Finns det kreditkort utan UC?

Det har länge varit svårt att få en kredikortansökan godkänd om man har en betalningsanmärkning då de flesta institut gör kontroller gentemot UC. Idag finns det flera kort på marknaden som faktiskt erbjuder kreditkort utan UC. Det är ofta mobila kreditkort vilket innebär att du inte har ett fysiskt kreditkort. Vi jämför idag flera kort med kredit från 3000 upp till 20 000 kr.

KreditkortOmdömeVårt betyg
Credway Kreditkort

Bild credway Kreditkort

Läs om kreditkort utan UC

  • Kreditkort utan UC
  • Även med betalningsanmärkning
  • Egen app
  • Något högre ränta

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Månadsränta: 2,42%
Räntefritt: 0 dagar
Kredit: 10 000 - 20 000 kr


Ansök direkt


Everyday Plus Kreditkort

Bild Everyday plus Kreditkort utan uc

Läs om kreditkort utan UC

  • Ingen UC-koll
  • Godkänd fast du har anmärkning
  • Egen app
  • Högst 15000

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: - kr
Månadsränta: 15%
Räntefritt: 0 dagar
Kredit: 3000 - 15 000 kr


Ansök direkt


Kreditkort utan UCKreditkort med betalningsanmärkning.

Du har möjlighet att få detta kreditkort även om du har betalningsanmärkningar. Detta kreditkortet är mobilt vilket betyder att du inte kommer ha ett fysiskt kort i plånboken men istället har tillgång till kortet via en app. Detta gör det väldigt smidigt vid betalningar på internet eller om du ska betala räkningar.

Viktigt att tänkta på är att om du har en betalningsanmärkning så bör du fortsätta vara vaksam över din ekonomi. Du kommer betala en ränta för det utnyttjade utrymmet varje månad.

Om du är skuldsatt eller inte betalt dina räkningar i tid vilket har lett till att du fått en så kallat “prick” hos kronofogden så är det svårt att få ett kreditkort.

Har du ingen fast inkomst?

Om du inte har någon fast inkomst idag så har du ändå möjlighet att skaffa kredit. Vi har ovanför tagit fram en del erbjudanden där du kan få kreditkort utan inkomst. Tänk på att du måste betala dina räkningar i tid.

Många sajter hävdar idag att det finns svenska kreditkort där det inte görs någon kreditkontroll alls. Detta kallar dem för kreditkort utan UC.

Detta stämde inte fram tills ganska nyligen. Det finns en del kort idag som Visa Electron, Maestro som man kan tro är kreditkort, dessa kort är i själva verket debitkort vilket betyder att du själv måste ladda på dem med pengar för att kunna använda dem.

Även om du har skulder så kan du bli godkänd av vissa banker, alla banker kommer göra en så kallad UC kontroll, men detta behöver inte betyda att du automatiskt kommer bli nekad för att du inte har en fläckfri bakgrund. Vi rekommenderar dig att söka till de kort vi listar tex Remember flex.