Komplett Bank Kreditkort

Komplett Bank Kreditkort
    1-4 % bonus på alla köp
    Ingen årsavgift
    Reseförsäkring, ID-skydd & köpskydd ingårÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Nej
Uttagsavgift: Nej
Valutaväxlingspåslag: 1,75 %
Kreditränta: 21,40-24,90 %
Räntefritt: 50 dagar
Kreditgräns: 50 000 kr


Ansök direkt  
på Kompletts hemsida

Komplett Bank Mastercard – ett av de bästa bonuskorten

Komplett Bank kreditkort är ett av våra favoritkort här på Kreditkortlistan.Det finns flera anledningar till det. I informationsrutan ovan kan du läsa mer om Komplett Bank kreditkorts generösa förmåner gällande årsavgift, räntefri period och bonusprogram.

Tjäna bonuspoäng med Komplett Bank Kreditkort

När du handlar med ditt kreditkort från Komplett Bank får du bonuspoäng. Du får extra mycket poäng när du handlar på nätet generellt, och på komplett.se specifikt. Läs mer om villkoren för detta i informationsrutan ovan.

Räntefri kredit med Komplett Bank Mastercard

Att handla med kreditkortet från Komplett Bank är smidigt. Det du handlar under en månad får du på faktura månaden efter. Då kan du i lugn och ro gå inom alla dina inköp och verifiera att de stämmer. Det är ett säkert sätt, då inga pengar dragits från ditt konto. Betalar du fakturan i tid utgår ingen ränta alls. Det innebär att du får tillgång till generöst med räntefria dagar från det att du genomförde köpet.

Kreditkortet är skräddarsytt för näthandel och syftet Komplett Bank som startades 2014 var att erbjuda privat- och konsumentfinansiering utan krav på säkerhet. Komplett vill att kunden ska vara nöjd och arbetar hela tiden för att erbjuda den mest förmånliga konsumentkrediten med attraktiva och förmånliga villkor.

komplett bank ansökan

 

Visste du att?

Ansökningsprocessen för att ansöka om Komplett Bank Kreditkort är enkel. Det finns dock några krav som du måste uppfylla för att kunna ansöka om kortet. Du måste vara svensk medborgare och över 20 år, samt du får inte ha några betalningsanmärkningar eller förekomma hos Kronofogden.

Fördelar med Komplett Bank Kreditkort

  • Bonuspoäng på allt du handlar
  • Relativt hög maxkredit
  • Generös räntefri period
  • Mastercard accepteras i hela världen

Vill du ha ett kreditkort så är Komplett Bank ett bra alternativ. Läs mer på Komplett Banks hemsida genom att klicka på ”Ansök Direkt” på knappen till höger. Detta kreditkort är ett mycket bra alternativ för internetshopping då du får bonuspoäng på dina inköp. Det går även att kombinera med cashback-sajter.

Vilka är Komplett Bank?

Komplett Bank grundades 2014 och är en norsk bank som är en del av Komplett Group. Komplett Group driver flera stora nätbutiker i Norge och i andra skandinaviska länder. Banken är godkänd av finansinspektionen. Deras strävan är att kunna erbjuda sina kunder konsumentkredit lösningar med bra villkor.

Vad får jag med Komplett Bank kreditkort?

Detta kreditkort innefattar en hel del förmåner som kan vara bra att ha. Till att börja med kan du ansöka om kredit på upp till 50 000 kronor till en effektiv ränta på 24,90%. När du använder av din kredit kan du handla först och betala 50 dagar senare, utan att behöva betala ränta under den perioden. Om du går över 50 dagar och vill dela upp betalningen så räknas räntan från den dag du gjorde köpet.

Du samlar också på dig bonuspoäng på allt du handlar som sedan förvandlas till pengar du kan använda på vad du vill. Så här ser bonussystemet ut:

– 4% på alla köp hos Komplett.se.
– 1% bonus på alla enskilda köptillfällen som överstiger 20 000 kronor.
– 0,5% bonus på övriga varuköp, inklusive men inte uteslutande till restauranger, livsmedel och drivmedel.
– Ingen bonus för kontantuttag och överföring.

Pengaöverföringar vid tredjeparts betalningslösningar kvalificerar inte bonusintjäning. Aktörer som erbjuder pengaöverföringar är exempelvis Swish, Western Union m.fl.

