Suzukikortet

Suzukikortet  Ingen årsavgift
  Förmåner för Suzukiägare
  Hole in one-försäkringÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 30 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Effektiv ränta: 22,1 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 50 000 kr

Ansök direkt  

Försäkringar och rabatter med Suzukikortet

Från DNB kommer Suzukikortet – ett VISA-kort laddat med kredit, försäkringar och utan årsavgift. Kortet ger rabatt på drivmedel, tanka fel-försäkring och dessutom en omfattande reseförsäkring. Är du en duktig golfare? Perfekt, Suzukikortet kommer nämligen dessutom med en hole in one-försäkring!

Vad är Suzukikortet?

Mer specifikt så kan man säga att Suzukikortet finns till för dig som utför din service och handlar hos Suzuki. Företaget vill premiera dig som kör deras bilar eller motorcyklar, så att erbjuda ett förmånligt kreditkort är ett sätt att ge dig bästa möjliga förmåner.

Men Suzukikortet är även mer än så. Precis som med vilket kreditkort som helst så finns det en kreditsumma på kortet som du kan använda för att göra vilka köp du vill, och du får möjlighet att delbetala dina köp. Dessutom kostar det ingenting att äga Suzukikortet.

Vilka förmåner får jag genom kortet?

Du som då och då lämnar in ditt fordon för service hos Suzuki eller handlar tillbehör i deras butik med Suzukikortet får möjlighet att delbetala ditt köp i upp till 4 månader – räntefritt! Denna förmån gäller om köpet överstiger 1500 kronor, och för andra köp som du gör med Suzukikortet så erbjuds du att delbetala räntefritt i upp till 8 veckor.

Suzukikortet ger dig faktiskt också en omfattande reseförsäkring och är därför ett kort som passar väldigt bra för dig som gillar att resa. Betala du  75 procent eller mer av resan med kortet omfattas du av reseförsäkringen som ger dig:

 • Avbeställningskydd
 • Ersättning vid försenat bagage
 • Självriskskydd för hemförsäkring, bilförsäkring och utländsk hyrbilsförsäkring
 • Hole in one-försäkring (få 2000 kronor tillbaka om du lyckas slå en hole in one på golfbanan – hemma eller utomlands!)

Du är också försäkrad om du skulle råka fylla ditt fordon med fel drivmedel. Genom tanka fel-försäkringen ersätts du för saneringsarbete eller byte av delar som blir nödvändigt efter att ha fyllt tanken med fel soppa, i händelse av att ditt försäkringsbolag inte täcker det.

Som innehavare av ett Suzukikort får du också rabatter hos olika samarbetspartners. Om du tankar på Preems bemannade stationer får du 15 öre rabatt per liter och dessutom erbjuds du rabatt på hotellbokningar via Nordic Choice Hotels och boende som bokas via Interhome.

Hur får jag Suzukikortet?

Om du ska kunna få kortet i din ägo behöver du:

 • Vara myndig
 • Sakna betalningsanmärkningar

Den maximala kreditgränsen är 50 000 kronor och du väljer själv vilken kreditgräns du vill ansöka om.

Vem passar Suzukis kreditkort bäst för?

Förutom det självklara att Suzukikortet är förmånligt för Suzukiägare som vill kunna utföra service och köpa tillbehör och reservdelar till räntefri avbetalning, så är Suzukikortet ett kort med en bred målgrupp.

Eftersom kortet är fritt från ansöknings- och årsavgift så är det förstås en trevlig förmån. Rabatt på drivmedel hos Preem gynnar också dig som ofta tankar hos dem.

Men Suzukikortet levererar dessutom verkligen när det kommer till att vara ett resekort. Eftersom kortet är VISA-anslutet är det perfekt att ha med sig i plånboken. VISA accepteras över hela världen och med den räntefria avbetalningsperioden finns det inget som hindrar att använda Suzukikortet för alla typer av betalningar.

Reseförsäkringen som ingår om du betalar resan med kortet är omfattande och gör att du kan känna dig trygg med att du är försäkrad för alla typer av händelser som kan uppstå på resan. Om du är golfare så är dessutom Suzukikortet en riktig hole in one! Åtminstone om du lyckas slå just en sådan på golfbanan.

Suzukikortets fördelar och nackdelar

Suzukikortet passar för många olika typer av situationer och är ett riktigt användbart kreditkort. Här sammanfattar vi några av de starkaste argumenten för att skaffa ett, och det som vi inte tycker är riktigt lika positivt.

Fördelar

 • Ingen ansökningsavgift och ingen årsavgift
 • Räntefri avbetalning i 4 månader räntefritt vid köp och service hos Suzuki
 • Upp till 8 veckors räntefri kredit som du betalar som du vill
 • Omfattande försäkringar (reseförsäkring och tanka fel-försäkring)
 • Rabatt på tankning hos Preem och hotellrum
 • Hole in one-försäkring

Nackdelar

• Kreditgränsen är som högst 50 000 kronor

• Inget bonussystem

Det står således klart att Suzukikortet är ett mycket bra kort att ha med sig, oavsett om du befinner dig på servicestationen, på Suzukis hemsida där du beställer tillbehör eller om du betalar sommarens utlandssemester.

Att kortet är utan årsavgift är i sig ett bra argument för dig som Suzukiägare att antingen skaffa kortet som ditt primära kreditkort, eller som komplement till något av de andra kort vi rekommenderar här på Kreditkortlistan.

Hur ansöker jag om Suzukikortet?

1. Du klickar på Ansök direkt
2. Du väljer sedan hur du vill ansöka
3. Ansök antingen via e-legitimation eller utskriftsblankett

ANSÖK DIREKT

VÅRA FAVORITKORT:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

 

Ansök direkt  
på re:members hemsida

 

Supreme Card Classic

Bild Supreme Card Gold

 

Ansök direkt  
på Resurs Banks hemsida

Frågor och svar om Suzukikortet

Vad kostar Suzukikortet?

Suzukikortet är ett gratis kreditkort, det innebär att kortet saknar årsavgift och månadsavgift. Du betalar bara för kortet om du använder det. Aktuella siffror på uttagsavgifter, räntor och kreditgräns hittar du i tabellen högst upp på sidan.

Hur ansöker jag om Suzukikortet?

Du kan ansöka om Suzukikortet direkt på vår sida. Följ stegen i guiden och ansök om Suzukikortet. För att ansöka måste du vara över 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar.

Var kan jag använda Suzukikortet?

Suzukikortet är ett VISA-kort. VISA-kort kan användas för kortbetalning på de allra flesta köpställen i Sverige och utomlands.

Får jag drivmedelsrabatt med Suzukikortet?

Ja, om du väljer att tanka hos Preem får du rabatt på drivmedel om du använder Suzukikortet. Du får dessutom en tanka-fel-försäkring som ersätter dig för sanering om du råkar tanka fel sorts bränsle när du använder Suzukikortet.

Hur höjer jag min kreditgräns med Suzukikortet?

Logga in på Mina Sidor på Suzukikortets hemsida och välj Ansök om höjd kreditgräns. Suzukikortet har en kreditgräns på 50 000 kronor.