Revolut Business

Revolutforetag
    Inga valutaväxlingspåslag
    Förse alla anställda med prepaid-kort
    Information om transaktioner direkt i Slack


Årsavgift: Från 0 kr

Ansök direkt  
på Revoluts hemsida

Fysiska och virtuella kort till varje team-medlem

Revolut Business är Mastercard-anslutet, finns i olika färger och även som virtuellt kort. Kortet är utan årsavgift eller valutapåslag och tätt integrerat med tillhörande app. Ett företagskonto på Revolut ger dig tillgång till hela Revoluts plattform som underlättar handel i olika valutor.

Registrera företagskonto hos Revolut för att komma i gång

Det går snabbt att komma i gång med Revolut Business. Registrera bara ditt företag (fungerar även för frilansare eller om du blivit inbjuden till ett existerande bolag) på Revoluts hemsida. Detta är helt gratis och tar dig till nästa steg som är att välja det paket som passar din verksamhet.

Paket för företag

De tillgängliga paketen är:

Free: Revolut Business i sitt mest grundläggande utförande. Här får du tillgång till 2 fysiska och virtuella förbetalda betalkort till företaget. Vidare ingår växling i 28 olika valutor, lokala konton med euro eller brittiska pund, mobilappen och IBAN för att kunna göra globala överföringar.

Utöka: Ger dig allt ingår i gratisplanen, plus fler användare, 1 metalkort, användarbehörigheter, priortierad support, Rewards (rabatter och erbjudanden) och massbetalningar.

Skaländra: Allt som de ovanstående planerna innehåller plus 2 kostnadsfria metalkort. Du får också fler gratis internationella och lokala betalningar.

Företag: Det mest flexibla paketet som skräddarsyr paketet som det passar ditt företag.

Paket för frilansare

Det finns tre olika paket att välja mellan för dig som frilansar. Precis som med företagspaketen blir begränsningarna mindre ju större paket du väljer. Det minsta paketet är helt gratis och heter Free. Mellanerbjudandet heter Professional och det största paketet heter Ultimate.

För både företag och frilansare kommer Revolut succesivt att utöka sitt erbjudande med möjlighet till lån, lönebetalningar, faktura, med mera.

Revolut Business är inget kreditkort (ännu)

Revoluts kort är betalkort – utan kredit och därmed också utan räntekostnad. Revolut Business är inget undantag. Det här kortet medger ingen kredit att handla med för företaget, utan kortet måste laddas med kontanter.

Det verkar som att Revolut planerar lån- och övertrasseringsfunktioner och fakturabetalning i framtida uppdateringar. Tills vidare får vi alltså hålla till godo med att kortet används som ett debetkort.

Som företagare finns det dock fortfarande mycket att glädjas över med Revolut Business. Kortet gör det enklare sätt att hantera utlägg och betalningar för anställda. Det passar också perfekt för företag samt gör många internationella betalningar.

Kontoägaren kan sätta köpgränser och har full kontroll över utgifter

När du som företagare registrerar dig för Revolut Business är det du som blir kontoägare. Du delegerar sedan fysiska eller virtuella kort till de anställda som de kan använda för att göra utlägg. Du kan själv sätta köpgränser, koppla samman flera konton med olika valutor till ett och samma kort och hålla koll på alla transaktioner som görs.

All översikt får du enkelt via appen. Där kan du också spärra kort som råkar komma bort.

Integrerat med populära kommunikationsverktyg

Smart working, eller distansarbete, har blivit allt vanligare, och kommunikationen i arbetslaget sker ofta i plattformar som Slack eller Teams. Tack vare lösningen Revolut Connect har man gjort integrering mellan Revolut Business och kommunikationsprogramvaror möjlig. Använder ditt arbetslag exempelvis Slack så kan ni få uppdateringar om köp som görs med kortet direkt i chatten. Du kan också anpassa integrationen för att bara få notifikationer om särskilda transaktioner eller bara vissa kopplade konton.

Apple Pay och Google Pay

Revolut Business finns tillgängligt som fysiskt kort, men det går lika bra att använda virtuellt. Det är betydligt enklare att skapa virtuella kopior och dela med sig till anställda än att dela ut fysiska kort till var och en. De virtuella korten kan sedan läggas in i de anställdas mobiltelefoner och användas med Apple Pay eller Google Pay.

