Marginalen Traveller

Bild Marginalen Traveller
    Poäng på alla köp, överallt
    Lös själv in poängen i poängportalen
    Omfattande reseförsäkringÅrsavgift: 0 kr 395 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 3 %, minst 35 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Kreditränta: 16,90 %
Räntefritt: Upp till 50 dagar
Kreditgräns: 150 000 kr


Ansök direkt  
på Marginalens hemsida

Marginalen Traveller är kreditkortet för dig som reser!

Globetrotter utan flexibilitet är något som sällan skådas. Marginalen Traveller är varje resares högsta önskan med en resebonus på alla dina kortköp som kan omvandlas till resor med flyg, tåg eller båt – var sjunde krona du handlar för ger dig en bonuspoäng! Sa vi att detta var kreditkortet för dig som reser mycket? Du får nämligen också gratis reseförsäkring och rabatter på upp till 60% på hotell och restauranger världen över. Vi kan lugnt säga att detta kort är ett av de bästa kreditkorten just nu – Ansök nu och börja njuta av dina resor och upplevelser bättre med ett friktionsfritt sätt att hantera din privatekonomi!

marginalen traveller

Andra förmåner med Marginalen Traveller

Förutom det som nämns i informationsrutan ovan finns det även några mycket generösa förmåner som du får när du skaffar ett Marginalen Traveller. Några av de förmånerna är:

  • Marginalen traveller kommer med åtta (!) olika reseförsäkringar helt gratis.
  • Med Marginalen Flex kan du föra över pengar från kreditkortet till ditt bankkonto – smidigt om du råkar ut för en oförutsedd utgift!
  • Generöst återbäringsprogram med fler än 200 anslutna partner-butiker.
  • Räntefria månader som du kan ansöka om, 2 månader per kalenderår. Även detta är mycket bekvämt om du skulle behöva låna lite av ditt framtida jag!

Hur ansöker jag om ett Marginalen Traveller kreditkort?

1. Du klickar på Ansök nu
2. Klicka på Ja om du möter kraven
3. Fyll i alla dina uppgifter och gå igenom alla steg.
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Marginalen kreditkort och får svar inom några sekunder.

ANSÖK DIREKT

 

 

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

 

Frågor och svar om Marginalen Traveller

Vad kostar Marginalen Traveller?

Första året har Marginalen Traveller ingen årsavgift. Därefter kostar kortet 395 kronor varje år. I tabellen högre upp i texten hittar du alla priser och avgifter för kreditkortet.

Hur ansöker jag om Marginalen Traveller?

Följ steg för steg-guiden på sidan för att ansöka om Marginalen Traveller kreditkort. När du följt stegen tar det bara ett par sekunder innan du får din ansökan besvarad.

Vad är Marginalen Flex?

Marginalen Flex gör det möjligt att betala räkningar och föra över pengar från ditt kreditkort från Marginalen till ditt bankkonto. det tillkommer ränta på överföringen.

Hur använder jag poäng från Marginalen Traveller?

Du tjänar poäng varje gång du handlar med Traveller. Poängen kan du använda i Marginalens poängportal och via erbjudanden på poängsidan. Poängen kan lösas in mot resor och upplevelser.

Hur får jag en bonusresa?

De poäng du tjänar in med Traveller kan användas för att boka en resa, en så kallad bonusresa. Resan bokar du i Marginalens poängportal. Du kan boka en resa till dig själv eller en familjemedlem.