Resekort

Kreditkort>Resekort

När du som privatperson reser utomlands så utsätts du för en rad uppenbara risker som du inom Sveriges gränser annars inte behöver tänka på. Som ett exempel kan nämnas att Sveriges sjukförsäkring oftast bara gäller inom rikets gränser och att du annars behöver ta ansvar för att du själv täcks av en extra försäkring. För att hjälpa dig vid resor utomlands så finns det många resekort som erbjuder dig gratis försäkringar. Jämför i listan nedan och hitta det som passar din resa bäst! Lycka till!

KreditkortOmdömeVårt betyg
Norwegian Kreditkort

Bild Norwegian Kreditkort

Läs recension om Norwegian kreditkort

 • Ingen årsavgift.
 • Du får 6 veckors räntefri kredit.
 • Cashpoints på allt överallt.
 • Cashpoints kan endast användas hos Norwegian.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 18,37%
Räntefritt: 45 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Collector Easyliving

Bild Collector Easyliving

Läs recension om Collector Easyliving

 • Förlängd garanti för hemelektronik & leveransförsäkring vid e-handel.
 • Inget valutapåslag när du handlar utomlands.
 • Räntefria köp i upp till 56 dagar.
 • Avgift för kontantuttag 3 % lägst 45kr.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 195 kr
Ränta: 13,95%
Räntefritt: 56 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Marginalen Traveller

Bild Marginalen Traveller

Läs recension om Marginalen Traveller

 • Du har 54 dagars räntefri kredit.
 • Du får nio reserelaterade försäkringar.
 • Hela två betalningsfria månader per år.
 • Kontantuttagsavgift utomlands.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 395 kr
Ränta: 16,90 %
Räntefritt: 54 dagar
Kredit: 15 000 - 150 000 kr


Ansök direkt


Försäkra dig mot oförutsedda problem med ett resekort

Fördelen med ett resekort är att du oftast kan få tillgång till gratis försäkringar som din hemförsäkring annars inte täcker. Med ett Bank Norwegian Kreditkort får du gratis reseförsäkring, avbeställningsskydd och inga serviceavgifter på uttag utomlands. Detta i kombination med gratis årsavgift gör att du så enkelt som att bara ansöka om ett kreditkort får tillgång till försäkringar för 0 kr som annars skulle kostat dig många hundralappar varje år. Just nu erbjuder också Bank Norwegian Kreditkort dig 275 CashPoints som du direkt kan konvertera till en helt ny resa, och vid nytt köp av en resa får du alltid bonuspoäng. Skydda dig mot osäkerheter utomlands idag utan extra kostnad, ansök om ett resekort direkt via vår listning. Just nu så listar vi de resekort som finns i dagsläget och bankerna blir fler och fler som erbjuder denna sortens kreditkort då resor är en av de största utgifterna man har i sin privatekonomi. Glömde vi nämna det uppenbara? Med många av dessa kreditkort så kan du lägga till andra personer som användare av kreditkortet vilket leder till att dessa också täcks av försäkringar vid utlandsresa!

Kreditkort som utfärdats av kreditinstitut tillsammans med något av de stora internationella kreditkortsföretagen Visa, MasterCard, American Express eller Diners Club har det gemensamt att de kan användas i hela världen. Välj det kreditkort som passar ditt resande bäst så kan du tjäna på att betala med kreditkort utomlands.

Betalar man resan med kreditkort finns det många gånger med ett reseförsäkringsskydd – särskilt om den sker till ett annat land. Därför finns det anledning att ta en titt på exakt vilka försäkringar som ingår när du väljer kreditkort. Kontrollera gärna i vilken mån detta skydd kompletterar det du kanske redan har i din hemförsäkring.