re:member flex

remember
  Bästa kreditkortet 2021
  Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
  56 dagar räntefri kredit och 2 betalningsfria månader per årÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 3 %, minst 35 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,75 %
Kreditränta: 9,74-24,74 %
Räntefritt: Upp till 56 dagar
Kreditgräns: 100 000 kr


Ansök direkt  
på re:members hemsida


Re:member Flex – Re:members nya allt-i-ett kreditkort!

Re:member Flex är det kreditkort som fått högst betyg av alla kort vi recenserat här på Kreditkortlistan. Kortet är ett flexibelt betal- och kreditkort med 0 kr i årsavgift och som har individuell räntesättning.

Få rabatt på din shopping med Re:member Reward

Du som har ett Re:member-kort (till exempel Flex) har även tillgång till belöningssystemet Re:Member Reward som ger dig rabatt och återbäring på shopping i över 300 olika butiker. Gå in på Re:members hemsida och logga in på ”Mina sidor” för att ta reda på vilka butikerna är och hur mycket återbäring du kan få. Klicka dig vidare till butikens hemsida och gör sedan din shopping som vanligt. Din återbäring läggs sedan på din nästa månadsfaktura och så enkelt är det!

Individuell räntesättning

Beroende på din kreditvärdighet när du ansöker om kortet kan du få en hög eller låg kreditlimit och ränta. Får du en låg ränta kan kortet liknas vid den perfekta kombinationen av ett kreditkort och ett blancolån eftersom räntan är nära inpå de blanco-räntor man får hos banken idag. Kortet fungerar utmärkt som ett finansieringsalternativ för till exempel en resa, köp av ny dator eller liknande. Du har också en räntefri kredit på upp till 56 dagar vilket gör att du som slutkonsument lugnt kan förlita dig på att du hinner betala av din faktura i tid. Vad sägs om säker kortbetalning på nätet, blipp-betalning och 0 kr årsavgift för kortet och dina eventuella extrakort?

Bra att veta om re:member flex

Här är några av fördelarna med kortet:

 • Kortet är helt gratis.
 • Upp till 100 000 kr i kredit
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår.

Kortet passar dig som inte bara vill använda kreditkort i din vardag, utan också vill handla med ett vanligt betalkort eller med kontanter. För dig kan kortet fungera perfekt som en buffert. För dig som passar in på det är detta kreditkort utmärkt.

Perfekt för dig som vill ha det smidiga och enkla alternativet

re:member Flex Mastercard är ett mycket smidigt och enkelt kreditkort. Här finns inget krångligt bonussystem och inga onödiga avgifter. I och med att kortet är ett Mastercard så är det användbart över hela världen.

Fördelar med re:member flex:

 • Kortet är gratis.
 • Du har upp till 56 dagars räntefri kredit.
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår.
 • Rabatt i över 300 webbutiker

Varför re:member flex?

För att du som kund ska få en bra bild av vilket sorts kreditkort re:member Flex Mastercard är, har vi sammanställt villkoren och övrig information om kortet för dig.

Kredit

Du har möjlighet att ansöka om kredit på upp till 100 000 kr med ditt re:member Flex-kort. Den räntefria krediten gäller upp till 8 veckor. Du har också rätt att utnyttja två betalningsfria månader om året, ränta tillkommer dock under dessa månader.

Försäkringar

Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår. Med re:member Flex har du även möjlighet att teckna försäkringar som re:member erbjuder. Exempel på dessa försäkringar är: olycksfallsförsäkring, avbeställningsskydd, försäkring för bagageförsening i samband med resa, kontantuttagsskydd som gäller om du skulle bli rånad vid kontantuttag samt självriskförsäkring som ersätter kostnaderna för självrisk om något händer när du är borta.

Vad säger andra?

Re:member flex är ett populärt kort som i sin enkelhet tilltalar dig som också tycker om att använda kontanter i din vardagliga handel.

re:member flex – Enkelt och Smidigt

Re:member flex Mastercard erbjuder framförallt enkelhet och smidighet. Beroende på vilket behov och krav du har vad gäller kreditkort, så kan detta vara ett alldeles utmärkt kort för just dig som gillar det okomplicerade som re:member flex står för. Ett kreditkort som ger dig det där lilla extra utan att sticka ut.

Remember Flex Skärmdump

Visste du att?

Re:member Flex är inte bara det bästa och mest flexibla – det är också superenkelt att ansöka om kortet! Själva ansökningen tar mindre än 2 minuter och görs lättast med hjälp av Ansök Direkt-knappen på hemsidan. När du har gjort din ansökan tar det bara 5-7 arbetsdagar innan du får hem ditt kort och kan börja shoppa! Smidigt va?

