TUI Card

TUI Card
  Ingen årsavgift
  Särskilda reseförmåner
  Delbetala din resa genom TUIÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 30 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,50 %
Effektiv ränta: 22,1 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 100 000 kr

Ansök direkt  

Boka resan med TUI Card och spara pengar

Sol och bad, weekendresor och kryssningar. Dessa härliga upplevelser är alla förknippade med TUI. Genom TUI bokar du enkelt din drömsemester i mängder av länder. Extra skön blir resan dessutom med ett TUI Card på fickan.

Vad är TUI Card?

Kreditkortet som erbjuds av TUI kallas kort och gott för TUI Card. Det är ett VISA-kort som förutom de försäkringar och förmåner som vi förknippar med ett sådant, även har en mängd fördelar som är specifikt riktade till den som reser med TUI.

Kortet har ingen årsavgift, kan laddas med en kredit upp till 100 000 kronor och erbjuder räntefri kredit upp till 8 veckor. Men detta är inte allt. Det är de särskilda förmånerna från TUI som gör kortet verkligt speciellt.

Vilka är förmånerna?

De förmåner som erbjuds genom TUI Card är reserelaterade och du får ta del av dem genom att samla poäng.

Hur samlar du då poäng? Jo, genom att använda kreditkortet!

Så fort du betalar någonting med ditt kort, oavsett vad eller var, så får du automatiskt poäng. Du får poäng på varje krona du spenderar, närmare bestämt 1 % av köpesumman. Det betyder att om du handlar för 1000 kronor så får du 1000 poäng, vilka är värda 10 kronor. I vissa fall kan du dessutom få dubbla poäng, exempelvis när du förbeställer taxfreevaror.

Bonusen använder du sedan för att delbetala din resa som du bokar genom TUI (6 månaders delbetalning räntefritt), eller för att få presentkort som du kan använda för att lyxa till din resa ytterligare. Det kan handla om ett uppgraderat hotellrum eller transfer från flygplatsen.

Andra förmåner som du får när du betalar din resa med TUI Card är prioriterad ombordstigning (när du flyger från Sverige med TUIfly) samt minst 500 kronor rabatt när du bokar resan minst 90 dagar i förväg.

Särskilda erbjudanden som endast innehavare av TUI Card kan ta del av presenteras dessutom månadsvis.

En sak till förresten, med TUI Card får du 15 öre rabatt på drivmedel när du tankar på en bemannad Preem-station! Bra att tänka på när du är ute på vägarna och behöver fylla tanken.

Vad krävs för att få kortet?

Du behöver vara myndig, sakna betalningsanmärkningar och kunna redovisa en inkomst. När du ansöker om TUI Card får du välja kreditgräns, på mellan 10 000 till 100 000 kronor. Du får ange din boendesituation, familjesituation och inkomst, som ligger till grund för bedömningen om du blir godkänd för kortet och den kreditgräns som du önskar.

För vem passar TUI Card?

TUI Card passar den som tycker om att resa och gärna bokar sina resor genom TUI. Kortet är används med fördel för att boka resan, då det ger både bonuspoäng och reseförsäkring. Dessutom är det en perfekt resekompanjon som har upp till 100 000 kronor i kredit och dessutom är VISA-anslutet, vilket betyder att du kan vara trygg med att det funkar att betala med kortet i princip var du än befinner dig.

Om du ska räkna om valutan från en annan än landets lokala valuta tillkommer valutapåslag, vilket du måste ha i åtanke när du betalar. Därför är det bättre att betala i landets lokala valuta. En uttagsavgift tillkommer också, så om du vill ta ut kontanter är det bäst att inte göra det för ofta, utan istället ta ut en större summa på en gång.

När du bokar resan med TUI Card får du dock, förutom bonuspoäng, ett mycket fördelaktigt betalningsalternativ som låter dig delbetala din resa i upp till ett halvår utan ränta!

Fördelar och nackdelar med TUI:s kreditkort

Att ha med ett VISA-kreditkort på resan är tryggt och säkert. Med TUI Card innebär det dessutom en rad fördelar att betala med kortet redan innan avresa. Förutom reseförsäkring, och möjlighet att delbetala resan ger bonuspoängen som ges på alla köp dig möjlighet till riktigt fina erbjudanden som sätter guldkant på semestern.

Fördelar

 • VISA-kort som fungerar att betala med i världens alla hörn
 • Möjlighet till hög kreditnivå
 • Bonuspoäng på alla köp
 • Räntefri delbetalning på resor, rabatter och erbjudanden för TUI-resenärer
 • Ingen årsavgift
 • Drivmedelsrabatt hos Preem

Nackdelar

 • Uttagsavgift
 • Valutapåslag om du vill betala med annan valuta än den lokala

Hur ansöker jag om TUI kreditkort?

1. Du klickar på Ansök direkt
2. Du väljer sedan hur du vill ansöka
3. Ansök antingen via e-legitimation eller utskriftsblankett

ANSÖK DIREKT

VÅRA FAVORITKORT:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

 

Ansök direkt  
på re:members hemsida

 

Supreme Card Classic

Bild Supreme Card Gold

 

Ansök direkt  
på Resurs Banks hemsida

 

Frågor och svar om TUI Card

Vad kostar TUI Card?

TUI Card är ett kostnadsfritt kreditkort. Kortet har alltså ingen årsavgift eller månadsavgift. De avgifter som kortet har kommer vid användning av kortet. Läs mer om uttagsavgifter, räntor och valutaväxlingspålsag i tabellen i texten.

Vilken bank är TUI Card?

TUI Card ges ut av DNB. DNB erbjuder kreditkort, lån och fonder till privatpersoner på den svenska marknaden.

Hur får jag poäng med TUI Card?

På alla inköp du gör med ditt TUI Card får du poäng. Dessa poäng kan du sedan använda för att lösa ut presentkort som du kan använda för uppgradering av hotellrum, måltider på flygresan eller hotelltransfer.

Vilken rabatt får man med TUI Card?

Med TUI Card får du prioriterad ombordstigning när du flyger med TUI, du får även rabatt på resor som du bokar med kortet. För varje köp du gör med kortet samlar du poäng som du kan byta ut mot presentkort.

Ingår reseförsäkring med TUI Card?

Ja, om du betalar din resa med TUI Card ingår reseförsäkring. Försäkringen ger ersättning vid försenade flyg och försenat bagage. Läs mer om förmånerna med TUI Card i texten.