SAS Eurobonus American Express Premium

Bild American Express Eurobonus
  • 0 kr i medlemsavgift första 3 månaderna
  • Du får en reseförsäkring för hela familjen.
  • Flyg 2 för 1 över hela världen - en gång per år

Årsavgift: 1 200 kr
Effektiv ränta: 19.48 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns 1.5 MSEK

Ansök direkt
SAS Eurobonus American Express Classic

sasclassic
  • 10 eurobonuspoäng per 100 kronor som du spenderar med kortet
  • Ingen årsavgift
  • Flyg 2 för 1 i Europa - en gång per år

Årsavgift 0 kr
Effektiv ränta: 18.10 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns 1.5 MSEK

Ansök direkt
SAS Eurobonus American Express Elite

sas platinum

  • Bonuspoäng på allt du handlar med kortet
  • Omfattande reseförsäkring ingår
  • Flyg 2 för 1 över hela världen - två gånger per år
Årsavgift: 4 400 kr
Effektiv ränta: 22.41 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 1.5 MSEK

Ansök direkt

Reseförsäkring för hela familjen med Sas EuroBonus American Express

SAS Eurobonus American Express är för dig som reser och handlar mycket med ditt kort. För att maximera din ekonomi så rekommenderar vi på kreditkortlistan att du ansöker om ett SAS Eurobonus American Express. Detta kort ger bra med poäng och möjligheten att använda poängen för att resa med alla Star Alliance olika flygbolag. Som välkomstbonus så ingår det 10000 poäng. För 10000 poäng så kan du resa en enkel resa inom Sverige. Varje gång du drar detta kort och köper något så registreras poäng som du senare kan omvandla till pengar att köpa resor för. Du kan köpa flygbiljetter för att resa över hela världen då SAS är en del av Star Alliance där hela 27 olika flygbolag ingår. Allt från Air China till Lufthansa. Inte nog med att du alltid får bonus på dina inköp och kan köpa flygbiljetter med denna bonus kan du alltid känna dig trygg på resan då det ingår omfattande reseförsäkringar som flyg och bagageförseningar och avbeställningsskydd med mera.

sas eurobonus skärmdump

Fler förmåner med SAS Eurobonus American Express

Det finns ännu fler förmåner än vad som tidigare nämnts. Förutom poäng på allt du köper och reseförsäkringar så har du även tillgång till en speciell trygghet som inte många kortutgivare erbjuder. Som en del av American Express så har du alltid möjlighet att ringa och få hjälp på ditt språk dygnet runt oavsett var i världen du befinner dig. Är du i en nödsituation så kan American Express hjälpa dig och din familj ur den.

Vill du ha det lite extra lyxigt på resan så är detta kortet för dig när du har ett SAS Eurobonus kreditkort. Då har du alltid tillgång och rabatt på lounge över hela världen. På dessa lounger kan du känna dig som en riktig VIP och får fri tillgång till alkohol och tilltugg. Som SAS Eurobonus kund så har du också möjlighet att få förtur till att köpa biljetter till eftertraktade konserter och sportevenemang.  I många fall så har du möjlighet att få dessa biljetter långt innan de släppts till allmänheten. Ett par exempel på konserter är Coldplay och Lady Gaga. Så tveka inte Ansök om en SAS Eurobonus American Express redan idag.

Hur ansöker jag om ett SAS Eurobonus?

1. Du klickar på Läs mer
2. Klicka på Ansök
3. Följ anvisningarna och fyll i dina personuppgifter
4. Gå vidare och signera din ansökan
5. Klart! Du har nu ansökt om ett SAS Eurobonus American Express!

ANSÖK DIREKT

American Express Classic

American Express Classic kreditkort ger dig minst 10 extrapoäng för varje gång du spenderar 100 kronor med kortet. När du köper dina flygbiljetter genom sas.se får du för varje hundralapp hela 30 EuroBonus som extrapoäng.

Inte nog med det för kreditkortet kan användas till att betala bara halva poängpriset på valfri EuroBonus-resa inom Europa. Det gäller en gång per år och för köp med SAS Bästa pris för upp till två personer när du har handlat för minst 100 000 kronor under ett kalenderår.

Med kortet får du också möjlighet till ett extrakort så att ni kan vara fler som samlar poäng.

American Express Premium

American Express Premium kreditkort ger dig 15 extrapoäng för varje hundralapp du betalar med kortet. Köp dina flygbiljetter genom sas.se och få 30 EuroBonus som extrapoäng för varje 100 kronor du betalar för flygresan. Ett extrakort ingår gratis så att ni kan vara två som samlar poäng.

Med kreditkortet betalar du bara halva poängpriset på valfri EuroBonus-resa världen över. Det gäller en gång per år och för köp med SAS Bästa pris eller Star Alliance för upp till två personer när du har handlat för minst 150 000 kronor under ett kalenderår.

American Express Premium ger dig även en extra reseförsäkring som ett kompletterande skydd till dina övriga reseförsäkringar.

American Express Elite

American Express Elite kreditkort ger dig 20 extrapoäng för varje gång du spenderar 100 kronor med kortet. Köper du dina flygbiljetter på sas.se får du för varje hundralapp 30 EuroBonus som extrapoäng. Ett extrakort ingår gratis så att ni kan vara fler som samlar poäng.

Med kortet betalar du endast halva poängpriset på valfri EuroBonus-resa världen över. Med American Express Elite gäller det två gånger per år och för köp med SAS Bästa pris eller Star Alliance för upp till två personer. Det gäller när du under ett kalenderår har handlat för minst 150 000 kronor inför första resan och minst 300 000 kronor inför andra resan.

Kreditkortet ger dig dessutom 20 000 statusgrundande poäng varje år vilket innebär minst Silvernivå i EuroBonus. Du får också en extra reseförsäkring som ett kompletterande skydd till dina övriga reseförsäkringar.

SAS EuroBonus World Mastercard

SAS EuroBonus World Mastercard kreditkort ger dig mellan 10 till 20 extrapoäng för varje hundralapp du betalar med kortet. Poängen kan du sedan använda för att boka bonusresor genom SAS eller för att köpa varor och upplevelser i SAS EuroBonus-program.

Kreditkortet ger dig även en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd när du betalar minst 75% för din resa med kortet. Reseförsäkringen kan också ge ersättning vid försening och om bagaget kommer bort.

Du kan snabbare samla EuroBonus-poäng med extrakortet PointEarner som bara kostar 95 kronor per år. Då kan ni vara flera som kan samla ihop poäng snabbare.

SAS EuroBonus World Mastercard Premium

SAS EuroBonus World Mastercard Premium kreditkort ger dig mellan 15 till 25 extrapoäng varje gång du spenderar 100 kronor med kortet. Poängen kan du använda till att boka bonusresor genom SAS eller för att köpa varor och upplevelser med SAS EuroBonus-program. Du får också 1 000 nivågrundande poäng som kan höja din EuroBonus-nivå varje månad du betalar med ditt kort.

Kortet ger dig också en kompletterande reseförsäkring med ett avbeställningsskydd om du betalar minst 75% för din resa med kreditkortet. Du kan också få ersättning vid försening eller om bagaget kommer bort.

Med Fly Premium kan du boka bonusresor i SAS Plus eller SAS Business samtidigt som du bara betalar för SAS Go. Fly Premium ger dig tillgång till Fast Track och SAS lounger när du flyger dina bonusresor.

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort