Kortinformation

Wallester är ett innovativt teknikföretag inom ekonomi som erbjuder en allt-i-ett-lösning när det kommer till företagskort och företagsutgifter. De ger företag möjligheten att utfärda fysiska och/eller virtuella företagskort som kan användas av anställda för att betala alla utgifter kopplade till verksamheten.

Extrakort: Ja
Anställning: -
Uttagsavgift: 2 %, minst 2 €
Åldersgräns: Nej
Valutaväxlingspåslag: 2 % + 2 €
Inkomstkrav: Inget krav
Räntefritt: -
Bonus: Nej

Fördelar med Wallester Business

  • Ingen årsavgift
  • Innovativ företagsekonomi
  • Lättanvända kort till alla anställda
  • Utfärda både fysiska och virtuella kort
  • Samla alla företagsutgifter på en plats
  • Använd för företagsutgifter eller för att betala ut löner

Nackdelar med Wallester Business

  • Ingen kredit
  • Uttagsavgift
  • Valutaväxlingspåslag
  • Alla kort-konton har Euro som standard-valuta

Visste du att?

Wallesters tjänster finns tillgängliga för företag som är aktiva i hela Europa och Storbritannien. De är alltså aktiva på hela den Nordiska marknaden och man kan göra överföringar till sitt Wallester-konto från alla banker inom Europa och Storbritannien.

Egenskaper

 • Kontaktlös

 • Utan årsavgift

Detta är Wallester Business

Wallester är ett företag med rötterna i Estland som arbetar med att utveckla teknologi med fokus på att förenkla den ekonomiska aspekten för företag. De arbetar även med att utfärda VISA-kort och deras tjänster gör det möjligt för företag själva att utfärda VISA-kort till sina anställda.

Wallester erbjuder alltså mer än bara en betallönsing – de erbjuder en allt-i-ett-lösning som samlar en stor del av företagets utgifter och ekonomi under samma paraply och plattform. Denna plattform är dessutom möjlig att integrera med det bokföringsprogram man använder inom företaget.

Korten man som företag utfärdar till sina anställda kan användas för företagsutgifter eller till och med löneutbetalning. Wallesters plattform i stort gör det även möjligt att få en överblick över alla företagets utgifter.

Virtuella och fysiska företagskort

Som kund hos Wallester har man möjlighet att utfärda både virtuella VISA-kort och fysiska VISA-kort. Wallester-korten är debetkort och alltså inte kopplade till någon form av kredit. Du överför pengar till konton genom att använda det aktuella IBAN-numret. Det är möjligt att föra över pengar från alla banker inom Europa och Storbritannien.

Så fort din ansökan om att bli kund hos Wallester är godkänd har du möjlighet att börja använda ditt virtuella kort. Det virtuella kortet kan användas för att göra inköp online men kan även kopplas till digitala betalsystem som Apple Pay, Samsung Pay och Google Pay.

Dessa virtuella kort kan utfärdas för ett specifikt köp, så kallade single-use cards, eller för flera köp som vilket VISA-kort som helst.

När ditt kort-konto öppnas hos Wallester är valutan i Euro. Det är dock möjligt att använda kortet för att betala i andra valutor. Valutaväxlingen sker då automatiskt och avgiften baserar på den aktuella växlingsavgiften vid tillfället.

Wallester virtuella och fysiska kort

Frame-6.png
Layer_7.png

Wallesters företagspaket

Wallester har flera olika pris-steg: Free, Premium, Platinum och Enterprise Suite. Alla versioner ger full tillgång till plattformen och ett obegränsad antal fysiska kort, men betalversionerna ger möjligheten att utfärda fler virtuella kort och tillgång till fler innovativa funktioner.

Grundversionen, som går under namnet Free, är precis som namnet antyder gratis att använda. Som kund av Free-versionen har man möjlighet att utfärda ett obegränsat antal fysiska Wallester-kort och upp till 300 virtuella Wallester-kort. Om man vill utfärda fler virtuella kort görs detta mot en månadsavgift. Alla fysiska kort utfärdas mot en avgift.

Ju högre upp i pris-stegen man går desto fler funktioner och fördelar får man. Betalande kunder kan till exempel få möjlighet till mer detaljerade analyser av företagsekonomin och personlig support.

I alla paket ingår:

 • App som ger överblick över kortens utgifter
 • Online-support via chatt
 • Möjlighet till digitala betalningar genom till exempel Apple Pay, Samsung Pay och Google Pay
 • Integration med redovisningssystem

Full överblick över ditt företags utgifter med Wallester

Wallester erbjuder mer än bara VISA-kort, de har även en plattform och en app där man kan hantera alla sina kort-konton, VISA-kort och få en tydlig överblick över hur utgifterna inom företaget spenderas.

Plattformen kan man bland annat använda för att se alla inköp som görs med företagskorten – direkt efter att de gjorts. Anställda kan även skicka förfrågningar om inköp som man kan välja att godkänna eller neka.

Alla företagsutgifter samlas sedan i en rapport där man får detaljerad information om hur mycket pengar som har spenderats och var.

 • Se alla utgifter som görs med dina företagskort – direkt och digitalt
 • Godkänn förfrågningar om inköp från anställda
 • Ladda upp fakturor via appen
 • Få rapporter med information om alla företagsutgifter

Wallester helhetslösning

Allt-i-ett-lösning för företagets utgifter
Det är även möjligt att integrera Wallesters företagsplattform med det aktuella bokföringssystemet man använder inom sitt företag. Wallester tillhandahåller en API som gör det möjligt att integrera Wallester Business med andra ekonomiska system.

Omdöme

Wallester Business är en innovativ ekonomisk lösning för företag som vill förenkla hur de hanterar utgifter och företagskort. Helhetslösningen Wallester erbjuder gör det inte bara möjligt att utfärda VISA-kort till sina anställda utan man får även tillgång till en plattform där man får full överblick över alla utgifter och kan styra över hur korten används och när.

Via Wallester kan man utfärda både virtuella och fysiska VISA-kort. De virtuella korten kan man utfärda för engångsköp eller för upprepade köp som ett fysiskt VISA-kort. Båda former av korten kan användas med digitala betallösningar som Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay.

Det är en stor fördel att man kan sätta ett kostnadstak på individuella kort – detta görs i appen. Kostnadstaken kan gälla per dag eller per månad.

En viktig sak att tänka på är att alla Wallesters kort-konton har Euro som standard-valuta.

 

Hur ansöker jag om Wallester Business företagskort?

  • 1. Klicka på ANSÖK NU för att komma direkt till Wallesters hemsida
  • 2. Öppna ett företagskonto och välj prisplan
  • 3. Klart! Du kan använda ditt virtuella kort så fort du har blivit godkänd
ANSÖK NU  
 

Vanliga frågor och svar om Wallester

Vad är Wallester Business?
Är Wallester Business gratis?
Var fungerar Wallesters företagskort?
Hur fungerar Wallesters virtuella kort?
Är det säkert att använda Wallester?

Kontaktuppgifter

Ansvarig bankWallester AS
Organisationsnummer11812882
AdressFr. R. Kreutzwaldi 4 (1 floor)
Postnummer10120
OrtTallinn
Telefonnummer+372 672 0101
E-postadressinfo@wallester.com
Villkor

Öppettider

Måndagar9:00 - 17:30
Tisdagar9:00 - 17:30
Onsdagar9:00 - 17:30
Torsdagar9:00 - 17:30
Fredagar9:00 - 17:30
LördagarStängt
SöndagarStängt