Kortinformation

MoreGolf har ett bonussystem där du får bonus på alla dina köp. Som medlem och kortinnehavare får du också rabatt på golfprylar och greenfee, och du kan även ta del av en rad andra erbjudanden från MoreGolf´s samarbetspartners och samarbetsklubbar.

Extrakort: Ja
Anställning: Fast arbete/pension
Uttagsavgift: 3 %, minst 45 kr
Åldersgräns: 20 år
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Inkomstkrav: 125 000 kr/år
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Bonus: 1 %

Fördelar med MoreGolf Mastercard

  • Greenfee-rabatt hos MoreGolf´s samarbetsklubbar.
  • Fina erbjudanden att ta del av, både till vardags och på dina golfresor.
  • 1% i bonus på alla dina köp.
  • Möjlighet att delbetala din kreditskuld.

Nackdelar med MoreGolf Mastercard

  • Valutaväxlingsavgift på 1,5% när du använder ditt kort utomlands.
  • Avgift på 3% på alla kontantuttag, både i Sverige och utomlands.
  • Du kan bara ta ut din bonus hos MoreGolf´s samarbetspartners.

Ett smidigt kort för golfare

MoreGolf Mastercard är ett mycket bra och smidigt kort för dig som spelar golf. Ett unikt kort där du får ekonomiska fördelar som gynnar ditt golf-intresse. MoreGolfs samarbetspartners levererar dessutom en rad erbjudanden som ger ditt golf-liv lite mer.

Egenskaper

 • Försäkring

 • Bonus

 • Shopping

 • Resa

 • Tankning

 • Kontaktlös

Bra att veta om MoreGolf Mastercard

Några av kortets fördelar är:

 • Du får upp till 50% i rabatt på greenfee hos alla samarbetsklubbar.
 • Årsavgiften kostar 295 kr.
 • Bonusen kan tas ut hos alla golfklubbar som är medlemmar i Svenska Golfförbundet.
 • Du kan få två betalningsfria månader per år.

MoreGolf är ett kort som vänder sig till golfspelare. Alla rabatter och fördelar som kommer med kortet är kopplade till golf, så du som inte spelar kommer att ha bättre användning av ett annat kreditkort.

Varför MoreGolf?

Här har vi sammanfattat de villkor och den information som är bra att känna till, innan du bestämmer dig för att skaffa just detta kort.

Avgifter

MoreGolf Mastercard har en årsavgift på 295 kr, men under första året betalar du ingen avgift alls. Utöver detta betalar du en avi-avgift på 29 kr för den månatliga räkningen. Du kan förstås välja att betala med e-faktura och på så sätt spara den utgiften.

Vid kontantuttag betalar du en avgift på 3% av den uttagna summan, dock minst 35 kr. Detta gäller samtliga uttag. Det tillkommer också en avgift om du använder ditt kort utomlands. Valutaväxlingsavgiften är 1,5%.

Bonussystemet

Bonussystemet med MoreGolf bygger på att du samlar bonus på alla dina inköp. En krona = en bonuspoäng. När du sedan samlat ihop totalt 10 000 poäng får du en värdecheck på 100 kr som du kan använda att betala med hos MoreGolf´s samarbetspartners eller hos alla golfklubbar som är anslutna till Svenska Golfförbundet.

Andra rabatter och fördelar som kommer med MoreGolf är Värdehäftet som skickas ut till alla kortinnehavare. Detta häfte är fyllt av rabatter relaterade till golfens värld. Kravet för att dessa rabatter ska gälla är att du betalar ditt köp med kortet.

Kredit

Den maximala krediten hos MoreGolf Mastercard är 150 000 kr. De räntefria dagarna är 55 st. Räntan ligger i nuläget på 15,14%, vilket är en ganska normal ränta för ett kreditkort.
Om du vill kan du delbetala krediten på 6 eller 12 månader. Du kan även delbetala din årsavgift, detta betalar du då ingen ränta på.

Försäkringar

Förutsatt att du betalar minst hälften av din resa med MoreGolf-kortet så ingår då en reseförsäkring. I denna försäkring ingår avbeställningsskydd, olycksfallsförsäkring och självriskeliminering. Självriskeliminering innebär att du får ersättning för självrisk vid skada eller stöld av dina ägodelar. Du har också rätt till ersättning om ditt färdmedel eller bagage blir försenat.

MoreGolf har också en Hole-In-One-försäkring. Om du slår en Hole in one får du ersättning på upp till 1000 kr, detta eftersom det då är brukligt att bjuda laget runt på lite av de ädlare dryckerna. För att utbetalning av ersättningen ska genomföras krävs det att du kan visa upp ditt kvitto på det festliga köpet.

Du har också möjlighet att teckna tilläggsförsäkringar, bl a en kortförsäkring och betalningsskydd.

Samarbetspartners

EnterCard och Svenska golfförbundets samarbetspartners ger dig som kund erbjudanden som räcker året om. Du behöver inte ha några kuponger för att kunna ta del av dessa rabatter, det enda du behöver göra är att betala med ditt MoreGolf-kort.

Det gäller hos Dormy, Golfstore, Golfservice och Skistar. Preem ger dig också rabatt med 15 öre per liter då du betalar drivmedel med kortet, Europcar ger dig rabatt på 20% vid bilutbyrning, Golf Plaisir, som är ett dotterbolag till resebolaget Apollo, ger dig rabatter på golfresor och Best Western rabatterar sina hotellbokningar med 10% under veckorna och 20% under helgerna.

