MoreGolf Mastercard

moregolf
  Bonus på allt du handlar med kortet
  Delbetala din årsavgift till golfklubben
  Delbetala kortköp räntefritt
Årsavgift:295 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 3 %, minst 45 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Kreditränta: 15,64 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 160 000 kr

Ansök direkt  
på MoreGolfs hemsida

Om du gillar att spela golf så är detta kreditkortet för dig. Med MoreGolf Mastercard så har du möjlighet att delbetala dina medlemsavgifter till golfklubben och du får dessutom upp till 50% rabatt på greenfee och golfutrustning. I korten ingår också försäkringar samt att du får bonus på alla köp du gör. Är du golfare och inte har detta kortet så går du verkligen miste om något. Ett måste att ha i plånboken.

MoreGold screenshot

Om MoreGolf Mastercard

Detta kort är resultatet av ett samarbete mellan Entercard som ger ut det populärar kreditkortet remember flex och svenska golfförbundet. Välj tryggheter, välj MoreGolf Mastercard

MoreGolf har ett bonussystem där du får bonus på alla dina köp. Som medlem och kortinnehavare får du också rabatt på golfprylar och greenfee, och du kan även ta del av en rad andra erbjudanden från MoreGolf´s samarbetspartners och samarbetsklubbar.

Bra att veta om MoreGolf Mastercard

Några av kortets fördelar är:

 • Du får upp till 50% i rabatt på greenfee hos alla samarbetsklubbar.
 • Årsavgiften kostar 295 kr.
 • Bonusen kan tas ut hos alla golfklubbar som är medlemmar i Svenska Golfförbundet.
 • Du kan få två betalningsfria månader per år.

MoreGolf är ett kort som vänder sig till golfspelare. Alla rabatter och fördelar som kommer med kortet är kopplade till golf, så du som inte spelar kommer att ha bättre användning av ett annat kreditkort.

Ett smidigt kort för golfare

MoreGolf Mastercard är ett mycket bra och smidigt kort för dig som spelar golf. Ett unikt kort där du får ekonomiska fördelar som gynnar ditt golf-intresse. MoreGolf´s samarbetspartners levererar dessutom en rad erbjudanden som ger ditt golf-liv lite mer .

Fördelar med MoreGolf:

 • Greenfee-rabatt hos MoreGolf´s samarbetsklubbar.
 • Fina erbjudanden att ta del av, både till vardags och på dina golfresor.
 • 1% i bonus på alla dina köp.
 • Möjlighet att delbetala din kreditskuld.

Nackdelar med MoreGolf Mastercard:

 • Valutaväxlingsavgift på 1,5% när du använder ditt kort utomlands.
 • Avgift på 3% på alla kontantuttag, både i Sverige och utomlands.
 • Du kan bara ta ut din bonus hos MoreGolf´s samarbetspartners.

Varför MoreGolf?

Här har vi sammanfattat de villkor och den information som är bra att känna till, innan du bestämmer dig för att skaffa just detta kort.

Avgifter

MoreGolf Mastercard har en årsavgift på 295 kr, men under första året betalar du ingen avgift alls. Utöver detta betalar du en avi-avgift på 29 kr för den månatliga räkningen. Du kan förstås välja att betala med e-faktura och på så sätt spara den utgiften.

Vid kontantuttag betalar du en avgift på 3% av den uttagna summan, dock minst 35 kr. Detta gäller samtliga uttag. Det tillkommer också en avgift om du använder ditt kort utomlands. Valutaväxlingsavgiften är 1,5%.

Bonussystemet

Bonussystemet med MoreGolf bygger på att du samlar bonus på alla dina inköp. En krona = en bonuspoäng. När du sedan samlat ihop totalt 10 000 poäng får du en värdecheck på 100 kr som du kan använda att betala med hos MoreGolf´s samarbetspartners eller hos alla golfklubbar som är anslutna till Svenska Golfförbundet.

Andra rabatter och fördelar som kommer med MoreGolf är Värdehäftet som skickas ut till alla kortinnehavare. Detta häfte är fyllt av rabatter relaterade till golfens värld. Kravet för att dessa rabatter ska gälla är att du betalar ditt köp med kortet.

Kredit

Den maximala krediten hos MoreGolf Mastercard är 150 000 kr. De räntefria dagarna är 55 st. Räntan ligger i nuläget på 15,14%, vilket är en ganska normal ränta för ett kreditkort.
Om du vill kan du delbetala krediten på 6 eller 12 månader. Du kan även delbetala din årsavgift, detta betalar du då ingen ränta på.

Försäkringar

Förutsatt att du betalar minst hälften av din resa med MoreGolf-kortet så ingår då en reseförsäkring. I denna försäkring ingår avbeställningsskydd, olycksfallsförsäkring och självriskeliminering. Självriskeliminering innebär att du får ersättning för självrisk vid skada eller stöld av dina ägodelar. Du har också rätt till ersättning om ditt färdmedel eller bagage blir försenat.