Avgiftsfria uttag och försäkringar

Förutom att kortet är helt avgiftsfritt per år kan du även göra uttag utan att behöva betala några avgifter, samt teckna en betalförsäkring och en reseförsäkring så att du kan känna dig säker och trygg när du är ute på vift.

Betalförsäkringen innebär att banken kommer att gå in och betala för din månadskostnad om du till exempel skulle bli oväntat uppsagd eller sjukskriven och inte kan betala dina räkningar som planerat. Reseförsäkringen ingår i kortet och är inget du betalar extra för. Så länge du betalar resan med kortet gäller försäkringen. Var dock noga med exakt vilket kreditkort det är du har så att du vet exakt vilka regler som gäller då det kan skilja sig lite.

Reseförsäkringen kommer att hjälpa dig om du exempelvis blir sjuk under resan, tappar bort ditt bagage, eller helt enkelt inte kan åka på resan på grund av sjukdom.

Digitala plånböcker

Komplett Bank och deras kreditkort stödjer nu även de digitala plånböckerna! Det betyder att du kan betala med din telefon, surfplatta, klocka eller dator hur enkelt som helst. Du behöver bara lägga till ditt Komplett Bank Mastercard till din enhet för att sätta igång med snabba och smidiga betalningar utan att du behöver krångla med koder och annat.

Varför ska jag välja Komplett Bank kreditkort?

När du bestämt dig för att ansöka om kredit är det bäst att hitta en sådan som inte bara är en kredit utan som även har många andra förmåner. Det gäller att få så mycket som möjligt för pengarna. Just Komplett Bank kreditkort är ett bra alternativ eftersom du både samlar bonuspoäng och får en reseförsäkring på köpet, så länge du betalar resan med kortet.

Att du inte behöver betala någon årsavgift eller betala för dina uttag är också ett stort plus som inte alltid är något du kan räkna med hos andra aktörer. Komplett Bank kreditkort kostar dig inte något att bara ha, utan kan ligga där och vila i plånboken tills det är dags att användas.

Ansök enkelt på 4 steg som bara tar ett par minuter!

1. Du klickar på Ansök Direkt för att komma till Komplett Banks hemsida
2. Du fyller i personnummer, e-post adress, mobilnummer och boendeform
3. Du klickar på ”Skicka ansökan”
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Komplett Bank Kreditkort och får svar inom kort.

ANSÖK DIREKT

 

Nackdelar med Komplett Bank Kreditkort

 

Slutsats

Komplett Bank uppfyller de grundläggande kraven för ett bra och gratis kreditkort. Du får ett Mastercard som fungerar att betala med i stort sätt i hela världen. Du får en generös räntfri kredittid. Dessutom får du del av en generös bonus när du utnyttjar kortet.

Ett bra första kreditkort eller ett bra kreditkort att komplettera portföljen med som ett ytterligare betalningsalternativ.

Frågor och svar om Komplett Bank Kreditkort

Vad kostar Komplett Bank kreditkort?

Komplett Banks kreditkort är kostnadsfritt, det har alltså ingen årsavgift utan är gratis att ansöka om. Du ser alla avgifter och räntor för kortet i tabellen högre upp i texten.

Har Komplett Bank Visa eller Mastercard?

Komplett Bank kreditkort är ett Mastercard. Kortet kan alltså användas för betalning på alla ställen, över hela världen, som tar emot kortbetalningar från Mastercard.

Är Komplett Bank kreditkort bra?

De fördelar vi lyfter fram med kreditkortet från Komplett Bank är: bonuspoäng på alla köp, hög kreditgräns, generös räntefri period och kortet kan användas överallt där Mastercard godkänns.

Vad kostar det att ta ut pengar med Komplett Bank Kreditkort?

Uttagsavgiften ligger på 0 kronor för Komplett Bank Kreditkort. Det kostar alltså ingenting extra att ta ut kontanter ur en uttagsautomat med kreditkortet.

Vilka krav finns för att ansöka om Komplett Bank kreditkort?

Du måste vara minst 20 år gammal, ha en anställning och inkomst, inga betalningsanmärkningar och ingen skuld hos Kronofogden.