KreditkortOmdömeVårt betyg
Re:member Flex

Bild Remember Flex

Läs recension om re:member flex

 • Kreditkortet med högst betyg på Kreditkortlistan.se
 • Upp till 56 dagar räntefri kredit.
 • Flexibel ränta och ingen årsavgift.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 9,74% - 24,74%
Räntefritt: 56 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt

Re:member Flex – Re:members nya allt-i-ett kreditkort!

Re:member Flex är det kreditkort som fått högst betyg av alla kort vi recenserat på Kreditkortlistan.se. Kortet är ett flexibelt betal- och kreditkort med 0 kr i årsavgift och som har individuell räntesättning. Detta innebär att du kan få så riktigt låg ränta vilket är en av huvudorsakerna till varför kortet är vår favorit.

Få rabatt på din shopping med Re:member Reward

Du som har ett Re:member-kort (till exempel Flex) har även tillgång till belöningssystemet Re:member Reward som ger dig rabatt och återbäring på shopping i över 300 olika butiker. Gå in på Re:members hemsida och logga in på ”Mina sidor” för att ta reda på vilka butikerna är och hur mycket återbäring du kan få. Klicka dig vidare till butikens hemsida och gör sedan din shopping som vanligt. Din återbäring läggs sedan på din nästa månadsfaktura och så enkelt är det! Klicka här för att läsa mer om Re:member Reward.

Individuell räntesättning

Beroende på din kreditvärdighet när du ansöker om kortet kan du få en hög eller låg kreditlimit och ränta. Får du en låg ränta kan kortet liknas vid den perfekta kombinationen av ett kreditkort och ett blancolån eftersom räntan är nära inpå de blanco-räntor man får hos banken idag. Kortet fungerar utmärkt som ett finansieringsalternativ för till exempel en resa, köp av ny dator eller liknande. Du har också en räntefri kredit på upp till 56 dagar vilket gör att du som slutkonsument lugnt kan förlita dig på att du hinner betala av din faktura i tid. Vad sägs om säker kortbetalning på nätet, blipp-betalning och 0 kr årsavgift för kortet och dina eventuella extrakort?

Remember Flex Skärmdump

  Visste du att?

Re:member Flex är inte bara det bästa och mest flexibla – det är också superenkelt att ansöka om kortet! Själva ansökningen tar mindre än 2 minuter och görs lättast med hjälp av Ansök Direkt-knappen lite längre ned på hemsidan. När du har gjort din ansökan tar det bara 5-7 arbetsdagar innan du får hem ditt kort och kan börja shoppa! Smidigt va?

Fördelar med Re:member Flex

 • 0 kr årsavgift på huvudkortet
 • 0 kr årsavgift på extrakort
 • Kontaktlös betalning via NFC (blipp-funktionen)
 • Upp till 100 000 kr i kredit
 • Tillgång till Re:member Reward som ger dig rabatt i över 300 webbutiker
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
 • Flexibel och individuell ränta

Re:member har fler kort än Flex-kortet. Däremot är det just Flex-kortet vi bedömt med 5-stjärnigt betyg och det beror i huvudsak på kortets namn ”Flex”. Kortet är oerhört flexibelt inte bara med den individuella räntan som bestäms först när du ansöker om kortet utan även med alla de tillval som finns att välja på Re:members hemsida. Beroende på vilka dina behov är kan du skräddarsy detta kort på ett sätt som passar dig som handen i handsken. Läs mer på Re:members hemsida genom att klicka på ”Ansök Direkt” knappen till höger. Detta kreditkort är det bästa alternativet när du skall välja ditt nya kort att använda både här hemma i Sverige och utomlands.

Mobilapp

Som kund hos Re:member har du också tillgång till Re:members mobilapp som finns på både Google Play och App Store. Med appen kan du:

 • Se dina senaste köp och transaktionshistorik
 • Kontrollera ditt saldo
 • Anmäla eventuella köp du inte känner igen
 • Leta upp den bankomat som du befinner dig närmast
 • Spärra kortet

Ansök enkelt på 4 steg som bara tar ett par minuter!

1. Du klickar på Ansök Direkt för att komma till Re:members hemsida
2. Du fyller i önskad kredit, personuppgifter och övrig information
3. Du klickar på ”Skicka ansökan”
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Re:member Flex kreditkort och kommer att få svar direkt!

ANSÖK DIREKT

Internetbanken på Re:member.se

På kortwebben så kan du sköta allt som har med ditt rememberkort att göra. Här kan du bland annat:

 • Se vilka försäkringar du har kopplat till ditt kort
 • Lägga till betalningsskydd plus och andra försäkringar
 • Göra en saldoöverföring till exempel om du skulle behöva ”låna” lite från kortet för att Swisha någon eller betala en räkning
 • Betala räkningar med kortet direkt i internetbanken. Du behöver inte registrera dig på tjänster som Betalo eller Billhop för det!
 • Komma i kontakt med kundservice

Nackdelar med Re:member Flex

 • Jämfört med till exempel Re:members gamla kreditkort Re:member More som tyvärr inte går att ansöka om längre saknar vi faktiskt ett par saker. Re:member More hade ett cashback-program som gav dig som kund 1% tillbaka på alla dina köp oavsett butik.
 • Ingen drivmedelsrabatt
 • Kontantuttagsavgift

Re:member har marknadens bästa kreditkort enligt Kreditkortlistan.se. Remember more är kortet för dig som har tänkt använda det i vardagen och ofta. Det är i grunden ett flexibelt betal- och kreditkort där du får bonus på alla inköp och cashback. Inte nog med det – Vad sägs om gratis reseförsäkring och extra skräddarsydda försäkringar som evenemangsskydd utan extra kostnad bara för dig?

Fördelen utöver ovanstående är att du med re:member kan få full kontroll på din privatekonomi och att det ägs av de stora trygga bankerna Barclays Bank och Swedbank vilket ger ordentlig ekonomisk stabilitet. Du har också en räntefri kredit på upp till 56 dagar vilket gör att du som slutkonsument lugnt kan förlita dig på att du hinner betala av din faktura i tid. Remember erbjuder säker kortbetalning på nätet och gratis årsavgift första året för alla kort – Remember Flex är vårt mest rekommenderade kreditkort, ansök redan idag och börja leva ett enklare och sparsammare liv!

Slutsats

Du som inte har något kreditkort sedan innan eller som är på jakt efter att byta ut kreditkortet kanske är intresserad av detta oerhört flexibla kreditkortet. Vi rekommenderar kortet varmt och om det är så att du kör mycket bil så kan kortet kompletteras bra med ett drivmedelskort. Detta eftersom Flex-kortet inte har någon rabatt på drivmedel i någon av bensinstationerna runtom i landet. Det kan vara fördelaktigt att få rabatt på drivmedel på den station du brukar tanka. Läs mer om drivmedelskort här. I övrigt är kortet verkligen att rekommendera särskilt för dig med god kreditvärdighet då du kommer att få väldigt låg ränta på de månaderna du faktiskt inte betalar hela fakturabeloppet. Att kunna ”låna” från kortet och betala räkningar med kortet är bara bonus och kortet passar utmärkt till vardagsköp och kan såklart ”blippas”!

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember More

remember more kreditkort

Norwegian Kreditkort

norwegian kreditkort