo.

Hur ansöker man om Volvokort?

Ansök om Volvokortet via länken och steg för steg-guiden i texten. Både Volvokortet och CarPay är helt gratis att skaffa.