MoreGolf har också en Hole-In-One-försäkring. Om du slår en Hole in one får du ersättning på upp till 1000 kr, detta eftersom det då är brukligt att bjuda laget runt på lite av de ädlare dryckerna. För att utbetalning av ersättningen ska genomföras krävs det att du kan visa upp ditt kvitto på det festliga köpet.

Du har också möjlighet att teckna tilläggsförsäkringar, bl a en kortförsäkring och betalningsskydd.

Samarbetspartners

EnterCard och Svenska golfförbundets samarbetspartners ger dig som kund erbjudanden som räcker året om. Du behöver inte ha några kuponger för att kunna ta del av dessa rabatter, det enda du behöver göra är att betala med ditt MoreGolf-kort.

Det gäller hos Dormy, Golfstore, Golfservice och Skistar. Preem ger dig också rabatt med 15 öre per liter då du betalar drivmedel med kortet, Europcar ger dig rabatt på 20% vid bilutbyrning, Golf Plaisir, som är ett dotterbolag till resebolaget Apollo, ger dig rabatter på golfresor och Best Western rabatterar sina hotellbokningar med 10% under veckorna och 20% under helgerna.

MoreGolf Mastercard utgör också ditt personliga Golf-ID. Med det kan du t ex boka starttider, anmäla dig till golftävlingar eller ändra ditt handicap.

Andra liknande kort

MoreGolf är ensam i sin kategori av golfrelaterade kreditkort. Andra kort med liknande villkor, utöver det som har med golf att göra, är:

Everydaycard

Everydaycard är ett Mastercard som också har ett bonussystem. Du får 0,5-1% i bonus då du betalar med ditt kort, detta gäller alla dina köp. Vid köp av drivmedel och i matbutiker får du alltid 1% i bonus.

Everydaycard är gratis första året men kostar efter det 195 kr varje år. 100 kr billigare än MoreGolf. Du har 55 räntefria dagar och kreditgränsen är 100 000 kr. Everydaycard´s ränta är riktigt bra, den ligger på 9,55%. Everydaycard är på flera sätt ett lite billigare kort än MoreGolf, men MoreGolf är att föredra för dig som spelar golf.

OKQ8 Visa

OKQ8 Visa är ett gratis kreditkort. Du har alltid 2% i bonus på alla dina köp med kortet, och bonusen betalas ut i cashback – riktiga pengar. Den räntefria kredit är 45 dagar och kreditgränsen 50 000 kr. Med bägge korten betalar du 3% vid kontantuttag, valutapåslaget är 0,5% billigare med OKQ8 Visa än MoreGolf. Precis som med MoreGolf betalar du avgifter vid delbetalning, 25 kr. Med andra ord är dessa kort väldigt lika varandra i villkoren.

MoreGolf – Det Unika Golfkortet

MoreGolf Mastercard är ett helt perfekt kort för dig som älskar golf och allt som hör till det. Med detta kort har du som golfare en mängd fördelar och en massa rabatter och erbjudanden som kan berika ditt golf-liv ännu mer.

Det blir lite “extra allt” för dig med det här kortet, och eftersom du också får bonus på alla dina köp kan du sedan utnyttja den till att handla ännu mer golf-relaterade prylar.  MoreGolf rekommenderas varmt till dig som är golfare.

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Hur ansöker jag om ett MoreGold Mastercard?

1. Du klickar på Ansök nu
2. Du fyller sedan i alla dina personuppgifter och önskad kredit
3. Tryck på Ansök.
4. Klart! Du har nu ansökt om ett MoreGolf Mastercard och får svar inom några sekunder.

ANSÖK DIREKT

 

Frågor och svar om MoreGolf Mastercard

Vad kostar MoreGolf Mastercard?

295 kronor per år ligger avgiften på för MoreGolf Mastercard. I tabellen högst upp i texten hittar du mer information om avgifter, räntor och kreditgräns.

Var kan jag lösa in bonuscheckar från MoreGolf Mastercard?

Du får bonus varje gång du handlar med MoreGolf Mastercard. Bonuscheckarna kan du använda när du betalar hos MoreGolfs samarbetspartners, bland annat Dormy, Golfstore, Eurocar och Scandic.

Vilka försäkringar ingår i MoreGolf Mastercard?

Reseförsäkring, Hole-in-one-försäkring, golfutrustningsförsäkring och betalskydd ingår i ditt MoreGolf Mastercard. Försäkringarna är anpassade efter golfaren.

Kan jag delbetala min årsavgift till golfklubben med MoreGolf Mastercard?

Ja, du kan använda ditt MoreGolf Mastercard för att delbetala din, eller din familjs, årsavgift. Dela upp betalningen på 6 till 12 månader helt utan ränta.

Hur ansöker jag om MoreGolf Mastercard?

I texten hittar du en steg för steg-guide om hur du ansöker om kreditkortet från MoreGolf. Följ stegen i rutan och få svar efter några sekunder.