Vi listar här det kreditkortet som är enklast att skaffa. Det skiljer sig mellan de olika kreditkortsföretagen vad som gäller för villkor för att få ett kreditkort, betalkort, bensinkort eller resekort. Just nu är det faktiskt Bank Norwegian Kreditkort som är det allra lättaste att få.

KreditkortOmdömeVårt betyg
Norwegian Kreditkort

Bild Norwegian Kreditkort

Läs recension om Norwegian kreditkort

  • Ingen årsavgift.
  • Du får 6 veckors räntefri kredit.
  • CashPoints på alla köp, överallt.
  • CashPoints kan endast användas hos Norwegian.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 19,99%
Räntefritt: 45 dagar
Kredit: 5 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Bank Norwegians krav för kreditkort

Du skall vara boende i Sverige
Du skall inte ha några betalningsanmärkningar
Du skall vara minst 18 år
Inte vara arbetslös

Kreditkortet från Bank Norwegian är inte helt utan krav alls, men de har bättre villkor för att du så enkelt som möjligt skall kunna skaffa dig ett kort från dem. De har helt enkelt lite lägre krav än sina konkurrenter vad gäller de villkor för sig som kund. Kortet är riktigt bra vad gäller bonusar, avgifter och reseförsäkringar. Ett av de bästa på marknaden faktiskt!

Höj din kreditvärdighet

Du kan börja med en lägre kredit hos Bank Norwegian och sedan arbeta dig upp till att få en högre kreditvärdighet vad gäller ditt kreditkort. Du kan börja på 10 000 kronor och sedan med tiden så får du kanske ända upp till 50 000 i kredit på ditt kort.

Bank Norwegians kreditkort är ett av de kort som oftast blir godkända hos kunder med lite sämre ekonomiska muskler eller andra saker som kan spela in på de villkor för ett nytt kreditkort. Många kreditföretag och banker har något som kallas för minimikrav när det kommer till dig och nytt kreditkort, men en del företag väljer istället att se till helheten för dig och din betalningsförmåga eller kreditvärdighet.

Kreditkort enklast

Minimikrav för kreditkort

Det kan gå att skaffa sig ett kort även fast man inte har fast inkomst just nu eller har haft det under en längre tid tillbaka än ett par månader. Det kan fungera och absolut något man skall prova ifall man vill. Det går ju även att få kreditkort fast man har inte har fast inkomst. Att skaffa ett kort fast man har låg, eller nästan ingen registrerad inkomst eller ung att man inte hunnit få någon inkomst att tala om kan alltså fungera ändå.

Det går att få kreditkort även med betalningsanmärkning, men det är relativt tufft. Kreditföretaget eller banken kommer att ta en UC på dig och då kommer det bara att fungera att skaffa vissa kreditkort som tar emot kunder trots att man har haft problem med sin ekonomi. Man kan få hjälp av en utomstående person som går i god för en när man söker kreditkort, så att man får upp betalningsförmågan.

Just Bank Norwegian har haft lättare att släppa igenom personer med lite svagare ekonomisk förmåga eller som har andra saker kreditföretagen tar med i sina villkor för att få ett kreditkort. Skall du skaffa dig ett kort är det absolut det norska företaget du skall vända dig till.