E-Faktura är det enklaste, billigaste och smidigaste sättet att betala sin fakturor på. Du får helt klart bättre koll på vilka betalningar du gjort och fler möjligheter än vad Autogiro ger. Vi tänkte förklara vad E-faktura är för något, då vi använder uttrycket i många artiklar här inne på kreditkortlistan.se.

KreditkortOmdömeVårt betyg
Re:member Flex

Bild Remember Flex

Läs recension om re:member flex

  • Kreditkortet med högst betyg på Kreditkortlistan.se
  • Upp till 56 dagar räntefri kredit.
  • Flexibel ränta och ingen årsavgift.
  • Du måste betala i tid för att undvika extra kostnader.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 9,74% - 24,74%
Räntefritt: 56 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt

Norwegian Kreditkort

Bild Norwegian Kreditkort

Läs recension om Norwegian kreditkort

  • Ingen årsavgift.
  • Du får 6 veckors räntefri kredit.
  • CashPoints på alla köp, överallt.
  • CashPoints kan endast användas hos Norwegian.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 19,99%
Räntefritt: 45 dagar
Kredit: 5 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Så vad är E-faktura för något?

När ett företag skickar faktura till dig via nätet istället för via pappersform, så kallas det E-faktura. De skickar fakturan via nätet istället för med posten. Du får bättre koll och företaget slipper dyra kostnader för hantering av pappersfakturor. Det är helt enkelt fakturor via Internet istället för med posten. Bra för miljön och bra för dig.

Med E-faktura har du redan allt det viktigaste ifyllt. Datum, OCR nummer och summan på beloppet finns redan inskrivet på din E-faktura. Sista betalningsdatum är inställt och det enda du behöver göra är att kolla att det finns pengar på kontot, så det kan dras. Använd gärna ett separat konto för dina räkningar så du har full koll på dina pengar.

Ingen aviavgift med E-faktura

De flesta företag som skickar fakturor numera erbjuder E-faktura och de har tagit bort aviavgiften för att du skall lockas som kund att nappa på detta erbjudande. Det är nämligen billigare att hantera för företagen och de använder detta som ett säljargument så du skall använda just deras produkter.

Detta sker såklart inom kreditkortsbranschen också. Det finns pengar att spara för din del och du får även en enklare hantering och bättre koll på dina fakturor när du använder faktura via Internet. Kolla så att du får denna form av faktura gratis när du tecknar dig för ditt nya kreditkort. Du sparar som sagt pengar med detta sätt att betala.

Du kan snabbt och enkelt ändra på fakturabeloppet när du använder dig av faktura via nätet. Du kan betala mer, så du snabbare blir av med beloppet, ifall du vill detta och det går snabbt och enkelt att ändra via webben när det är betalningsdags.

Vad ar e-faktura

Vilka kreditkort har E-faktura?

Det är ett flertal olika kreditkortsföretag och banker som erbjuder E-faktura och vi har skrivit detta i våra recensioner om respektive kreditkort. Det är ett argument helt klart för att du skall välja just den leverantörer för ditt nya kreditkort. Du tjänar pengar och slipper onödiga avgifter för avier och annat med en bra E-faktura.

Utöver de kreditinstitut och banker som erbjuder E-faktura så är det en stor mängd företag i Sverige som har denna tjänst. Det sägs vara över ca 2000 företag som i dagsläget erbjuder denna variant av faktura till dig som kund. Se till att du utnyttjar detta så ofta du kan, så att du slipper onödiga kostnader och aviavgifter. Skaffa E-faktura idag!