Coop Mastercard Mer

Coop Mastercard Mer<br />
  • 0,5 krona överallt när du betalar med kortet
  • Reseförsäkring, köpskydd, prisskydd
  • Första året utan avgiftÅrsavgift: 295 kr
Effektiv ränta: 16.78 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 10 000 kr


Ansök direkt  

Coop Mastercard Mer är bästa matkortet för dig!

För dig som vill maximera din matkonsumtion så är Coop Mastercard Mer det bästa kreditkortet för dig. Förutom att erbjuda dig bonus på alla Coops butiker i hela Sverige så får du med detta kort även Coop-bonus på alla övriga köp du gör. Det vill säga – du kan handla kläder, tjänster eller till och med mat på andra butiker och fortfarande få bonus på Coop som du senare kan utnyttja. Kortet har en årsavgift men första året är gratis för dig som ny kund – just nu får du även en massa extrapoäng som välkomstbonus. Förutom ovanstående fördelar så innehåller även Coop Mastercard Mer en ”ReseförsäkringPlus” som ger dig avbeställningsförsäkring, självrisk, ersättning vid försenad transport/bagage samt köp och prisskydd med mera. Kort och gott: Coop MedMera Mer är ett kreditkort för dig som vill inkorporera kredit och bonus i din privatekonomi på ett väldigt smidigt sätt! Se nedan för mer detaljer. Lycka till!

coop medmera mer skarmdump

Bonus, ReseförsäkringPlus och andra fördelar med Coop Mastercard Mer

Du får bonus på allt när du handlar med Coop MedMera Mer Kreditkort. När du handlar med ditt Coop Mastercard Mer får du bonuspoäng som sker i en trappa – ju mer du använder kortet ju bättre blir bonusen! Dessutom får du alltid extra mycket bonus när du handlar i Coops butiker. Första året får du även årsavgiften helt gratis som ny kund. Med Coop’s egna ReseförsäkringPlus som ingår utan extra kostnad får du ett totalskydd vid köp av resa med ditt Coop Mastercard Mer-kort – där ingår bland annat avbeställningsskydd, självriskskydd med mera. Läs mer om vad ReseförsäkringPlus innebär på Coops hemsida. Vi rekommenderar starkt Coop Mastercard Mer kreditkort som det bästa kreditkortet för dig som vill ha ett lätt kort men ändå kunna använda det i vardagen på ett bra sätt! Läs mer om kortet på Coop’s egna hemsida och ansök lätt via webben – få svar redan idag på om du kan få ett Coop MedMera kort!

Hur ansöker jag?

1. Du klickar på Läs mer
2. Gå vidare och fyll personuppgifter
3. Klicka “Gå vidare till nästa steg” och fyll i kortuppgifter
4. Gå vidare och signera din ansökan
5. Klart! Du har nu ansökt om ett Coop MedMera Mer!

ANSÖK DIREKT

 

Bonus på allt med Coop Mastercard Betala Efter.

Ett av de mest förmånliga korten inom matkort är ett Coop Mastercard Betala Efter som med gratis årsavgift och förmånlig bonus på allt du handlar utmärker sig bland alla andra kreditkort. Ett kreditkort kostar dig ingenting i avgift och du får kostnadsfritt extrakort som du bland annat kan ge till din sambo, dina barn eller varför inte någon du jobbar med? Med Coop Mastercard Betala Efter så kan du precis som namnet antyder, och som varje kreditkort funkar, skjuta upp din betalning och få allting samlat på en månatlig faktura som du får på posten. På så sätt får du översikt över din konsumtion och kan lätt bestämma vad du ska prioritera eller skära ned på i dina kostnader. Vi rekommenderar starkt ett kreditkort från Coop som är ett av Sveriges mest stabila och välkända företag! Se detaljerna nedan och ansök genom oss när du känner dig redo. Lycka till!

Varför ett Coop Mastercard Betala Efter kreditkort?

Förutom att vara ett väldigt starkt och välkänt varumärke med stor pålitlighet så är Coop Mastercard Betala Efter ett väldigt bekvämt kort för dig som privatperson. De flesta i dagens samhälle använder något slags kort för att få bonus på sin matvaruhandel och de flesta butiker har nöjt sig med att ha separata bonuskort såsom ICA bonuskort, Hemköp bonuskort eller Coops egna bonuskort. Coop har dock tagit tag i saken och skapat ett kreditkort där man får mer i bonus och även bonus på övrig handel – så i princip kan du handla hos en konkurrent men fortfarande få bonus. Smart va? I övrigt så erbjuder Coop Mastercard Betala Efter en ypperlig reseförsäkring med extra allt som skyddar dig ifall du stöter på problem vid resa utomlands. Just nu kan du förutom att utnyttja Coops förnäma bonussystem också få en massa bonuspoäng helt gratis om du registrerar dig för ett kort och använder det innan året är slut.

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort