Marginalen Gold

marginalen_gold
  Ingen årsavgift första året
  Två betalningsfria månader per år
  Ingår prisgaranti när du handlar med kortetÅrsavgift: 0 kr 195 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 3 %, minst 35 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Kreditränta: 16,90 %
Räntefritt: Upp till 50 dagar
Kreditgräns: Upp till 100 000 kr


Ansök direkt  
på Marginalens hemsida

Högst kreditgräns med Marginalen Gold

Kreditkortet med stort K – här får du allt du behöver plus lite till. Detta lyxkort har ett väldigt högt tak för den maxkredit du kan få. Så högt att det slår de flesta andra kort vi sett ute på marknaden. Marginalen Gold sätter enligt Marginalen Bank själva guldkant på tillvaron och det med all rätta – vad sägs om exklusiva rabatter på restauranger och hotell över hela världen? Genom att ha ett Marginalen Gold kreditkort går du automatiskt med i en exklusiv skara som får dessa rabatter. Men det är inte allt – med detta kreditkort får du väldigt förmånliga försäkringar: t ex avbeställningsskydd för evenemang, allriskförsäkring, prisgaranti för köpta varor och kostnadsfri låssmed (helt gratis dessutom). Vi på Kreditkortlistan.se rekommenderar varmt detta kort för dig som vill känna dig lite mer exklusiv och tycker att du förtjänar det lite bättre än med ett vanligt kreditkort. Ansök nu om ett av de bästa kreditkorten online!

Sparränta med Marginalen Bankkort

Marginalen Bankkort har en av de bästa sparräntorna på marknaden. Det kan räknas till skaran bästa kreditkortet online av ett flertal anledningar. I informationsrutan högst upp ser du mer info om kortets generösa förmåner! Marginalen Bankkort är ett klassiskt kreditkort utformat i sitt bästa format. Eftersom att Marginalen Bankkort är ett VISA kreditkort så fungerar det över hela världen i miljontals butiker och med Marginalen Bank i ryggen så är detta ett säkert, tryggt och väl fungerande kreditkort. Vi rekommenderar Marginalen Bankkort! Ansök redan idag!

Marginalen Bank

Marginalen Bank ägs av Marginalen AB och grundades år 2010. Idag har de cirka 300 000 kunder och 300 anställda i Sverige. Banken står under tillsyn av Finansinspektionen och är en aktör som du kan lita på. Dess historia sträcker sig dock längre tillbaka i tiden än 2010, och Marginalen AB fick egentligen sin start redan 1979 då det bolag som idag är Marginalen Bank grundades.

Vad innefattar Marginalen Gold kreditkort?

Marginalen Gold är en kredit på mellan 15 000 – 100 000 kronor som har en effektiv ränta på 17,73%. Krediten är räntefri upp till 50 dagar, vilket betyder att du inte behöver betala något extra för pengarna du använder så länge du betalar igen dem innan 50 dagar passerat. Det som är extra bra med just detta kreditkort är att det ingår så många som 9 olika försäkringar som du inte betalar något extra för så länge du betalat 75% av köpet med Marginalen Gold. Dessa försäkringar kan du läsa mer om lite längre ned.

Delbetalning

Ibland behöver man använda en stor del av sin kredit på en och samma gång, men vill då inte betala hela summan på en gång efter 50 dagar. Då kan du istället avbetala skulden på en viss tid så länge den inte överstiger 30 000 kronor. Denna delbetalning kan sträcka sig mellan 6 till 36 månader. Banken tar dock en avgift för detta enligt nedan:

 •       Köpbelopp 5 000 – 10 000 kronor, 39 kr
 •       Köpbelopp 10 001 – 20 000 kronor, 75 kr
 •       Köpbelopp 20 001 – 30 000 kronor, 95 kr

Försäkringar som ingår i Marginalen Gold

Om du är på jakt efter ett kreditkort som kan göra att du känner dig extra trygg i din vardag kan Marginalen Gold vara ett bra alternativ eftersom det ingår så många som 9 olika försäkringar i krediten.

 •       Självriskskydd

Säg till exempel att någonting händer med din bil eller ditt hem när du är på semester, och du måste betala en dyr självrisk. Denna försäkring gör då att Marginalen Bank hjälper dig med självrisken upp till 10 000 kronor.

