Säkerhet är det viktigaste när man anförskaffar sig ett kreditkort – utan trovärdiga och säkra källor är det inte lätt att veta hur en ordentlig ansökan går till.

kreditkort säkerhet

Är Kreditkortlistan.se säker?

Kreditkortlistan lagrar aldrig några uppgifter utan förmedlar endast dig som besökare till våra samarbetspartners hemsidor som har hög säkerhet, vår sida är till för att du ska hitta det bästa kreditkortet.

Är mina personuppgifter tillgängliga för andra?

Din ansökan görs aldrig på Kreditkortlistan.se utan endast på våra partners hemsidor. De samarbetspartners vi jobbar med har säkra, slutna system som inte delar med sig av information med andra. Ansöker du om ett kreditkort med någon av våra partners så kommer inte någon annan att ha tillgång till dina uppgifter.

Avtalsinformation och säkerhet

Kreditkortlistan står aldrig som avtalspartner när du ansöker om ett kreditkort. Våra samarbetspartners som erbjuder kreditkort har stor erfarenhet av avtal och gällande lagar och är den part du binder ett avtal med om du ansöker om ett kreditkort via vår hemsida.

Säkerhet

Vi vill inleda detta avsnitt med att understryka att Kreditkortlistan.se aldrig står som utgivare för ett kreditkort som beställs via någon av de kreditgivare som vi listar på denna sida. Om ni har råkat ut för bedrägeri eller intrång på ert bankkonto ber vi er vänligen att kontakta er kreditgivare eller bank.

Hur säkert är det att använda kreditkort? Kan jag handla på nätet utan problem?

Detta är några frågor som oftast dyker upp när man pratar om kreditkort. Vi kan glädjande meddela att vi under avsnittet handla på nätet med kort kommer att ge svar på dessa frågor.

Säkerhet på nätet

Då handel på nätet tidigare varit outforskade vatten för väldigt många så har det inte varit helt klart hur man skyddar sig och om hemsidor kan spara ens uppgifter. Nu för tiden finns det tydliga och klara regler för vad en hemsida måste kunna erbjuda vid handel i form av säkerhetsinställningar och olika slussar. Det vanligaste är att man blir uppkopplad till sin bank vid ett köp och att man aldrig lämnar ut några känsliga uppgifter till själva hemsidan. Läs mer på Trygg E-handel som är ett bra riktmärke för den nätbutik du tänkt handla från.

Sparar Kreditkortlistan.se mina personuppgifter?

Vi på Kreditkortlistan.se agerar bara mellanhand åt privatpersoner och företag som erbjuder kreditkort. Vi kommer aldrig att spara dina personuppgifter och länkar bara vidare dig till hemsidor där du själv kan ansöka om kreditkort – vad dessa sidor gör i sin tur ska framgå tydligt i avtal och bestämmelser som man måste godkänna på deras sajt.