KreditkortOmdömeVårt betyg
American Express Eurobonus

Bild American Express Eurobonus

Läs recension om SAS Eurobonus American Express

  • Du får 10000 EuroBonus Extrapoäng i välkomstbonus.
  • Du får en reseförsäkring för hela familjen.
  • Du får loungeaccess på Arlanda och Landvetter för 90 kr.
  • Dyr årsavgift på 1000 kr.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 500 kr
Ränta: Individuell
Räntefritt: 30 dagar
Kredit: Individuell


Ansök direkt


Reseförsäkring för hela familjen med Sas EuroBonus American Express

SAS Eurobonus American Express är för dig som reser och handlar mycket med ditt kort. För att maximera din ekonomi så rekommenderar vi på kreditkortlistan att du ansöker om ett SAS Eurobonus American Express, detta kort ger det bra med poäng och möjligheten att använda poängen för att resa med alla Star Alliance olika flygbolag. Som välkomstbonus så ingår det 10000 poäng. För 10000 poäng så kan du resa en enkel resa inom Sverige. Varje gång du drar detta kort och köper något så registreras poäng som du senare kan omvandla till pengar att köpa resor för. Du kan köpa flygbiljetter för att resa över hela världen då SAS är en del av Star Alliance där hela 27 olika flygbolag ingår. Allt från Air China till Lufthansa. Inte nog med att du alltid får bonus på dina inköp och kan köpa flygbiljetter med denna bonus så kan du alltid känna dig trygg på resan då det ingår omfattande reseförsäkringar så som flyg och bagageförseningar och avbeställningsskydd med mera.

sas eurobonus skärmdump

Fler förmåner med SAS Eurobonus American Express

Det finns ännu fler förmåner än vad som tidigare nämnts. Förutom poäng på allt du köper och reseförsäkringar så har du även tillgång till en speciel trygghet som inte många kortutgivare erbjuder. Som en del av American Express så har du alltid möjlighet att ringa och får hjälp på ditt språk dygnet runt oavsett var i världen du befinner dig. Är du i en nödsituation så kan American Express hjälpa dig och din familj ur den.

Vill du ha det lite extra lyxigt på resan så är detta kortet för dig när du har ett SAS Eurobonus kreditkort så har du alltid tillgång och rabatt på lounge över hela världen. Där kan du känna dig som en riktig VIP och får fri tillgång till alkohol och tilltugg. Som SAS Eurobonus kund så har du också möjlighet att få förtur till att köpa biljetter till eftertraktade konserter och sportevenemang.  I många fall så har du möjlighet att få dessa biljetter långt innan de släppts till allmänheten. Ett par exempel på konserter är Coldplay och Lady Gaga. Så tveka inte Ansök om en SAS Eurobonus American Express redan idag.

Hur ansöker jag om ett SAS Eurobonus?

1. Du klickar på Läs mer
2. Klicka på Ansök
3. Följ anvisningarna och fyll i dina personuppgifter
4. Gå vidare och signera din ansökan
5. Klart! Du har nu ansökt om ett SAS Eurobonus American Express!

ANSÖK DIREKT

 

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort