KreditkortOmdömeVårt betyg
Komplett Bank Kreditkort

Komplett Bank Kreditkort

Läs recension om Komplett Bank kreditkort

  • Ingen årsavgift.
  • Upp till 50 dagars räntefri kredit
  • 1-4% bonus på alla inköp
betyg-hel betyg-hel betyg-hel betyg-hel

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 21,40%-24,90%
Räntefritt: 50 dagar
Kredit: Upp till 100 000 kr


Ansök direkt


Komplett Bank Mastercard – ett av de bästa bonuskorten

Komplett Bank kreditkort är ett av våra favoritkort på Kreditkortlistan.se. Det finns flera anledningar till det. I informationsrutan ovan kan du läsa mer om Komplett Bank kreditkorts generösa förmåner gällande årsavgift, räntefri period och bonusprogram.

Tjäna bonuspoäng med Komplett Bank Kreditkort

När du handlar med ditt kreditkort från Komplett Bank får du bonuspoäng. Du får extra mycket poäng när du handlar på nätet generellt, och på komplett.se specifikt. Läs mer om villkoren för detta i informationsrutan ovan.

Räntefri kredit med Komplett Bank Mastercard

Att handla med kreditkortet från Komplett Bank är smidigt. Det du handlar under en månad får du på faktura månaden efter. Då kan du i lugn och ro gå inom alla dina inköp och verifiera att de stämmer. Det är ett säkert sätt, då inga pengar dragits från ditt konto. Betalar du fakturan i tid utgår ingen ränta alls. Det innebär att du får tillgång till generöst med räntefria dagar från det att du genomförde köpet.

Kreditkortet är skräddarsytt för näthandel och syftet Komplett Bank som startades 2014 var att erbjuda privat- och konsumentfinansiering utan krav på säkerhet. Komplett vill att kunden ska vara nöjd och arbetar hela tiden för att erbjuda den mest förmånliga konsumentkrediten med attraktiva och förmånliga villkor.

komplett bank ansökan

 

Visste du att?

Ansökningsprocessen för att ansöka om Komplett Bank Kreditkort är enkel. Det finns dock några krav som du måste uppfylla för att kunna ansöka om kortet. Du måste vara svensk medborgare och över 20 år, samt du får inte ha några betalningsanmärkningar eller förekomma hos Kronofogden.

Fördelar med Komplett Bank Kreditkort

  • Bonuspoäng på allt du handlar
  • Relativt hög maxkredit
  • Generös räntefri period
  • Mastercard accepteras i hela världen

Vill du ha ett kreditkort så är Komplett Bank ett bra alternativ. Läs mer på Komplett Banks hemsida genom att klicka på ”Ansök Direkt” på knappen till höger. Detta kreditkort är ett mycket bra alternativ för internetshopping då du får bonuspoäng på dina inköp. Det går även att kombinera med cashback-sajter.

Ansök enkelt på 4 steg som bara tar ett par minuter!

1. Du klickar på Ansök Direkt för att komma till Komplett Banks hemsida
2. Du fyller i personnummer, e-post adress, mobilnummer och boendeform
3. Du klickar på ”Skicka ansökan”
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Komplett Bank Kreditkort och får svar inom kort.

ANSÖK DIREKT

 

Nackdelar med Komplett Bank Kreditkort

Slutsats

Komplett Bank uppfyller de grundläggande kraven för ett bra och gratis kreditkort. Du får ett Mastercard som fungerar att betala med i stort sätt i hela världen. Du får en generös räntfri kredittid. Dessutom får du del av en generös bonus när du utnyttjar kortet.

Ett bra första kreditkort eller ett bra kreditkort att komplettera portföljen med som ett ytterligare betalningsalternativ.

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember More

remember more kreditkort

Norwegian Kreditkort

norwegian kreditkort