KreditkortOmdömeVårt betyg
Coop Medmera Mer

Bild Coop Medmera Mer

Läs recension om Coop Medmera Mer

  • Inget valutapåslag utomlands eller uttagsavgifter.
  • Räntefri kredit i upp till 54 dagar.
  • Du får även en reseförsäkring.
  • Poäng kan endast användas hos Coop.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 249 kr
Ränta: 14,20 %
Räntefritt: 54 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Coop MedMera Mer är bästa matkortet för dig!

För dig som vill maximera din matkonsumtion så är Coop MedMera Mer det bästa kreditkortet för dig. Förutom att erbjuda dig bonus på alla Coop butiker i hela Sverige så får du med detta kort bonus på alla övriga köp du gör. Det vill säga – du kan handla kläder, tjänster eller till och med mat på andra butiker och fortfarande få bonus på Coop som du senare kan utnyttja. Kortet har en årsavgift på 249 kr men första året är gratis för dig som nykund – just nu får du även 5000 extrapoäng om du ansöker om ett kort och använder det innan den 31 december 2014. Förutom ovanstående fördelar så innehåller även Coop MedMera Mer ReseförsäkringPlus som ger dig avbeställningsförsäkring, självrisk, ersättning vid försenad transport/bagage samt köp och prisskydd med mera. Kort och gott: Coop MedMera Mer är ett kreditkort för dig som vill inkoroporera kredit och bonus i din privatekonomi på ett väldigt smidigt sätt! Se nedan för mer detaljer. Lycka till!

coop medmera mer skarmdump

Bonus, ReseförsäkringPlus och andra fördelar med Coop MedMera Mer

Du får bonus på allt när du handlar med Coop MedMera Mer Kreditkort. När du betalar med ditt Coop MedMera kort så får du 2 poäng hos Coop för varje krona du spenderar, medan du får 1 poäng när du handlar överallt annars. Du har inget valutapåslag när du tar ut pengar utomlands och inga avgifter vid uttag i bankautomat. Första året får du även årsavgiften helt gratis som nykund, som i övrigt är 249 kr per år. Med Coop’s egna ReseförsäkringPlus som ingår utan extra kostnad får du ett totalskydd vid köp av resa med ditt Coop MedMera kort – där ingår bland annat avbeställningsskydd, självriskskydd med mera. Läs mer om vad ReseförsäkringPlus innebär på Coop’s hemsida. Vi rekommenderar starkt Coop MedMera Mer kreditkort som det bästa kreditkortet för dig som vill ha ett lätt kort men ändå kunna använda det i vardagen på ett bra sätt! Läs mer om kortet på Coop’s egna hemsida och ansök lätt via webben – få svar redan idag på om du kan få ett Coop MedMera kort!

Hur ansöker jag?

1. Du klickar på Läs mer
2. Gå vidare och fyll personuppgifter
3. Klicka “Gå vidare till nästa steg” och fyll i kortuppgifter
4. Gå vidare och signera din ansökan
5. Klart! Du har nu ansökt om ett Coop MedMera Mer!

ANSÖK DIREKT

 

Bonus på allt med Coop MedMera Betala Efter.

Ett av de mest förmånliga korten inom matkort är ett Coop MedMera Betala Efter som med gratis årsavgift och förmånlig bonus på allt du handlar utmärker sig bland alla andra kreditkort. Ett kreditkort kostar dig ingenting i avgift och du får kostnadsfritt extrakort som du bland annat kan ge till din sambo, dina barn eller varför inte någon du jobbar med? Med Coop MedMera Betala Efter så kan du precis som namnet antyder, och som varje kreditkort funkar, skjuta upp din betalning och få allting samlat på en månatlig faktura som du får på posten. På så sätt får du översikt över din konsumtion och kan lätt bestämma vad du ska prioritera eller skära ned på i dina kostnader. Du har räntefri kredit i hela 54 dagar vilket ger dig lång tid att betala din faktura utan att du behöver betala eventuella räntekostnaden vid en försening. Vi rekommenderar starkt ett kreditkort från Coop som är ett av Sveriges mest stabila och välkända företag! Se detaljerna nedan och ansök genom oss när du känner dig redo. Lycka till!

Varför ett Coop MedMera Betala Efter kreditkort?

Förutom att vara ett väldigt starkt och välkänt varumärke med stor pålitlighet så är Coop MedMera Betala Efter ett väldigt bekvämt kort för dig som privatperson. De flesta i dagens samhälle använder något slags kort för att få bonus på sin matvaruhandel och de flesta butiker har nöjt sig med att ha separata bonuskort såsom ICA bonuskort, Hemköp bonuskort eller Coops egna bonuskort. Coop har dock tagit tag i saken och skapat ett kreditkort där man får mer i bonus och även bonus på övrig handel – så i princip kan du handla hos en konkurrent men fortfarande få bonus. Smart va? I övrigt så erbjuder Coop MedMera Betala Efter en ypperlig reseförsäkring med extra allt som skyddar dig ifall du stöter på problem vid resa utomlands. Just nu kan du förutom utnyttja Coop’s förnäma bonussystem också få 5000 bonus poäng extra om du registrerar dig för ett kort och använder det innan året är slut.

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort