SAS kreditkort – samla Eurobonus poäng

SAS Eurobonus American Express - Ansök idag och få 10000 poäng i bonus redan från start. 10000 Eurobonus poäng räcker till en resa inom Sverige.

kreditkort

Loading...
SAS Eurobonus American Express Premium
 • Omfattande reseförsäkring för hela familjen
 • Tillgång till SAS Business-lounge
 • Kreditgräns:1.5 MSEK
 • Årsavgift:1 200 kr
 • Kreditränta:17,99 %
ANSÖK NU på SAS hemsida

Kortinformation

Extrakort: Ja
Anställning: Fast arbete/pension
Uttagsavgift: 4 %, minst 25 kr
Åldersgräns: 18 år
Valutaväxlingspåslag: 2 %
Inkomstkrav: Inget krav
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Bonus: Eurobonuspoäng
SAS Eurobonus American Express Classic
 • Ingen årsavgift
 • Flyg 2 för 1 i Europa - en gång per år
 • Kreditgräns:1.5 MSEK
 • Årsavgift:0 kr
 • Kreditränta:17,99 %
ANSÖK NU på SAS hemsida

Kortinformation

Extrakort: Ja
Anställning: Fast arbete/pension
Uttagsavgift: 4 %, minst 25 kr
Åldersgräns: 18 år
Valutaväxlingspåslag: 2 %
Inkomstkrav: Inget krav
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Bonus: Eurobonuspoäng
SAS Eurobonus American Express Elite
 • Bonuspoäng på allt du handlar med kortet
 • Omfattande reseförsäkring ingår
 • Kreditgräns:1.5 MSEK
 • Årsavgift:4 800 kr
 • Kreditränta:17,99 %
ANSÖK NU på SAS hemsida

Kortinformation

Extrakort: Ja
Anställning: Fast arbete/pension
Uttagsavgift: 4 %, minst 25 kr
Åldersgräns: 18 år
Valutaväxlingspåslag: 2 %
Inkomstkrav: Inget krav
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Bonus: Eurobonuspoäng

Reseförsäkring för hela familjen med Sas EuroBonus American Express

SAS Eurobonus American Express är för dig som reser och handlar mycket med ditt kort. För att maximera din ekonomi så rekommenderar vi på Kreditkortlistan att du ansöker om ett SAS Eurobonus American Express. Detta kort ger bra med poäng och möjligheten att använda poängen för att resa med alla Star Alliance olika flygbolag. Som välkomstbonus så ingår det 10000 poäng. För 10000 poäng så kan du resa en enkel resa inom Sverige. Varje gång du drar detta kort och köper något så registreras poäng som du senare kan omvandla till pengar att köpa resor för. Du kan köpa flygbiljetter för att resa över hela världen då SAS är en del av Star Alliance där hela 27 olika flygbolag ingår. Allt från Air China till Lufthansa. Inte nog med att du alltid får bonus på dina inköp och kan köpa flygbiljetter med denna bonus kan du alltid känna dig trygg på resan då det ingår omfattande reseförsäkringar som flyg och bagageförseningar och avbeställningsskydd med mera.

sas eurobonus skärmdump

Fler förmåner med SAS Eurobonus American Express

Det finns ännu fler förmåner än vad som tidigare nämnts. Förutom poäng på allt du köper och reseförsäkringar så har du även tillgång till en speciell trygghet som inte många kortutgivare erbjuder. Som en del av American Express så har du alltid möjlighet att ringa och få hjälp på ditt språk dygnet runt oavsett var i världen du befinner dig. Är du i en nödsituation så kan American Express hjälpa dig och din familj ur den.

Vill du ha det lite extra lyxigt på resan så är detta kortet för dig när du har ett SAS Eurobonus kreditkort. Då har du alltid tillgång och rabatt på lounge över hela världen. På dessa lounger kan du känna dig som en riktig VIP och får fri tillgång till alkohol och tilltugg. Som SAS Eurobonus kund så har du också möjlighet att få förtur till att köpa biljetter till eftertraktade konserter och sportevenemang.  I många fall så har du möjlighet att få dessa biljetter långt innan de släppts till allmänheten. Ett par exempel på konserter är Coldplay och Lady Gaga. Så tveka inte Ansök om en SAS Eurobonus American Express redan idag.

Hur ansöker jag om ett SAS Eurobonus?

1. Du klickar på Läs mer
2. Klicka på Ansök
3. Följ anvisningarna och fyll i dina personuppgifter
4. Gå vidare och signera din ansökan
5. Klart! Du har nu ansökt om ett SAS Eurobonus American Express!

SAS Eurobonus American Express Classic

American Express Classic har ingen årsavgift. Det ger dig minst 10 extrapoäng för varje gång du spenderar 100 kronor med kortet. När du köper dina flygbiljetter genom sas.se får du för varje hundralapp hela 30 EuroBonus som extrapoäng.

Inte nog med det för kreditkortet kan användas till att betala bara halva poängpriset på valfri EuroBonus-resa inom Europa. Det gäller en gång per år och för köp med SAS Bästa pris för upp till två personer när du har handlat för minst 100 000 kronor under ett kalenderår.

Du kan också ha ett extrakort, antingen för att separera utgifter eller till en familjemedlem för att samla poäng snabbare, och poängen samlas till huvudkortet. Kortet har också räntefri kredit i 55 dagar och det ger förtur till evenemangsbiljetter.

SAS Eurobonus American Express Premium

American Express Premium har en medlemsavgift, men ibland kampanjer där de bjuder på denna i ett par månader. Istället för 10 extrapoäng per 100 kronor så får ägare till Premiumkort 15 extrapoäng, dock är det fortfarande 30 per 100 kronor som gäller för SAS-biljettköp.

Med kreditkortet betalar du bara halva poängpriset på valfri EuroBonus-resa världen över. Det gäller en gång per år och för köp med SAS Bästa pris eller Star Alliance för upp till två personer när du har handlat för minst 150 000 kronor under ett kalenderår.

American Express Premium ger dig även en extra reseförsäkring som ett kompletterande skydd till dina övriga reseförsäkringar.

SAS Eurobonus American Express Elite

American Express Elite ger dig 20 extrapoäng för varje gång du spenderar 100 kronor med kortet. Köper du dina flygbiljetter på sas.se får du för varje hundralapp 30 EuroBonus som extrapoäng. Ett extrakort ingår gratis så att ni kan vara fler som samlar poäng.

Med kortet betalar du endast halva poängpriset på valfri EuroBonus-resa världen över. Med American Express Elite gäller det två gånger per år och för köp med SAS Bästa pris eller Star Alliance för upp till två personer. Det gäller när du under ett kalenderår har handlat för minst 150 000 kronor inför första resan och minst 300 000 kronor inför andra resan.

Kreditkortet ger dig dessutom 20 000 statusgrundande poäng varje år vilket innebär minst Silvernivå i EuroBonus. Du får också en extra reseförsäkring som ett kompletterande skydd till dina övriga reseförsäkringar.

SAS EuroBonus World Mastercard

SAS EuroBonus World Mastercard har en ordinarie årskostnad på strax under 400 kronor, men har ibland rabatt under första året, förutom för Eurobonus Diamant som inte har någon årskostnad och Point Earner (extrakort för familjemedlem) som kostar strax under 100 kronor.

Kortet ger dig mellan 10 till 20 extrapoäng för varje hundralapp du betalar med kortet. Poängen kan du sedan använda för att boka bonusresor genom SAS eller för att köpa varor och upplevelser i SAS EuroBonus-program.

Kreditkortet ger dig även en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd när du betalar minst 75% för din resa med kortet. Reseförsäkringen kan också ge ersättning vid försening och om bagaget kommer bort.

Det tillkommer en viss avgift för kontantuttag och valutaväxlingspåslag. De ger upp till 60 dagars räntefri kredit och möjlighet till betalningsfri månad.

SAS EuroBonus World Mastercard Premium

SAS EuroBonus World Mastercard Premium ger dig upp till 50% mer poäng och en startbonus på 10 000 poäng (plus 1000 poäng varje månad som du använder kortet). Detta kort är mycket dyrare än det andra Mastercardkortet, med en årskostnad på över 1000 kronor förutom för Diamantnivå som betalar halva priset, men det har ingen gräns för hur många Eurobonuspoäng du kan samla.

Med detta kort får du mellan 15 till 25 extrapoäng varje gång du spenderar 100 kronor. Poängen kan du använda till att boka bonusresor genom SAS eller för att köpa varor och upplevelser med SAS EuroBonus-program. Du får också 1 000 nivågrundande poäng som kan höja din EuroBonus-nivå varje månad du betalar med ditt kort.

Kortet ger dig också en kompletterande reseförsäkring med ett avbeställningsskydd om du betalar minst 75% för din resa med kreditkortet. Du kan också få ersättning vid försening eller om bagaget kommer bort.

Med Fly Premium kan du boka bonusresor i SAS Plus eller SAS Business samtidigt som du bara betalar för SAS Go. Fly Premium ger dig tillgång till Fast Track och SAS lounger när du flyger dina bonusresor.

Bör jag välja Amex framför Mastercard?

En fördel med Mastercard över Amex är att Mastercard accepteras överallt där du kan betala med kort utan problem, medan Amex inte alltid är lika lätt. Det har blivit bättre över tid, men Mastercard har fortfarande ett försprång. Vilket kort som annars passar dig bäst beror på hur mycket du reser i jobbet och vilken inkomst du har.

Amex ger möjligheten till att köpa resor till halva poängpriset, men bara för två personer och efter att ha spenderat en viss summa med kortet, medan SAS Eurobonus Mastercard ger dig lägsta pris på premiumbiljetter för hela familjen. Så vilket kort du väljer kan också bero på hur många familjemedlemmar du har.

Om du gillar att resa med SAS eller andra StarAlliancebolag så rekommenderar vi hur som helst att du tittar närmare på SAS Eurobonus American Express eller Mastercard.

Andra kort vi rekommenderar

Loading...
re:member flex
 • Bästa kreditkortet 2023
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
 • Kreditgräns:120 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Kreditränta:9,74-24,74 %
ANSÖK NU på re:members hemsida

Kortinformation

Extrakort: Ja
Anställning: Ja
Uttagsavgift: 3 %, minst 35 kr
Åldersgräns: 20 år
Valutaväxlingspåslag: 1,75 %
Inkomstkrav: 100 000 kr/år
Räntefritt: Upp till 56 dagar
Bonus: Rabatter via re:member reward
Norwegian Kreditkort
 • Gratis kreditkort med bonussystem
 • Reseförsäkring & avbeställningsskydd ingår
 • Kreditgräns:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Kreditränta:19,99 %
ANSÖK NU på Bank Norwegians hemsida

Kortinformation

Extrakort: Nej
Anställning: Ej arbetslös
Uttagsavgift: Nej
Åldersgräns: 23 år
Valutaväxlingspåslag: 1,75 %
Inkomstkrav: Inget fast krav
Räntefritt: Upp till 45 dagar
Bonus: Upp till 10 %

Frågor och svar om SAS kreditkort

Vad kostar SAS Eurobonus kreditkort?

American Express Classic har ingen årsavgift, American Express Premium är kostnadsfritt de första tre månaderna, sen kostar kortet 1200 kronor om året och American Express Lite har en årsavgift på 4400 kronor.

Vilket SAS kort är bäst?

American Express SAS Eurobonus Elite är det SAS-kort som ger allra bäst bonus om man flyger mycket. Sen följer SAS Eurobonus Mastercard Premium, American Express SAS Eurobonus Premium, SAS Eurobonus Classic och SAS Eurobonus World Mastercard. Läs mer om de olika SAS-korten i texten.

Vilka SAS kreditkort finns?

SAS Eurobonus American Express Classic, SAS Eurobonus American Express Premium, SAS Eurobonus American Express Elite, SAS Eurobonus World Mastercard och SAS Eurobonus World Mastercard Premium. Läs mer om alla korten och vilka bonusar de har i texten.

Hur ansöker jag om SAS kreditkort?

I texten hittar du en enkel steg för steg-guide om hur du ansöker om ett SAS Eurobonus American Express. Följ stegen och få besked inom kort.

Hur många poäng får jag när jag flyger med SAS kreditkort?

Poängen du tjänar per resa beror på vilket SAS-kort du har, bokningsklass, flygbolag och din destination. Läs mer om de olika kreditkorten i texten för mer information om bonusar och poäng.