Swedbank Kreditkort

swedbank kreditkort

    Första året utan avgift
    Kompletterande reseförsäkring ingår
    Köpförsäkring när du handlarÅrsavgift: 0 kr195 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 3 %
Valutaväxlingspåslag: 1,65%, minst 45 kr
Kreditränta: 10,95 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 60 000 kr


Ansök direkt  
på Swedbanks hemsida

Swedbank kreditkort är för dig som söker trygghet!

[/fusion_text][/fusion_builder_column]

Om du är mån om att ha en storbank som din leverantör av kreditkort är Swedbank Kreditkort det bästa valet för dig. Swedbank har 7,3 miljoner privatkunder och över 16 000 anställda vilket gör att du kan vara säker på att ett kreditkort hos Swedbank är ett tryggt val. Tillsammans med deras fysiska närvaro över hela Sverige får du ett kreditkort maxat med service. Till en låg fast årsavgift kan du vara säker på att aldrig vara tvungen att betala mer i avgift än vad du redan kommit överens om och du kan dela upp betalningen när du får din faktura eller betala hela på en gång. Med sina 55 dagar räntefri kredit är Swedbank Kreditkort också ett av de mest generösa korten som vi listar. Ansök om ett kort redan idag och få möjlighet till att handla på nätet, i butiker eller ta ut pengar i uttagsautomater!

swedbank kreditkort

Bankens korttjänster

För enkelhetens skull erbjuder banken också betal- och kreditkort i samma produkt. På detta sätt är Swedbank Mastercard ett unikt kort. Du får fördelarna med en storbank samtidigt som du får flexibiliteten av en mindre aktör. Visste du till exempel att Swish inte är tillgängligt för alla banker? Med Swedbank får du tillgång till inte bara Swish men också Bank-id samt möjligheten att förhandla dina bolån eller andra finansiella produkter. Kolla in Swedbank Mastercard och jämför det med liknande produkter för att hitta det bästa för just din privatekonomi!

Swedbank

Swedbank är Sveriges största bank till antalet kunder och har även en ledande ställning i Estland, Lettland och Litauen. Banken grundades redan 1820 som Sveriges allra första sparbank. Banken är en av de få som satsar på nära relation med sina kunder och de har därför valt att behålla ett omfattande kontorsnät och vara tillgängliga via utvecklade telefon-, internet- och mobiltjänster. Swedbank är en storbank med 7,3 miljoner privatkunder, mer än 620 000 företagskunder och banken har 294 bankkontor varav 172 i Sverige med drygt 8 000 medarbetare.

Swedbanks olika kreditkort

Med Mastercard för ditt Swedbank kreditkort samlas alla dina inköp på en månadsfaktura. Du väljer själv om du betalar hela beloppet eller delbetalar. Har du istället ett betalkort med Mastercard, Maestro eller Mastercard ung betalar du på en gång det belopp du handlar för.

Mastercard Betal- och kreditkort

Med detta betal- och kreditkort kan du ha möjlighet till en kompletterande kortförsäkring när du betalar minst 50% för en resa med kortet. När du handlar vitvaror eller elektronik kan du få en förlängd garanti på 1 år för produkten.

Mastercard Guld Betal- och kreditkort

Med Mastercard Guld Betal- och kreditkort får du bonus på allt du handlar där en krona motsvarar en poäng. Du får också tillgång till drivmedelsrabatt och försäkringar i samband med resa. Med detta kort får du även tillgång till vägassistans vid bilproblem.

Mastercard Platinum Betal- och kreditkort

Med Mastercard Platinum Betal- och kreditkort får du bonus på allt du handlar där en krona motsvarar en poäng. Du får också tillgång till flygplatslounger, personlig service genom concierge och försäkringar och skydd vid resa. Tanka med ditt Mastercard och du kan få ett skydd för självrisken på din bilförsäkring.

Hur ansöker jag om ett Swedbank Mastercard?

1. Du klickar på Ansök nu
2. Fyll i dina personuppgifter och klicka vidare till nästa steg
3. Fyll i samtlig information och gå igenom alla steg
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Swedbank Kreditkort!

ANSÖK DIREKT

 

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]