De kreditkort med bonus som listas här nedanför har alla olika förmåner och man kan använda sin bonus till olika saker så som resor, rabatter eller omvandla till rena pengar. Ett kreditkort med bonus är det självklara valet om man är en person som konsumerar mycket med sitt kort. Förutom bonusar och poäng så ingår det ofta försäkringar, rabatter och erbjudanden. Passa på att gå in på de olika kreditgivarnas sajter för att se om de har någon välkomstbonus just idag.

Lista kreditkort med bonus

Du kan redan idag Ansöka om ett kreditkort med bonus eller poängsystem och använda tjänster som Billhop för att betala alla dina räkningar. På så sätt har du möjlighet att komma upp i riktigt höra bonusar. Varför gå miste om detta värde när du kan tjäna in allt från flygbiljetter till rena pengar genom att bara betala dina räkningar med kortet.

KreditkortOmdömeVårt betyg
Re:member Flex

Bild Remember Flex

Läs recension om re:member flex

 • Kreditkortet med högst betyg på Kreditkortlistan.se
 • Upp till 56 dagar räntefri kredit.
 • Flexibel ränta och ingen årsavgift.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 9,74% - 24,74%
Räntefritt: 56 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt

Norwegian Kreditkort

Bild Norwegian Kreditkort

Läs recension om Norwegian kreditkort

 • Ingen årsavgift.
 • Du får 6 veckors räntefri kredit.
 • CashPoints på alla köp, överallt.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 19,99%
Räntefritt: 45 dagar
Kredit: 5 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Komplett Bank Kreditkort

Komplett Bank Kreditkort

Läs recension om Komplett Bank kreditkort

 • Ingen årsavgift.
 • Upp till 50 dagars räntefri kredit
 • 1-4% bonus på alla inköp
betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 21,40%-24,90%
Räntefritt: 50 dagar
Kredit: Upp till 100 000 kr


Ansök direkt


American Express Eurobonus

Bild American Express Eurobonus

Läs recension om SAS Eurobonus American Express

 • Du får 10000 EuroBonus Extrapoäng i välkomstbonus.
 • Du får en reseförsäkring för hela familjen.
 • Du får loungeaccess på Arlanda och Landvetter för 90 kr.
 • Dyr årsavgift på 1000 kr.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 500 kr
Ränta: Individuell
Räntefritt: 30 dagar
Kredit: Individuell


Ansök direkt


American Express Gold

Bild American Express Gold

Läs recension om American Express Gold

 • Resefösäkringar ingår kostnadsfritt.
 • Du har loungeaccess med Priority Pass på 700 flygplatser.
 • 1 extra kort ingår utan kostnad.
 • Dyr årsavgift på 1500 kr.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 1500 kr
Ränta: Individuell
Räntefritt: 30 dagar
Kredit: Individuell


Ansök direkt


Volvokortet

Bild Volvokortet

Läs recension om Volvokortet

 • Du får 10 öre i rabatt/liter direkt vid tankningstillfället hos Tankia eller OK-Q8.
 • 0 kr i årsavgift.
 • Vid Inköp i Volvo eller Renault butik får du fyra månader räntefritt utan avgifter.
 • Bonus kan endast användas i egen butik och verkstad.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 16,68 %
Räntefritt: 60 dagar
Kredit: 0 - 50 000 kr


Ansök direkt


Coop Medmera Mer

Bild Coop Medmera Mer

Läs recension om Coop Medmera Mer

 • Inget valutapåslag utomlands eller uttagsavgifter.
 • Räntefri kredit i upp till 54 dagar.
 • Du får även en reseförsäkring.
 • Poäng kan endast användas hos Coop.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 249 kr
Ränta: 14,20 %
Räntefritt: 54 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Kan jag få ett kreditkort med bonus?

De vanligaste kraven listas här nedanför, det krävs inte något speciellt om man jämför med vanliga kreditkort. Självklart så stämmer inte dessa krav in exakt på alla kort men ger dig iallafall ett hum om vilka krav som ställs.

 1. Du har inga betalningsanmärkningar
 2. Du är över 18 år gammal
 3. Du har en stadig inkomst

Människor använder kreditkort av olika anledningar. Det finns olika typer av användare till kreditkort, dels finns det de som vill ha kontroll på sin ekonomi genom att dra vissa betalningar via sitt kreditkort för att få en specificerad faktura på vad exakt de har köpt förra månaden. Sedan finns det också typen som använder kreditkort med bonus och poäng för att spara in pengar att köpa andra saker för.

