Peugeotkortet

Peugeotkortet  Ingen årsavgift
  Reseförsäkring
  Räntefri delbetalning på service och tillbehör hos PeugeotÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 30 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Effektiv ränta: 20,4 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 50 000 kr

Ansök direkt  

Kreditkortet för alla Peugeotkunder

Peugeot är en av Europas mest välkända biltillverkare, med sitt huvudsäte i Paris. Försäljningen av Peugeot i Sverige ökar stadigt och idag erbjuds allt från kompakta citybilar till SUV och elbilar.

Om du är eller funderar på att bli Peugeot-ägare så finns det dessutom ett alldeles särskilt anpassat kreditkort från DNB tillgängligt. Kortet ger dig poäng på köp, vilka dubblas om du handlar eller utför service hos en Peugeot-verkstad. Dessutom kan du få delbetala servicen i upp till tio månader – räntefritt!

Vad är Peugeotkortet?

Peugeotkortet är ett VISA-kreditkort med allt vad det innebär: du får en förutbestämd kreditgräns som du använder för att betala och ta ut pengar, överallt där VISA accepteras. Förutom det ingår som brukligt en rad förmåner och försäkringar.

Men som namnet Peugeotkortet är det här inte ett vanligt kreditkort. Det riktar sig nämligen främst till dig som kör en Peugeot och då och då köper tillbehör eller utför service genom dem.

Vilka förmåner ingår?

Peugeotkortet innehåller en hel del förmåner, som gör att även när du inte använder kortet för att utföra service på din Peugeot, så kan det vara fördelaktigt att betala med kortet. Det som ingår är:

 • Reseförsäkring när du betalar minst 75 procent av resan med kortet
 • Exklusiva erbjudanden, exempelvis rabatter på boende, drivmedel med mera.
 • Tanka fel-försäkring
 • Rabatt när du tankar drivmedel hos Preem
 • Räntefri kredit upp till 8 veckor

Så vad är då de särskilda förmånerna för dig som Peugeotkund?

Först och främst får du poäng på alla köp du gör med kortet, oavsett vad det är. Dessa poäng omvandlas sedan till rabatter hos Peugeot. Så när du kommit upp i en viss poängsumma och betalar med ditt kort hos Peugeot, så kommer rabatten automatiskt att dras av på priset.

Men detta är inte allt. Peugeotkortet ger dig möjligheten att delbetala kostnaden för bilservice eller tillbehör hos Peugeot. Om du har spenderat mer än 1500 kronor får du möjligheten att delbetala räntefritt ända upp till 10 månader!

Hur beviljas jag Peugeotkortet?

Om du är sugen på att skaffa Peugeotkortet så behöver du först uppfylla några grundkrav:

 • Du behöver vara fri från betalningsanmärkningar
 • Dessutom behöver du vara 18 år och ha tillräckligt bra kreditvärdighet för att kunna beviljas den kreditsumma du vill ha.

Maxbeloppet som du kan som kredit på kortet är dock 50 000 kronor.

För vem passar kortet?

Kortet är utan tvekan framtaget främst för att gynna Peugeotägare, eftersom de bonuspoäng som samlas genom betalningar endast kan utnyttjas som rabatt när du handlar hos just Peugeot.

Med det sagt så är kortet faktiskt riktigt fördelaktigt vem som än använder sig av det. Det kostar varken någonting att ansöka om kortet eller att äga det. Till det kommer möjligheten till räntefri avbetalning och erbjudanden som ger billigare hotellboende på resan.

Resan ja, Peugeotkortet ger dig faktiskt en riktigt kompetent reseförsäkring, med avbokningsskydd, olycksfallsförsäkring, självriskskydd för hyrbil och hem, med mera.

Om du brukar tanka hos Preem får du dessutom rabatt på drivmedel med Peugeotkortet, vilket gör att kortet även fungerar som bensinkort.

För- och nackdelarna med Peugeotkortet

Vi ser få nackdelar med att äga ett Peugeotkort. Särskilt för dig som Peugeotägare borde det vara en självklarhet att ha kortet i plånboken. VISA-kortet är dessutom allsidigt nog att kunna användas i alla situationer där du behöver lösa en betalning – vare sig du är på bensinmacken i Sverige eller på restaurangen utomlands.

Fördelar

 • Upp till 10 månaders räntefri avbetalning för underhåll och när du handlar varor hos Peugeot
 • VISA-anslutet kort – fungerar över hela världen
 • Reseförsäkring och tanka fel-försäkring ingår när du betalar med kortet + andra erbjudanden för innehavare av kortet
 • Utan årsavgift

Nackdelar

 • Relativt låg maxkredit
 • Poängen går bara att använda hos Peugeot

Hur ansöker jag om Peugeotkortet?

1. Du klickar på Ansök direkt
2. Du väljer sedan hur du vill ansöka
3. Ansök antingen via e-legitimation eller utskriftsblankett

ANSÖK DIREKT

VÅRA FAVORITKORT:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

 

Ansök direkt  
på re:members hemsida

 

Supreme Card Classic

Bild Supreme Card Gold

 

Ansök direkt  
på Resurs Banks hemsida

 

Frågor och svar om Peugeotkortet

Vad kostar Peugeotkortet?

Peugeotkortet har varken årsavgift eller månadsavgift. Vid användning tillkommer kostnader för uttag, ränta och valutaväxlingspåslag. I tabellen högts upp i texten hittar du alla priser för kortet.

Var kan jag använda Peugeotkortet?

Peugeotkortet är ett VISA-kort och kan användas som kreditkort på alla ställen där VISA tas emot. Kortet ger extra förmåner för Peugeotägare.

Vem kan ansöka om Peugeotkortet?

DU behöver vara över 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar för att ansöka om kreditkortet från Peugeot. Din kreditvärdighet avgör vilken kreditgräns du kan få på kortet.

Hur ansöker jag om Peugeotkortet?

Följ steg för steg-guiden på sidan för att ansöka om ett Peugeotkort. Du kan ansöka direkt online eller skicka in din ansökan på papper.

Får jag rabatt på drivmedel med Peugeotkortet?

Ja, med Peugeotkortet får du rabatt när du tankar på Preem. Få 10 öre i rabatt för varje liter du tankar om bensinstationen är bemannad och få 5 öre rabatt per liter om stationen är obemannad.