MoreGolf Mastercard utgör också ditt personliga Golf-ID. Med det kan du t ex boka starttider, anmäla dig till golftävlingar eller ändra ditt handicap.

Frame-6.png
Layer_7.png

Andra liknande kort

MoreGolf är ensam i sin kategori av golfrelaterade kreditkort. Andra kort med liknande villkor, utöver det som har med golf att göra, är:

Everydaycard

Everydaycard är ett Mastercard som också har ett bonussystem. Du får 0,5-1% i bonus då du betalar med ditt kort, detta gäller alla dina köp. Vid köp av drivmedel och i matbutiker får du alltid 1% i bonus.

Everydaycard är gratis första året men kostar efter det 195 kr varje år. 100 kr billigare än MoreGolf. Du har 55 räntefria dagar och kreditgränsen är 100 000 kr. Everydaycard´s ränta är riktigt bra, den ligger på 9,55%. Everydaycard är på flera sätt ett lite billigare kort än MoreGolf, men MoreGolf är att föredra för dig som spelar golf.

OKQ8 Visa

OKQ8 Visa är ett gratis kreditkort. Du har alltid 2% i bonus på alla dina köp med kortet, och bonusen betalas ut i cashback – riktiga pengar. Den räntefria kredit är 45 dagar och kreditgränsen 50 000 kr. Med bägge korten betalar du 3% vid kontantuttag, valutapåslaget är 0,5% billigare med OKQ8 Visa än MoreGolf. Precis som med MoreGolf betalar du avgifter vid delbetalning, 25 kr. Med andra ord är dessa kort väldigt lika varandra i villkoren.

MoreGolf – Det Unika Golfkortet

MoreGolf Mastercard är ett helt perfekt kort för dig som älskar golf och allt som hör till det. Med detta kort har du som golfare en mängd fördelar och en massa rabatter och erbjudanden som kan berika ditt golf-liv ännu mer.

Det blir lite “extra allt” för dig med det här kortet, och eftersom du också får bonus på alla dina köp kan du sedan utnyttja den till att handla ännu mer golf-relaterade prylar.  MoreGolf rekommenderas varmt till dig som är golfare.

Omdöme

Om du spelar mycket golf kan MoreGolf Mastercard vara ett lönsamt kreditkort. Kortet ger dig bonus som kan användas i golfbutiker som Dormy och Golfstore. Om du lyckas göra en hole-in-one kan du bjuda alla dina vänner på champagne för att fira – kortet står för notan upp till 1000 kronor. Du får även ta del av försäkringar som skyddar din golfutrustning och reseförsäkringar.

Vi rekommenderar kortet till alla golfare som är ute efter ett förmånligt kreditkort. Om du inte spelar golf finns det bättre och mer lönsamma kreditkort.

 

Hur ansöker jag om MoreGolf Mastercard?

  • 1. Du klickar på Ansök nu
  • 2. Du fyller sedan i alla dina personuppgifter och önskad kredit
  • 3. Tryck på Ansök.
  • 4. Klart! Du har nu ansökt om ett MoreGolf Mastercard och får svar inom några sekunder.
ANSÖK NU
 

Andra kort vi rekommenderar

Loading...
re:member flex
 • Bästa kreditkortet 2023
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
 • Kreditgräns:120 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Kreditränta:9,74-24,74 %
ANSÖK NU på re:members hemsida

Kortinformation

Extrakort: Ja
Anställning: Ja
Uttagsavgift: 3 %, minst 35 kr
Åldersgräns: 20 år
Valutaväxlingspåslag: 1,75 %
Inkomstkrav: 100 000 kr/år
Räntefritt: Upp till 56 dagar
Bonus: Rabatter via re:member reward
Norwegian Kreditkort
 • Gratis kreditkort med bonussystem
 • Reseförsäkring & avbeställningsskydd ingår
 • Kreditgräns:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Kreditränta:19,99 %
ANSÖK NU på Bank Norwegians hemsida

Kortinformation

Extrakort: Nej
Anställning: Ej arbetslös
Uttagsavgift: Nej
Åldersgräns: 23 år
Valutaväxlingspåslag: 1,75 %
Inkomstkrav: Inget fast krav
Räntefritt: Upp till 45 dagar
Bonus: Upp till 10 %
 

Vanliga frågor och svar om MoreGolf Mastercard

Vad kostar MoreGolf Mastercard?
Var kan jag lösa in bonuscheckar från MoreGolf Mastercard?
Vilka försäkringar ingår i MoreGolf Mastercard?
Kan jag delbetala min årsavgift till golfklubben med MoreGolf Mastercard?
Hur ansöker jag om MoreGolf Mastercard

Kontaktuppgifter

Ansvarig bankEntercard Group AB
Organisationsnummer556673-0585
AdressKlarabergsgatan 60
Postnummer111 21
OrtStockholm
Telefonnummer0771-36 36 36
E-postadressmoregolf@golf.se
Villkor

Öppettider

Måndagar09:00 – 18:00
Tisdagar09:00 – 18:00
Onsdagar09:00 – 18:00
Torsdagar09:00 – 18:00
Fredagar09:00 – 18:00
LördagarStängt
SöndagarStängt