Om Kreditkortlistan

Om Kreditkortlistan2020-11-08T14:17:22+01:00

Kreditkortlistan.se är en jämförelsesajt för kreditkort på internet. Sajten startades 2013 av en entreprenör som tyckte att det var för svårt att få en bra uppfattning om vilka kreditkort som kändes säkra, bra och trovärdiga – därför startades listan som ett projekt i att själv få en bättre förståelse för hur man ansöker om ett kreditkort och hur alla processer går till, använd oss för att hitta det bästa kreditkortet. Vi är tacksamma att kunna erbjuda dig som besökare här några av de allra bästa kreditkorten som finns på den svenska marknaden!

Syfte med Kreditkortlistan.se

Vi erbjuder den bästa tjänsten online för att jämföra och ansöka om kreditkort, betalkort, resekort, matkort och bensinkort för privatpersoner i Sverige. Kreditkortlistan är helt gratis att använda för dig som privatperson och vi tar betalt av de företag som ni eventuellt kommer att köpa tjänster av. Vi är oberoende utan koppling eller delägarskap i någon bank eller kreditutgivare.

Notera att kreditkortlistan endast refererar till företag som i sin tur ger ut kreditkort. Vi på kreditkortlistan ger ej ut några kreditkort och ansvarar ej för vilka kort ni ansöker om. Tänk på att kreditkort kan sätta dig i en skuldfälla och bör därför hanteras med stor försiktighet.

För mer information:

Vill du komma i kontakt med oss här på sajten ifall du vill fråga om kreditkortlistan.se, vill samarbeta eller har andra frågor som rör oss eller vår sajt: info@kreditkortlistan.se

Affiliatelänkar

Vi samarbetar med flera stabila och seriösa företag inom kreditkort och i vissa fall även låneföretag. Vi har i vissa fall affiliatelänkar och när du som besökare använder dig av dessa och genomför ett köp eller registrering av tex kreditkort hos en samarbetspartner till oss, så får vi en mindre provision. Priset för den tjänst eller produkt du registrerar dig för påverkas inte av vår lilla provision. Den är densamma oavsett.

1. Uppgifter
Vi sköter aldrig en eventuell ansökan om kreditkort utan hänvisar alltid till kreditutgivarnas egna hemsidor. Dessa brukar oftast sköta personuppgifter i en säker miljö, utom räckhåll för utomstående. Kreditkortlistan.se bedrivs i en av de säkraste miljöerna som finns i dagsläget med SSL certifikat av högsta klass vilket gör det väldigt svårt för någon utomstående att veta om ditt besök. Vi utför ej kreditupplysningar.

2. Ansvar
Kreditkortlistan ansvarar ej för avtal, skador eller andra situationer som kan uppstå mellan sökande och kreditgivaren. Kreditkortlistan kan aldrig krävas på ersättning eller som ansvarig/delaktig i en eventuell tvist. Informationen som finns på hemsidan uppdateras med jämna mellanrum, med reservation för att informationen inte kan vara 100%igt korrekt vid vissa tillfällen. För att se de aktuella villkoren, vänligen gå till respektive kreditgivares hemsida.

Vi rekommenderar alltid en konservativ inställning till kreditkort och rekommenderar ej dig med svag eller dålig ekonomi att ansöka om ett. Kreditkort är för många ett bra verktyg för privatekonomi och det är i dessa fall vi rekommenderar att man kan använda det.

Företagsinformation:

Kreditkortlistan.se lanserades 2013. Det är sajten för dig som vill jämföra och ansöka om kreditkort. Vi är säkra på att Kreditkortlistan kommer att bli det bästa verktyget för folk när de vill jämföra kreditkorten som finns ute på marknaden och vi kommer att jobba hårt för att göra denna sida så användarvänlig som möjligt. Listan av kort uppdateras kontinuerligt med information om de olika kreditkorten och våra rekommendationer läggs in som en vägvisare för dem som inte vet vilket kreditkort de vill ha. Vi tar reda på all info såsom kreditgräns, årsavgift, ränta, betalningsanmärkning, bonus, extra försäkring och räntefri kredit och presenterar detta på ett behagligt och överskådligt sätt för användaren.

Om ni har några frågor eller synpunkter, maila till info@kreditkortlistan.se

Är Kreditkortlistan.se säker?

Kreditkortlistan lagrar aldrig några uppgifter utan förmedlar endast dig som besökare till våra samarbetspartners hemsidor som har hög säkerhet, vår sida är till för att du ska hitta det bästa kreditkortet.

Kreditkortlistan har SSL certifikat

Sedan flera år har kreditkortlistan SSL certifikat på sin hemsida. Detta betyder att du som besökare befinner dig i en säker anslutning till våra servrar när du är inne på vår hemsida och att du nu inte behöver oroa dig över att någon utomstående ska komma åt din information genom att surfa här.

SSL är en säkerhetsstandard som införts för att osäkerheten ökad vad gäller hemsidor som inte innehar säkra anslutningar och de har olika grader av säkerheter. Kreditkortlistan.se innehar idag ett sk extended validation ssl-certificate vilket är det högst möjliga certifikat ett företag kan ansöka om. Vi är stolta över att kunna erbjuda detta till våra besökare och kommer att fortsätta jobba för att bli den största jämförelsesajten i Norden för kreditkort!

Är mina personuppgifter tillgängliga för andra?

Din ansökan görs aldrig på Kreditkortlistan.se utan endast på våra partners hemsidor. De samarbetspartners vi jobbar med har säkra, slutna system som inte delar med sig av information med andra. Ansöker du om ett kreditkort med någon av våra partners så kommer inte någon annan att ha tillgång till dina uppgifter.

Avtalsinformation och säkerhet

Kreditkortlistan står aldrig som avtalspartner när du ansöker om ett kreditkort. Våra samarbetspartners som erbjuder kreditkort har stor erfarenhet av avtal och gällande lagar och är den part du binder ett avtal med om du ansöker om ett kreditkort via vår hemsida.

Säkerhet

Vi vill inleda detta avsnitt med att understryka att Kreditkortlistan.se aldrig står som utgivare för ett kreditkort som beställs via någon av de kreditgivare som vi listar på denna sida. Om ni har råkat ut för bedrägeri eller intrång på ert bankkonto ber vi er vänligen att kontakta er kreditgivare eller bank.

Hur säkert är det att använda kreditkort? Kan jag handla på nätet utan problem?

Detta är några frågor som oftast dyker upp när man pratar om kreditkort. Vi kan glädjande meddela att vi under avsnittet handla på nätet med kort kommer att ge svar på dessa frågor.

Säkerhet på nätet

Då handel på nätet tidigare varit outforskade vatten för väldigt många så har det inte varit helt klart hur man skyddar sig och om hemsidor kan spara ens uppgifter. Nu för tiden finns det tydliga och klara regler för vad en hemsida måste kunna erbjuda vid handel i form av säkerhetsinställningar och olika slussar. Det vanligaste är att man blir uppkopplad till sin bank vid ett köp och att man aldrig lämnar ut några känsliga uppgifter till själva hemsidan. Läs mer på Trygg E-handel som är ett bra riktmärke för den nätbutik du tänkt handla från.

Sparar Kreditkortlistan.se mina personuppgifter?

Vi på Kreditkortlistan.se agerar bara mellanhand åt privatpersoner och företag som erbjuder kreditkort. Vi kommer aldrig att spara dina personuppgifter och länkar bara vidare dig till hemsidor där du själv kan ansöka om kreditkort – vad dessa sidor gör i sin tur ska framgå tydligt i avtal och bestämmelser som man måste godkänna på deras sajt.

Till toppen