Bonus och förmåner i ICA stammis kundklubb

Om du är medlem i ICAs kundklubb, Stammis, kan du tjäna poäng varje gång du identifierar dig som medlem när du shoppar i din ICA-butik. Stammispoängen omvandlas till en ICA-bonus som du kan använda för att betala när du shoppar. Att vara Stammis hos ICA innebär även att man får exklusiva rabatter.

Läs mer om hur ICA Stammis fungerar, hur du tjänar in din bonus och hur du kan maximera dina Stammispoäng. 

Detta är ICA Stammis

ICAs lojalitetsprogram för kunder går under namnet Stammis. Som Stammis samlar man poäng när man handlar som kan ge möjlighet till bonus. Man får även Stammis-erbjudanden och personligt anpassade rabatter utifrån det man brukar handla.

Det finns en rad olika sätt att vara Stammis på ICA. Vi går igenom dessa nedan. 

Stammis

Det enklaste sättet att vara Stammis är att endast bli medlem i ICAs kundklubb. Detta kan man bli via ICAs hemsida eller i sin ICA-butik. Som medlem får man möjlighet till bonus, man får ta del av Stammis-rabatter och personliga erbjudanden. 

I ICA-butiken betalar man med sitt vanliga bankkort. Man kan koppla sitt bankkort till ICA så identifieras man som Stammis automatiskt när man betalar.

  • Poäng: 1 spenderad krona = 1 stammispoäng

Stammis och betalkort från ICA-banken

ICA-banken erbjuder ett enkelt betalkort som fungerar både som medlemskort och som man kan använda för att betala om man vill. För att betala med kortet sätter man in pengar på kortet via ICAs app, Swish, auto- eller bankgiro, eller med kontanter via din ICA-butik. 

  • Månadsavgift för kortet: 0 kr
  • Inlåningsränta: 0 – 2,25 %
  • Poäng: 1 spenderad korna = 1 stammispoäng

Stammis och bankkort från ICA

Om man är kund hos ICA-banken, och har ett kontokort, samlar man Stammispoäng när kortet används hos ICA. Man får 20 extra bonuspoäng med detta betalalternativ. 

Stammis och kreditkort från ICA

ICA-banken erbjuder även ett kreditkort som man kan kombinera med sitt Stammis-medlemskap. Det är ett kombinerat konto- och kreditkort med en kreditgräns på upp till 100 000 kronor. Man får 20 bonuspoäng varje gång man använder kortet och möjlighet till dubbel bonus. 

Loading...
ICA Banken
ICA Banken
  • Trygghetsförsäkring på hemelektronik
  • Dubbel bonus på ICA och Apoteket Hjärtat

Effektiv ränta 1,735 % vid 10 000 i utnyttjad kortkredit. Totalt belopp att betala blir 10 997 kr.

  • Kreditgräns:100 000 kr
  • Årsavgift:324 kr
  • Kreditränta:14,70 %
ANSÖK NU på ICAs hemsida

Kortinformation

Extrakort: Ja
Anställning: Fast arbete/pension
Uttagsavgift: Nej
Åldersgräns: 18 år
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Inkomstkrav: Inget krav
Räntefritt: Upp till 60 dagar
Bonus: Bonus endast på ICA och Apoteket Hjärtat

Läs mer om ICAs kreditkort här.

Bonusnivåer hos ICA

De Stammispoäng man tjänar in hos ICA omvandlas till bonuscheckar enligt följande schema:

StammispoängBonus
2000 – 3999 stammispoäng25 kronor
4000 – 5999 stammispoäng50 kronor
6000 – 7999 stammispoäng75 kronor
8000 – stammispoäng75 kronor

Poängen samlas månadsvis, men om man handlar lite mindre har man ändå möjlighet att få utbetalad bonus. Samlar man ihop från 1000 till 1999 poäng under två efterkommande månader får man en bonus på 20 kr. 

Bonuscheckar

Bonuspoängen man samlar ihop omvandlas till bonuscheckar som man kan använda hos ICA. Dessa checkar är giltiga i 6 månader.

Checkarna syns på ens Stammis-konto där andra rabatter och erbjudanden visas. 

Ett tips är att ladda ner ICAs app för att få en bra överblick över alla Stammis-förmåner! 

Partnererbjudanden för Stammisar

Förutom rabatter och bonuspoäng på ICA så får man dessutom erbjudanden från ICAs samarbetspartners. I tabellen nedan har vi samlat exempel på samarbetspartners och erbjudanden.

PartnerErbjudande
Viking Line20 % rabatt
Kneippbyn20 % rabatt
First Camp15 % rabatt
Friskis&Svettis50 % rabatt på digital löpträningskurs
Hertz20 % rabatt

Vanliga frågor och svar om ICA Stammis

Vad heter ICAs kundklubb?

ICAs kundklubb heter Stammis. Som Stammis får man rabatter i ICAs butiker, personliga erbjudanden och möjlighet att tjäna bonus som omvandlas till checkar man kan använda för att betala hos ICA.

Hur blir man Stammis på ICA?

Du kan bli Stammis genom ICAs hemsida eller direkt i din ICA-butik. Läs mer om vilka förmåner man får som Stammis i vår guide till ICAs kundklubb.

Har ICA pensionärsrabatt?

Ja, många av ICAs butiker har så kallad seniorrabatt. Rabatten kan vara till exempel 5 % på ett helt köp en gång i veckan. Huruvida det finns seniorrabatt skiljer sig mellan olika ICA-butiker.

Vad kostar det att bli ICA Stammis?

Att bli Stammis hos ICA kostar ingenting. Som Stammis får man erbjudanden, rabatter och möjlighet att samla poäng till bonuscheckar. ICA erbjuder även Stammis-medlemskap med sina banktjänster från ICA-banken, då kan det tillkomma en avgift för bankkort och banktjänster.