Subarukortet

Subarukortet  Ingen årsavgift
  Delbetalning och rabatter för Subarukunder
  ReseförsäkringÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 30 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Effektiv ränta: 22,1 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 50 000 kr

Ansök direkt  

Kreditkortet för Subaruägare

Subarukortet från DNB är ett VISA-anslutet kreditkort som passar den bilintresserade, som dessutom gillar att vara på resande fot och bo på hotell.

Vad är Subarukortet?

Precis som namnet antyder är Subarukortet till för dig som äger en Subaru och vill ha ett kreditkort som ger dig extra fina ekonomiska fördelar när du utför service eller handlar tillbehör från Subaru.

Men även om kortet är nischat mot Subarukunder, så erbjuder de en rad andra fördelar som gör det till ett kort som kan användas i alla situationer där du normalt använder ett kreditkort.

Eftersom Subarukortet är ett VISA-kort kan du använda det över hela världen, oavsett vad du handlar för någonting.

Kortet kommer dessutom laddat med en rad andra förmåner och försäkringar.

Flera förmåner med Subarukortet

Så vad är då förmånerna som är kopplade till Subarukortet?

Till att börja med är du försäkrad när du reser, om du betalar minst 75 procent av resan med ditt Subarukort. Du får avbeställningsskydd, självriskskydd för bil- hus och hyrbil utomlands, samt olycksfallsförsäkring och möjlighet till ersättning för försenast bagage.

Subarukortet är med andra ord ett riktigt kompetent resekort för dig som ska ut och upptäcka världen!

En annan försäkring som ingår när du använder ditt Subarukort för att tanka är tanka fel-försäkringen. Om du skulle råka fylla bilen med fel typ av drivmedel kan det bli en obekväm och kostnad historia att rätta till. Men med tanka fel-försäkringen täcks du ekonomiskt upp till 3000 kronor för eventuella skador som uppkommer efter feltankningen.

Just tankning får du förresten rabatt på, när du betalar med Subarukortet. Åtminstone om du tankar på en bemannad Preem-station. Rabatten är på 15 öre per liter.

Som innehavare av Subarukortet får du dessutom ta del av särskilda erbjudanden, som exempelvis rabatt på hotellrum hos Nordic Choice Hotels, eller när du bokar hus eller lägenheter hos Interhome.

Så vad har allt detta med Subaru att göra tänker du kanske nu? Vi har faktiskt inte ens kommit till vilka förmåner som erbjuds för Subaruägare. För det är ju faktiskt dem som gör det här kortet riktigt speciellt.

När du utför service eller köper tillbehör hos Subaru med ditt Subarukort, och kostnaden överstiger 1500, så får du upp till fyra månaders räntefri avbetalning!

Hur kan jag få tillgång till ett Subarukort?

Såvida du är 18 år fyllda och inte har några betalningsanmärkningar så kan du ansöka och få ett Subarukort beviljat. Den maximala kreditgränsen är 50 000 kronor, och du kan i efterhand ansöka om att höja din gräns om du inte är nöjd med den gräns du har beviljats, eller sänka den, direkt på Subarukortets hemsida.

För vem passar Subarukortet?

För dig som äger en Subaru, regelbundet utför service och dessutom är intresserad av att köpa nya tillbehör då och då, så är Subarukortet särskilt förmånligt eftersom du får möjlighet att räntefritt delbetala kostanden för dina köp.

Kortet passar dessutom bra att använda i alla andra typer av situationer också och kommer med upp till 8 veckors räntefri avbetalning för alla typer av köp.

Reseförsäkringen som ingår när du bokar din resa är mycket omfattande och rabatt på drivmedel är en annan förmån som passar dig som brukar tanka hos Preem.

Subarukortet har fler fördelar än nackdelar

Subarukortet är ett mångsidigt kreditkort som borde ha en självklar plats i fickan hos de flesta Subaruägare. Men det betyder inte att kortet bara är användbart när det används för köp hos Subaru. Här sammanfattar vi det bästa med Subarukortet, och även ett par saker vi saknar.

Fördelar

 1. Räntefri avbetalning vid service och köp hos Subaru
 2. Ingen årsavgift eller ansökningsavgift
 3. VISA-kort garanterar att du kan använda kortet på många ställen världen över
 4. Reseförsäkring, tanka fel-försäkring, rabatt på drivmedel och andra exklusiva erbjudanden
 5. Upp till 8 veckors räntefri avbetalning på alla typer av köp

Nackdelar

 1. Kreditgränsen kan upplevas som lågt satt av vissa
 2. Inget bonussystem

Hur ansöker jag om Subarukortet?

1. Du klickar på Ansök direkt
2. Du väljer sedan hur du vill ansöka
3. Ansök antingen via e-legitimation eller utskriftsblankett

ANSÖK DIREKT

VÅRA FAVORITKORT:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

 

Ansök direkt  
på re:members hemsida

 

Supreme Card Classic

Bild Supreme Card Gold

 

Ansök direkt  
på Resurs Banks hemsida

 

Frågor och svar om Subarukortet

Vad kostar Subarukortet?

Subarukortet är gratis, det har alltså ingen årsavgift eller månadsavgift. Det tillkommer dock avgifter och räntor när kortet används. I tabellen högst upp hittar du aktuella siffror.

Hur får jag Subarukortet?

Via guiden i texten kan du ansöka om Subarukortet. För att ansöka behöver du vara myndig och du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Var kan jag använda Subarukortet?

Subarukortet är ett VISA-kort vilket innebär att kortet kan användas på de flesta köpställen – över hela världen. På ställen där det tas emot kortbetalningar med VISA är alltså Subarukortet gångbart.

Vilka rabatter och bonusar får jag med Subarukortet?

Med Subarukortet får du rabatt på Nordic Choice Hotels, hus och lägenheter hos Interhome och drivmedelsrabatt hos Preem. Reseförsäkring och tankafelförsäkring ingår även.

Får jag bensinrabatt med Subarukortet?

Ja, om du tankar hos Preem får du drivmedelsrabatt med Subarukortet. Få 10 öre i rabatt per liter om du tankar på en bemannad station och få 5 öre i rabatt om du tankar på en obemannad station.