Théodore Zitouni – Vinnaren av Enkla Medias Stipendium

På Enkla Media är vi stolta över vårt engagemang för att främja studenter inom ekonomi genom vårt stipendium. Vårt mål är att stärka deras akademiska framgångar och ge dem möjlighet att utforska viktiga områden som företagsekonomi, privatekonomi, skuldsättning, digitala betalningslösningar och fintech. Efter en intensiv urvalsprocess med hela 94 ansökningar är vi nu glada att kunna presentera vinnaren av vårt stipendium för vårterminen 2024.

theodor zitouni

Grattis till Théodore Zitouni!

Vi är glada att tillkännage att Théodore Zitouni är mottagaren av Enkla Medias stipendium på 5000 kronor för VT 2024. Théodore studerar civilingenjörsprogrammet i datateknik på LTH samt ekonomie kandidatprogrammet på Lunds universitet, och imponerade på oss med sin välskrivna och motiverade ansökan, där han presenterade både sina uppsatser och sina utlandsstudier i Sydkorea.

Motivering till valet

Théodore har visat på en imponerande kombination av akademisk excellens och personlig beslutsamhet. Hans ansökan stack ut på flera sätt:

Théodore har visat prov på att hårt arbete ger resultat redan under studietiden. Vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar och är övertygade om att han kommer att göra ett stort avtryck framöver.

3 snabba frågor och svar med Théodore Zitouni

Vad har varit det bästa med din studietid?

Resan man gör på både ett akademiskt, intellektuellt och personligt plan. Och minnena från densamma – som innefattar allt från lycka till tristess.

Hur känns det att ha vunnit Enkla Medias stipendium?

Oerhört roligt! Jag är smickrad och mycket tacksam.

Vad är nästa steg för dig nu?

Ta examen och börja jobba i Köpenhamn som kvantitativ analytiker. Däremellan ska jag avnjuta livets sista riktiga sommarlov!

Nästa ansökningstillfälle

Missade du chansen att ansöka denna gång? Oroa dig inte! Nästa ansökningsperiod för höstterminens stipendium är redan öppen, och vi tar emot ansökningar fram till den 31 oktober 2024. Så ta chansen att sök – mer info om vårt stipendium.

Tack till alla sökande

Vi vill också passa på att tacka alla som skickade in sina ansökningar. Vi uppskattar verkligen det arbete och den tid ni lagt ner. Fortsätt att sikta högt och sträva efter excellens i era studier och framtida karriärer.