För dig som kör mycket bil är ett bensinkort en väldigt bra idé. Det är i dagsläget väldigt vanligt att man som bilförare använder sig utav ett bensinkort för att ha kontroll över sin konsumtion och få ta del av förmånliga priser och erbjudanden från den mack som du själv valt. Klicka här om du vill hitta alla våra kort och ta fram bästa kreditkortet för dig.

KreditkortOmdömeVårt betyg
OKQ8 Kreditkort

Bild OKQ8 Kreditkort

Läs recension om OKQ8 Kreditkort

  • Du får 45 dagars räntefri kredit.
  • 0 kr i årsavgift.
  • Reseförsäkring ingår.
  • Valutaväxlingspåslag för köp utomlands.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 13,25 %
Räntefritt: 60 dagar
Kredit: 500 - 50 000 kr


Ansök direkt


Volvokortet

Bild Volvokortet

Läs recension om Volvokortet

  • Du får 10 öre i rabatt/liter direkt vid tankningstillfället hos Tankia eller OK-Q8.
  • 0 kr i årsavgift.
  • Vid Inköp i Volvo eller Renault butik får du fyra månader räntefritt utan avgifter.
  • Bonus kan endast användas i egen butik och verkstad.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 16,68 %
Räntefritt: 60 dagar
Kredit: 0 - 50 000 kr


Ansök direkt


Hur väljer jag rätt bensinkort?

Oftast har man beroende på vart man bor en favorit mack som kanske har bättre priser, längre öppettider eller kanske bara trevligare personal – då kan det vara en bra idé att ansöka om ett bensinkort i just det företaget. Företagen som äger bensinmackarna vill att du som bilförare ska ha en förvald destination när du tankar, och ju mer du tankar – desto bättre pris kommer de att ge dig på din bensin eller diesel. Det är också väldigt vanligt i dagsläget att man väver in bensinkort i andra erbjudanden som t ex kreditkort eller sparkonton, något som kan vara värt att tänka på innan du ansöker. Tänk på att du inte får ha någon betalningsanmärkning för att ansöka om ovanstående kreditkort. Klicka här för att hitta våra kreditkort utan UC.

Som tidigare nämnt så brukar det självklara valet av bensinkort oftast vara den mack som man redan tankar på. Vi vill dock rekommendera att man kollar på konkurrenterna och ser vilka erbjudanden och möjligheter som finns. Kanske finns det en mack i närheten där du kan spara några hundralappar i månaden? Företagen vet att du som slutkund kommer att tanka på den mack där du får mest förmåner och slåss om kunderna. Möjligheten finns också att ansöka om flera bensinkort då de flesta inte har någon årsavgift – dock så kommer chansen till samlade rabatter och billigare bensin/diesel minska då du sprider ut din konsumtion på många olika mackar. Ta din tid, se efter dina behov och jämför i vår lista och ansök sedan direkt om ett bensinkort redan idag. Detta är en självklar kostnad i din privatekonomi som du kan spara pengar på eller se till att få bästa möjliga förmåner för! Lycka till i jakten på ett bensinkort!