Fördelar med Re:member Flex

 • 0 kr årsavgift på huvudkortet
 • 0 kr årsavgift på extrakort
 • Kontaktlös betalning via NFC (blipp-funktionen)
 • Upp till 100 000 kr i kredit
 • Tillgång till Re:member Reward som ger dig rabatt i över 300 webbutiker
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
 • Flexibel och individuell ränta

Re:member har fler kort än Flex-kortet. Däremot är det just Flex-kortet vi bedömt med 5-stjärnigt betyg och det beror i huvudsak på kortets namn ”Flex”. Kortet är oerhört flexibelt inte bara med den individuella räntan som bestäms först när du ansöker om kortet utan även med alla de tillval som finns att välja på Re:members hemsida. Beroende på vilka dina behov är kan du skräddarsy detta kort på ett sätt som passar dig som handen i handsken. Läs mer på Re:members hemsida genom att klicka på ”Ansök Direkt” knappen till höger. Detta kreditkort är det bästa alternativet när du skall välja ditt nya kort att använda både här hemma i Sverige och utomlands.

Mobilapp

Som kund hos Re:member har du också tillgång till Re:members mobilapp som finns på både Google Play och App Store. Med appen kan du:

 • Se dina senaste köp och transaktionshistorik
 • Kontrollera ditt saldo
 • Anmäla eventuella köp du inte känner igen
 • Leta upp den bankomat som du befinner dig närmast
 • Spärra kortet

Ansök enkelt på 4 steg som bara tar ett par minuter!

1. Du klickar på Ansök Direkt för att komma till Re:members hemsida
2. Du fyller i önskad kredit, personuppgifter och övrig information
3. Du klickar på ”Skicka ansökan”
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Re:member Flex kreditkort och kommer att få svar direkt!

ANSÖK DIREKT

Internetbanken på Re:member.se

På kortwebben så kan du sköta allt som har med ditt rememberkort att göra. Här kan du bland annat:

 • Se vilka försäkringar du har kopplat till ditt kort
 • Lägga till betalningsskydd plus och andra försäkringar
 • Göra en saldoöverföring till exempel om du skulle behöva ”låna” lite från kortet för att Swisha någon eller betala en räkning
 • Betala räkningar med kortet direkt i internetbanken. Du behöver inte registrera dig på tjänster som Betalo eller Billhop för det!
 • Komma i kontakt med kundservice

Nackdelar med Re:member Flex

Re:member har marknadens bästa kreditkort enligt Kreditkortlistan.se. Remember more är kortet för dig som har tänkt använda det i vardagen och ofta. Det är i grunden ett flexibelt betal- och kreditkort där du får bonus på alla inköp och cashback. Inte nog med det – Vad sägs om gratis reseförsäkring och extra skräddarsydda försäkringar som evenemangsskydd utan extra kostnad bara för dig?

Fördelen utöver ovanstående är att du med re:member kan få full kontroll på din privatekonomi och att det ägs av de stora trygga bankerna Barclays Bank och Swedbank vilket ger ordentlig ekonomisk stabilitet. Du har också en räntefri kredit på upp till 56 dagar vilket gör att du som slutkonsument lugnt kan förlita dig på att du hinner betala av din faktura i tid. Remember erbjuder säker kortbetalning på nätet och gratis årsavgift första året för alla kort – Remember Flex är vårt mest rekommenderade kreditkort, ansök redan idag och börja leva ett enklare och sparsammare liv!

Slutsats

Du som inte har något kreditkort sedan innan eller som är på jakt efter att byta ut kreditkortet kanske är intresserad av detta flexibla kreditkortet.

Det är enligt oss det bästa förmånskortet på marknaden och det är kostnadsfritt. Bra försäkringar ingår. Med andra ord, det man kan förvänta sig av ett riktigt bra kreditkort.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

Frågor och svar om Re:member Flex

Vad kostar re:member flex?

Kortet är avgiftsfritt att skaffa – det har alltså en årsavgift på 0 kronor. När kortet används tillkommer dock avgifter för uttag, valutaväxling och kreditränta. Läs mer om aktuella avgifter för Re:member Flex i tabellen högst upp i texten.

Vad är Re:member Reward?

Re:member Reward är ett bonusprogram som ger rabatt och återbäring när man handlar med sitt kreditkort från Re:member. På Re:members hemsida kan du se vilka butiker som är anslutna.

Är Re:member Flex bra?

Ja, vi på Kreditkortlistan anser att Re:member Flex är ett av de bästa kreditkorten på marknaden. Kortet är prisvärt och ger bra bonus. Läs mer om Re:member Flex och dess fördelar i texten.

Hur ansöker man om Re:member Flex?

Följ den enkla steg för steg-guiden i texten för att ansöka om ett kreditkort från Re:member Flex. Du får svar på din ansökan bara sekunder efter att du skickat in den.

Var kan jag använda Re:member Flex?

Re:member Flex är ett kreditkort från Mastercard – kortet kan alltså användas över hela världen där Mastercard tas emot, både online och i fysiska butiker. Mastercard har ett av de största betalsystemen i världen.