Här listar vi de kort där tjänsten ”betala räkningar med kreditkort” ingår

Som många redan har hört av diverse reklamfilmer och affischer så kan man numera betala räkningar med kreditkort. Här nedanför listar vi alla de kort där tjänsten redan ingår. Denna tjänst är perfekt om du vill utnyttja din bonus maximalt genom att betala alla räkningar med ditt kreditkort.

KreditkortOmdömeVårt betyg
Norwegian Kreditkort

Bild Norwegian Kreditkort

Läs recension om Norwegian kreditkort

 • Ingen årsavgift.
 • Du får 6 veckors räntefri kredit.
 • Cashpoints på allt överallt.
 • Cashpoints kan endast användas hos Norwegian.

betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 18,37%
Räntefritt: 45 dagar
Kredit: 10 000 - 100 000 kr


Ansök direkt


Santander Kreditkort

Bild Santander Kreditkort

Läs recension om Santander Kreditkort

 • Ingen årsavgift.
 • Inga uttagsavgifter.
 • Kompletterande reseförsäkring.
 • Utländsk bank.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 13,95 %
Räntefritt: 60 dagar
Kredit: 100 000 kr


Ansök direkt


Supreme Card Gold

Bild Supreme Card Gold

Läs recension om Supreme Card Gold

 • Betala minst 75% av resan med kortet och en reseförsäkring ingår för familjen.
 • Du får även en betalförsäkring om du skulle bli arbetslös eller sjuk.
 • Poäng på alla köp du gör.
 • Poäng kan endast användas i Poängshopen.

betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 195 kr
Ränta: 12,36 %
Räntefritt: 182 dagar
Kredit: 10 000 - 50 000 kr


Ansök direkt


Betala Räkningar med kreditkortTekniken går framåt och så även trenderna. Vi börjar mer och mer gå mot ett samhälle som är helt kontantlöst och helt baserat och integrerat i den digitala världen. I dagsläget när du betalar dina räkningar via din internetbank så får du ingen bonus på de köp eller transaktioner du gör. Ett köp kan t ex vara att betala sin telefonräkning eller köpa ett SL-kort. Om du istället hade haft möjligheten att betala dina räkningar med ditt kreditkort som du får poäng på, hade du inte gjort det då? Nu är detta möjligt. Du kan redan idag använda ditt poängbaserade kreditkort för att betala dina räkningar. Exempel: Vi säger att du har 20 000 kr i utgifter per månad. I dessa utgifter ingår ditt boende, elräkning, mobilabonnemang – ja, praktiskt taget vilken räkning som helst. Genom att betala dessa utgifter med ett kreditkort så kan du maximera din bonus och på så sätt få mer poäng för resor, rena kontanter eller vad nu ditt kort erbjuder dig helt kostnadsfritt.

Ha full kontroll på alla dina utgifter! Det enda sättet att verkligen ha full kontroll på samtliga utgifter är att betala alla inköp och räkningar med ett och samma kreditkort. Genom att göra på detta sätt så får du full översikt varje månad där du kan se exakt vilka utgifter du har använt och dessutom få bonus på det. Vad kan du då göra med denna bonus? Beroende på vilket kort du har så har du full möjlighet att göra vad du vill. Väldigt många kort ger dig gratis flygresor eller pengar att handla mat för. Men det finns också kort som ger en rena kontanter att handla för. Hitta det bästa kreditkortet med kreditkortlistan!