Kreditkortlistan.se är en jämförelsesajt för kreditkort på internet. Sajten startades 2013 av en entreprenör som tyckte att det var för svårt att få en bra uppfattning om vilka kreditkort som kändes säkra, bra och trovärdiga – därför startades listan som ett projekt i att själv få en bättre förståelse för hur man ansöker om ett kreditkort och hur alla processer går till, använd oss för att hitta det bästa kreditkortet.

Syfte med Kreditkortlistan.se

Vi erbjuder den bästa tjänsten online för att jämföra och ansöka om kreditkort, betalkort, resekort, matkort och bensinkort för privatpersoner i Sverige. Kreditkortlistan är helt gratis att använda för dig som privatperson och vi tar betalt av de företag som ni eventuellt kommer att köpa tjänster av. Vi är oberoende utan koppling eller delägarskap i någon bank eller kreditutgivare.

Notera att kreditkortlistan endast refererar till företag som i sin tur ger ut kreditkort. Vi på kreditkortlistan ger ej ut några kreditkort och ansvarar ej för vilka kort ni ansöker om. Tänk på att kreditkort kan sätta dig i en skuldfälla och bör därför hanteras med stor försiktighet.

För mer information:

info@kreditkortlistan.se