Villkor

Kreditkort>Villkor

1. Uppgifter
Vi sköter aldrig en eventuell ansökan om kreditkort utan hänvisar alltid till kreditutgivarnas egna hemsidor. Dessa brukar oftast sköta personuppgifter i en säker miljö, utom räckhåll för utomstående. Kreditkortlistan.se bedrivs i en av de säkraste miljöerna som finns i dagsläget med SSL certifikat av högsta klass vilket gör det väldigt svårt för någon utomstående att veta om ditt besök. Vi utför ej kreditupplysningar.

2. Ansvar
Kreditkortlistan ansvarar ej för avtal, skador eller andra situationer som kan uppstå mellan sökande och kreditgivaren. Kreditkortlistan kan aldrig krävas på ersättning eller som ansvarig/delaktig i en eventuell tvist. Informationen som finns på hemsidan uppdateras med jämna mellanrum, med reservation för att informationen inte kan vara 100%igt korrekt vid vissa tillfällen. För att se de aktuella villkoren, vänligen gå till respektive kreditgivares hemsida.

Vi rekommenderar alltid en konservativ inställning till kreditkort och rekommenderar ej dig med svag eller dålig ekonomi att ansöka om ett. Kreditkort är för många ett bra verktyg för privatekonomi och det är i dessa fall vi rekommenderar att man kan använda det.