Ett kreditkort kan verkligen underlätta för dig både som privatperson, men även som företagare. Vi skall i denna artikel visa på hur du gör för att ansöka om ett kreditkort. Det är ett par steg, men det går snabbt och enkelt att ansöka bara du följer denna enkla guide. Ett kreditkort förenklar vardagen på ett smart sätt och du får bra bonusar på de kort vi listar och jämför här inne på kreditkortlistan.se

KreditkortOmdömeVårt betyg
Re:member Flex

Bild Remember Flex

Läs recension om re:member flex

  • Kreditkortet med högst betyg på Kreditkortlistan.se
  • Upp till 56 dagar räntefri kredit.
  • Flexibel ränta och ingen årsavgift.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 9,74% - 24,74%
Räntefritt: 56 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt

Norwegian Kreditkort

Bild Norwegian Kreditkort

Läs recension om Norwegian kreditkort

  • Ingen årsavgift.
  • Du får 6 veckors räntefri kredit.
  • CashPoints på alla köp, överallt.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 19,99%
Räntefritt: 45 dagar
Kredit: 5 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


1- Vilket kreditkort passar dig?

Du börjar med att se efter vilket kreditkort som skulle kunna passa dig och dina behov. Alla kreditkort kan till en början se lika ut, men det finns för – och nackdelar beroende på vad du skall använda kortet till. Många kommer fram till att något av Remember Flex eller Norwegian Bank kreditkort matchar behoven och då har man ett riktigt bra kreditkort, som passar många olika behov. Skall du samla bonuspoäng när du shoppar eller när du reser? Dessa kort är utvalda för att matcha någon av kriterierna i den frågan.

2 – Jämför kreditkorten mot varandra

Alla kreditkort är olika utformade även fast de kommer från samma bank eller kreditinstitut. Det är bra att jämföra korten mellan varandra så du får fram exakt vilket kreditkort som passar dig och dina behov allra bäst. Korten har unika förmågor samt olika former av kostnader, bonuspoäng och fördelar. Vi gör dessa jämförelser åt dig här inne på Kreditkortlistan.se, då enkelt kan välja det bästa kreditkortet för dig och dina behov.

ansoka om kreditkort

3 – Välj ett kreditkort och klicka på ”Ansök direkt”

Vi har som sagt gjort det enkelt för dig att välja ett kreditkort som passar dig, din ekonomi och dina behov. När du valt ett kreditkort, så klickar du på ”Ansök direkt” knappen och kommer då till ansökningsformuläret. Vi arbetar endast med seriösa företag och banken, så du är i trygga händer när du ansöker om kort via oss här på Kreditkortlistan.se.

4 – Invänta kreditupplysning

När du ansökt och din ansökan bearbetas, så görs en kreditupplysning. Det är banken som vill försäkra sig om att du kommer att ha råd att betala de fakturor som kommer via kortet. Banken eller kreditinstituetet tar ofta hjälp av UC för att göra en kreditupplysning och se din förmåga att betala. Är det grönt ljus från UC, så får du ganska omgående svar på din ansökan.

Ibland görs ett manuellt godkännande av ekonomin ifall man tidigare har haft lite sviktande ekonomiska muskler. Har du haft en lite svagare ekonomi en period finns det även kreditkort utan UC att ansöka om.

Fördelar med kreditkort

När dessa 4 steg är klara så är din ansökan om kreditkort klar och du kommer att ha ditt kort inom kort. Det finns en mängd olika fördelar med att äga ett kreditkort och några av dessa fördelar är helt klart att man får bonus på sina inköp, reseförsäkringar, betalar en faktura på alla sina inköp, har kredit på sina betalningar, andra förmåner med olika former av kort.

Sköter man sina betalningar i tid, så är ett kreditkort en riktigt bra sak att använda sig av i sin vardag eller på sitt företag. Det snabbar upp hanteringen av den egna ekonomin samt man får en bra överblick på vilka pengar man har lagt på respektive produkt eller tjänst man köpt varje månad. Bonusar är såklart en stor fördel och det får man med rätt kreditkort! Lycka till med din ansökan om nytt kreditkort!