 •       Avbeställningsskydd

Om du måste avbeställa exempelvis en resa eller liknande kan du få ersättning för detta upp till 20 000 kronor/person. Detta skydd gäller ett maxbelopp på 60 000 kronor.

 •       Resestartskydd

Om du till exempel skulle missa ditt flyg kan banken ersätta dig med upp till 2 000 kronor per person och max 6 000 kr per kort, för om- och merkostnader som denna försening kan föra med sig.

 •       Bagageförsening/försening av allmänt färdmedel

Få ersättning för när ditt bagage hamnat på villovägar eller om ditt tåg inte dyker upp till exempel.

 •       Självriskeliminering hyrbil

Det är ganska vanligt att man hyr bil när man är utomlands. Om något skulle hända med bilen under den här tiden som omfattas av försäkringen hos biluthyraren kommer banken att ersätta upp till 10 000 kronor.

 •       Nyckelservice

Vi har nog alla låst oss ute från vår bostad eller bil någon gång i livet, och kanske blivit tvungna att betala en dyr låssmed och eventuellt nya nycklar. Marginalen Gold ersätter sådana typer av kostnader upp till 3 000 kronor.

 •       Allriskförsäkring

Om du köper en vara i Sverige med ditt Marginalen Gold kreditkort är den försäkrad i 90 dagar. Men om du köper en vara för minst 1 000 kronor som inte är en mobiltelefon, kamera eller dator exempelvis, är den försäkrad i 3 år. Detta kan till exempel vara en hushållsmaskin.

 •       Självriskeliminering bilbärgning

Om du använder kortet för att tanka med kan du få ersättning för självrisken för en bilbärgning upp till 2 000 kronor.

 •       Ersättning för om du tankar med fel bränsle

Det är något som bara inte får hända, men ibland är olyckan framme ändå och bilen har tankats med fel bränsle av någon anledning. Då ersätter Marginalen Gold dig med upp till 3 000 kronor för sanering av bränslesystemet och tanken med mera.

Andra priser och villkor

Marginalen Gold är kanske inte det billigaste kreditkortet som finns på marknaden, men det är definitivt värt att välja för dig som värdesätter försäkringar. Det är sällan man ser att det ingår så många olika typer av skydd i ett och samma kort.

I övrigt betalar du också en årsavgift på 195 kronor, och 3% i avgift för uttag inom och utanför EU. Vill du ha en pappersfaktura istället för e-faktura får du också lägga ut 25 kronor på detta. Om du vill lägga till ett extrakort till någon i familjen kostar varje kort 50 kronor extra per år.

marginalen skarmdump

Hur ansöker jag om ett Marginalen Gold kreditkort?

1. Du klickar på Ansök nu
2. Klicka på Ja om du möter kraven
3. Fyll i alla dina uppgifter och gå igenom alla steg.
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Marginalen kreditkort och får svar inom några sekunder.

ANSÖK DIREKT

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Frågor och svar om Marginalen Gold

Vad kostar Marginalen Gold?

Första året är helt gratis, sen tillkommer en årsavgift på 195 kronor. I tabellen högts upp i texten hittar du alla avgifter och räntor för Marginalen Gold.

Hur får man bonus med Marginalen Gold?

Varje gång du handlar med Marginalen Gold samlar du poäng. Poängen kan du sedan byta in mot resor, upplevelser och prylar. För var sjunde krona får du en poäng.

Hur ansöker jag om Marginalen Gold?

I texten hittar du en steg för steg-guide om hur du ansöker om ett Marginalen Gold kreditkort. Följ stegen och du får svar inom några sekunder. För att ansöka måste du vara över 20 år, sakna betalningsanmärkningar och ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor.

Vilken kreditgräns har Marginalen Gold?

Gold har en kreditgräns på 100 000 kronor. För att beviljas en hög kredit utvärderar Marginalen din ekonomiska situation via en kreditupplysning. Om du uppfyller målen kan en kredit på upp till 100 000 kronor beviljas.

Vilka försäkringar ingår med Marginalen Gold?

Självriskskydd, avbeställningsskydd, resestarskydd, bagageförsening, självriskeliminering hyrbil, nyckelservice, allriskförsäkring, självriskeliminering bilbärgning och tankafelförsäkring ingår i Marginalen Gold. Läs mer om försäkringarna i texten.