KreditkortOmdömeVårt betyg
Volvokortet

Bild Volvokortet

Läs recension om Volvokortet

  • Du får 10 öre i rabatt/liter direkt vid tankningstillfället hos Tankia eller OK-Q8.
  • 0 kr i årsavgift.
  • Vid Inköp i Volvo eller Renault butik får du fyra månader räntefritt utan avgifter.
  • Bonus kan endast användas i egen butik och verkstad.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 16,68 %
Räntefritt: 60 dagar
Kredit: 0 - 50 000 kr


Ansök direkt


Volvokortet – Kreditkortet för bilägaren

Volvokortet är som en bra kombination mellan ett drivmedelskort (OKQ8, Preem, osv) och ett ”vanligt” kundklubbskort. Du får såklart rabatt på drivmedel på vissa bensinstationer, men framförallt får du många bra förmåner om du har en Volvo och du servar den hos din lokala Volvohandlare. Några av förmånerna, som till exempel den låga årsavgiften, hittar du information om i info-rutan högst upp på sidan. Några andra förmåner är:

Ditt Volvokort ger dig till exempel alltid rabatt på drivmedel och biltvättar på utvalda ställen, till exempel OKQ8. Du får även tillgång till fyra månader räntefri delbetalning på däck, reparationer och service hos din Volvohandlare. CarPay finns såklart också som App, så att du kan få en samlad bild över din privatekonomi (och bilekonomi), på ett enkelt sätt. I appen kan du även boka och betala dina verkstadsbesök, förutsatt att det är hos din lokala Volvohandlare!

Gå med i klubben – Ansök om ditt Volvokort idag!

volvokort skärmdump

CarPay – din bilekonomi på ett ställe

CarPay (en tjänst från Volvofinans Bank) är en app där du kan få en överblick av din privatekonomi och allt som gäller din bil. Du kan beställa och betala service direkt i appen, du kan få erbjudanden och rabatter i appen och mycket mer. Du hittar även information i appen om till exempel din leasing eller ditt billån, och kan få lokala erbjudanden från just din Volvohandlare.

Och självklart får du även en kompletterande reseförsäkring om du använder ditt Volvokort till att köpa en resa, precis som de flesta andra kreditkort!

Hur ansöker jag om ett kort?

1. Du klickar på Ansök direkt
2. Du väljer sedan hur du vill ansöka
3. Ansök antingen via e-legitimation eller utskriftsblankett

ANSÖK DIREKT

 

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort