Vi skall här presentera de bästa gratis kreditkorten som finns på marknaden 2018. Med gratis kreditkort menar vi kort som inte har någon årsavgift. Det finns de kort som har gratis årsavgifter, men de har ibland aviavgifter. Då är det svårt att ranka det som ett gratiskort. Använder du dig av e-faktura för ditt kreditkort, så går det faktiskt att få det helt gratis vad gäller avgifter och aviavgifter.

Då har du vad man kan kalla ett gratiskort. Gratis vad gäller årsavgifter och aviavgifter är något du skall använda dig av för att få så låga kostnader när det kommer till sin ekonomi i stort och speciellt vid kreditkortsanvändande.

KreditkortOmdömeVårt betyg
re:member flex

Bild Remember Flex

Läs recension om re:member flex

  • Bästa kreditkortet.
  • Hela 8 veckors räntefri kredit.
  • Ingen årsavgift.
  • Du måste betala i tid för att undvika extra kostnader.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 9,74% - 24,74%
Räntefritt: 56 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt

Effektiv ränta: 14,67%

Norwegian Kreditkort

Bild Norwegian Kreditkort

Läs recension om Norwegian kreditkort

  • Ingen årsavgift.
  • Du får 6 veckors räntefri kredit.
  • Cashpoints på allt överallt.
  • Cashpoints kan endast användas hos Norwegian.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 18,37%
Räntefritt: 45 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Lista bästa gratis kreditkort

Re:member Flex

Re:member Flex Kreditkort
Inga årsavgifter.
Ingen aviavgift (när du betalar med E-faktura).
Rabattprogrammet Reward. Du har mycket bra rabatter hos en stor mängd butiker.

Fakta
Årsavgifter: 0 kr.
Räntan: 9,74% – 24,74% (individuell ränta)
Räntefritt: 56 dagar.
Krediter: 10 000 – 50/100 000 kr.

Bank Norwegian

Bank Norwegian Kreditkort VISA
Inga årsavgifter.
Ingen aviavgift (när du betalar med E-faktura).
Inga avgifter vid kontantuttag.
Cashpoints (Du får billigare flygresor).

Fakta
Årsavgifter: 0 kr.
Räntan: 19,99%
Räntefritt: 45 dagar.
Krediter: 2 500 – 100 000 kr.

Bästa Gratis kreditkortet är:

1 – Re:member Flex!

Med detta kreditkort har du ingen årsavgift eller aviavgift när du utnyttjar betalningar av faktura med sk E-faktura. Kreditgräns och ränta sätts individuellt till just dig,så det är svårt att veta exakt vad det blir för ränta i förväg. Det är ett gratiskort, så det är klart värt att ansöka om och använda för dig i din vardag!

Ansök direkt

Re:member Flex har uppgraderat vid starten av 2018 och har nu ett fint bonussystem, som heter ”Reward”. Detta har gjort att användandet klart ökat och det är ett av de bästa kreditkorten just nu vad gäller både användande och bonussystem.

Använder du E-faktura, så är aviavgiften 0 kronor. Du betalar 29 kronor vid användande avpappersfaktura.

2 – Bank Norwegian Kreditkort

Detta kreditkort ligger i toppen år efter år kan man säga och Bank Norwegian har tagit marknadsandelar från flera andra kortutgivare under de senaste åren. Detta kreditkort har självklart inga årsavgifter. Du har heller inga aviavgifter när du använder dig av E-faktura.

Ansök direkt

Med detta kort har du en fin bonus på 1% och du kan använda den när du flyger med Norwegian eller handlar i butiker. Detta är ett av de bästa korten och sannerligen ett av de bästa gratis kreditkorten. Bank Norwegian har även de ett Rewardprogram och det heter ”Reward eShop” . Detta ger bonus på över 150 online butiker.

Använder du dig av E-faktura så blir det 0 kronor. Du betalar 45 kronor vid användande av pappersfaktura.

Basta gratis kreditkort

Vad skiljer mellan dessa gratis kreditkort?

Det är jämn match mellan dessa båda kreditkort vad gäller att hamna överst vad gäller bästa gratis kreditkort 2018! Vi lade Re:member Flex Kreditkort överst på listan för de har billigast aviavgift ifall du väljer att betala gammaldags pappersfaktura. Bank Norwegian Kreditkort hamnar på en god andraplats. Detta kort har verkligen ökat i popularitet och det är lätt att förstå!

Räntan på dessa kreditkort:

Hur fungerar räntan vad gäller dessa båda kort, som vi listar här idag. Det finns absolut räntefria dagar, men det tillkommer ränta ifall du väljer att inte betala hela fakturan vid den utvalda förfallodagen. Tar du ut pengar via en bankomat så börjar räntan att gälla från dag 1.

Du kan få räntefritt när du är på resande fot och då betalar du in extra på ditt kreditkort innan du skall ut och använda det. Då kommer du undan räntan vid uttag i bankomater, när du använder pengarna som finns inbetalda och inte använder krediterna. Hoppas du är hjälpt av denna artikel om vilket som är det bästa gratis kreditkortet 2018!