Summering: så hjälper Revolut Business ditt företagande

Revolut Business erbjuder online-konton med IBAN-kontonummer för frilansare och företag. Det finns olika paketlösningar beroende på vilken av dessa företagsformer du ägnar dig åt. Den största skillnaden på paketen är att de som riktar sig till företag är mer anpassade för att hantera flera olika anställda.

De största fördelarna med Revolut Business är:

• Konto med över 28 olika valutor: Gör du affärer med flera olika delar av världen underlättas ditt företagande av att billigt och snabbt kunna göra överföringar i olika valutor.

• Gratis: Som småföretagare eller frilansare som gör sporadiska affärer med utlandet klarar du dig bra med gratisversionen av Revolut Business. Börjar företaget växa eller antalet månatliga transaktioner bli fler är det sedan enkelt att skala upp genom att skaffa någon av betalplanerna.

• Betalkort till anställda: Du kan förse dina anställda med fysiska eller virtuella kort med ett eller flera konton kopplade till dem. Dina anställda behöver således aldrig göra egna utlägg och redovisa i efterhand. Allt är kopplat till samma system och köp som görs med korten registreras direkt.

• Mobilappen: Med Revoluts mobilapp håller du koll på alla transaktioner. Där kan du också ställa in allt som har med kontot och korten att göra.

• Öppen API och Revolut Connect: Revoluts API gör det möjligt att anpassa integrationen med andra programvaror. Och genom lösningen Revolut Connect är det enkelt att koppla ihop Revolut Business med populära kommunikationsverktyg för företag, som Slack.

En nackdel med Revolut Business i jämförelse med exempelvis Myntkortet är avsaknaden av kredit. Revolut har dock utlovat att de kommer lägga till funktioner som lån, övertrassering och faktura i framtiden.

 

Ansök om Revolut Business

1. Klicka på länken nedan så skickas du vidare till Revolut.

2. Registrera ditt företag.

3. Beställ korten.

4. Klart! Nu tar företaget nästa steg i att hålla koll på sina utgifter.

ANSÖK DIREKT

Andra kort från Revolut

Revolut Plus

Revolut Plus

 

Ansök direkt  
på Revoluts hemsida

 

Revolut Premium

Revolut Premium

 

Ansök direkt  
på Revoluts hemsida

 

Revolut Metal

Revolut Metal

 

Ansök direkt  
på Revoluts hemsida

 

 

Frågor och svar om Revolut Business

Är Revolut Business tillgängligt i Sverige?

Ja visst! Svenska företag och frilansare kan registrera ett konto på Revoluts hemsida och skaffa Revolut Business. Du hittar mer information om hur du ansöker om Revolut Business på Kreditkortlistan.se.

Vad kostar Revolut Business?

Revolut har flera olika prisplaner för företag och frilansare som vill skaffa Revolut Business. Paketet med de mest grundläggande funktionerna och upp till 2 användare är gratis. Vill du ha tillgång till fler funktioner och möjligheten att lägga till fler än 2 användare finns större paket med en månadskostnad.   

Varför ska mitt företag använda Revolut Business?

Revolut Business gör det lättare, snabbare och billigare att göra överföringar i olika valutor. Om ditt företag gör affärer med utländska kunder är alltså Revolut Business en bra lösning. Kortet gör det också enklare att hantera utlägg som anställda gör. Det går att koppla flera konton till Revolut Business, förse anställda med fysiska och virtuella kort och följa transaktioner i realtid via appen. Revolut Business kan också kopplas till kommunikationsplattformen Slack.

Är Revolut Business ett kreditkort?

I dagsläget går det inte att använda Revolut Business som ett kreditkort. Med andra ord behöver det finns täckning i form av kontanter på kontot för att göra överföringar eller köp med kortet. Revolut planerar dock att lansera kreditfunktioner i framtiden. 

Är Revolut ett pålitligt företag?

Revolut är en nytänkande finansinstitution som gjort det betydligt enklare och snabbare att betala och göra överföringar i olika valutor. Tack vare deras lösningar har de fått många användare världen över som är nöjda med deras tjänster. På Trustpilots svenska sida har de närmare 90 000 omdömen, vara en överväldigande majoritet är positiva.