Kreditkort med bonusen

Betala med kreditkort för bonusen

Vi rekommenderar alltid att man använder ett kreditkort med poäng eller bonus för att tjäna de extra slantar när man ändå handlar. Genom att teckna ett kreditkort där du får bonus så har du möjlighet att faktiskt tjäna pengar samtidigt som du handlar. Det finns många olika sorters kreditkort med bonus.

De flesta korten bygger på så kallat poängsystem, dessa poäng som du sedan tjänar när du drar ditt kreditkort vid ett köp kan sedan användas till att byta mot olika förmåner. Tex så får man rena pengar på COOPs kreditkort och även på ICAs medans man på Norwegian kreditkort får flygresor för att flyga jorden runt.

Använd ditt kreditkort som bonuskort

Genom att använda kreditkort med bonus så har du möjligheten att förbättra din ekonomi och spara pengar. Här jämför vi olika kreditkort med poäng och bonus som du lätt kan ansöka om via vår hemsida.

Spara pengar med kreditkort!

Genom att använda ett kreditkort till samtliga inköp du gör så kan du faktisk spara in årsavgift och eventuella förseningsavgifter, och dessutom tjäna in en extra slant genom all den bonus du drar in. Många människor använder idag bara dessa kort och har helt slutat att använda vanliga bankkort. På vanliga bankkort så tjänar man inte in någon bonus över huvud taget.

Man har i många år kunnat ansöka till olika kreditkort som funnits på den svenska marknaden och många människor har idag kreditkort utan att tänka på det. Det vanligaste kreditkortet med bonus som folk använder idag är kort med poäng som man samlar genom att handla mat. Många svenska familjer har idag ett ICA bankkort eller ett COOP MedMera kreditkort.

Genom att ha ett kreditkort där du kan samla bonus så har du möjlighet till att spara pengar. Korten har lite olika system för att hantera din bonus. Många tycker att detta låter lite bra för att vara sant och ställer sig frågan ”Vad tjänar banken på detta?”, vad banken tjänar på detta kan man dela upp i två kategorier.

Först och främst så tjänar banken de stora pengarna på kortavgifter alltså för varje kortköp du gör så betalar butiken en avgift på några kronor. Banken tjänar också pengar på månadsavgifter och eventuella faktura/förseningsavgifter. När det kommer till räntan på pengarna så är inte det deras stora kassako. Då de flesta faktiskt betalar sina räkningar i tid.

Kreditkort med Cashback

Flera kort har så kallad ”cashback”. Med cashback menas att du får tillbaka pengar på det du handlar beroende på vilka villkor kortutgivaren har satt. Vissa kort ger en viss procentenhet på en utvald butik och lite mindre på andra butiker bara för att de vill locka dig till att handla på deras utvalda butik. Med cashback så får du rena pengar tillbaka som du kan använda till vad som helst. Oavsett så finns det vissa utgivare som endast låter dig använda pengarna du tjänat in i deras egna ”cashback”-shoppar.

Kreditkort för du får flygmil

Många flygbolag ger idag ut kort där du kan samla poäng på dina flygresor som du köper med kreditkortet. Dessa poäng kan sedan användas till att köpa fler flygresor och ibland till att handla varor på flygplanets egna tax free. Det som är väldigt bra med att använda ett kort som ger flygpoäng är att du får bra valuta för pengarna. Eftersom att flygbolagen själva sätter marginalerna för sina egna resor så har de råd att ge dig resor som du i vanliga fall hade varit tvungen att betala mycket mer för. Genom att använda ett kreditkort med flygpoäng effektivt så kan du spara väldigt mycket på dina resor.

Kreditkort där du får poäng

Detta är den vanligaste och bredaste kategorin av kreditkort med bonus. Här under går alla kort där du får poäng som du kan använda till alla möjliga grejer. Allt från att köpa upplevelsepresenter till att köpa mat hos din lokala ICA handlare. Dessa poäng kan ibland var väldigt svåra att tolka då de marknadsförs väldigt olika av kreditkortsutgivarna.

Ofta så marknadsförs de som att du får ”dubbla poäng” eller ”10% extra i bonus”. Det viktiga här är att läsa på vad dessa poäng innebär. Hur mycket är ett poäng värt? För att få reda på denna informationen så rekommenderar vi dig att gå in på kortutgivarens hemsida och läsa i villkoren hur många poäng man får för varje spenderad krona och vad varje poäng är värd. Vi uppskattar att poängen brukar vara värda cirka 1% av det spenderade månadsbeloppet. Så om du spenderar 100 kronor så får du ungefär 1 krona i bonus.