Hyundaikortet

Hyundaikortet  Ingen årsavgift
  Räntefri delbetalning hos Hyundai
  Poäng på alla köpÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 30 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,65 %
Effektiv ränta: 22,1 %
Räntefritt: Upp till 55 dagar
Kreditgräns: 50 000 kr

Ansök direkt  

Kreditkortet för Hyundaiägare

DNB erbjuder Hyundaikortet, som är ett VISA-anslutet kreditkort med särskilda förmåner för den som äger en Hyundai. Vad sägs exempelvis om poäng på varje köp som dubblas om du använder kortet för bilservice eller andra inköp hos Hyundai? Dessutom får du en riktigt generös avbetalningsperiod utan ränta.

Vad är Hyundaikortet?

Hyundaikortet fungerar som ett helt vanligt kreditkort, i den meningen att vem som helst kan använda det för att handla på kredit och dra nytta av de förmåner som finns kopplade till kortet. Att kortet är ett VISA-kort betyder också att det kan användas över hela världen där VISA accepteras.

Det är dock särskilt för dig som är ägare av en Hyundai som hela kortets potential kan utnyttjas.

VÅRA FAVORITKORT:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

 

Ansök direkt  
på re:members hemsida

 

Supreme Card Classic

Bild Supreme Card Gold

 

Ansök direkt  
på Resurs Banks hemsida

 

Vad ger Hyundaikortet för bonusar och förmåner?

För dig som är Hyundaikund finns det några fina förmåner att ta del av när du använder ditt Hyundaikort:

 • 4 månaders räntefri avbetalning när du handlar tillbehör eller utför service hos Hyundai (vid summor över 1500 kronor)
 • En årlig servicecheck på 200 kronor hos Hyundai när du utför service över 1800 kronor
 • Poäng på alla köp som ger dig bonuscheckar hos Hyundai

Utöver dessa förmåner finns flera andra fina rabatter och försäkringar kopplade till kortet. Exempelvis får du som tankar hos Preems bemannade stationer 15 öre i rabatt per liter, och kortet ger dig en tanka fel- försäkring som täcker extra kostnader som uppstår om du skulle tanka med fel drivmedel.

För dig som gillar att resa kan vi även konstatera att det är riktigt smart att använda Hyundaikortet för att betala resan, eftersom en omfattande reseförsäkring då börjar gälla. Försäkringen ger dig bland annat avbeställningsskydd, olycksfallsförsäkring, utländsk hyrbilsförsäkring och ersätter försenat bagage.

Du vill ju förstås också bo på ett fint ställe på din resa, så för detta ändamål ger Hyundaikortet dig rabatt på rum hos Nordic Choice Hotels samt hus och lägenheter via Interhome.

Hur får jag ett Hyundaikort?

Som mest kan du få 50 000 kronor i kredit på ditt Hyundaikort, och vad just ditt maxbelopp blir avgörs beroende på din kreditvärdighet.

I övrigt krävs att du är myndig och inte har några betalningsanmärkningar för att kunna beviljas kortet.

Att ansöka om ett Hyundaikort är gratis och du betalar inte heller någon årsavgift när du väl har kortet i din ägo.

Passar Hyundaikortet mig?

Det finns flera kreditkort på marknaden som ger liknande rabatter, försäkringar och andra förmåner. Men det finns bara ett kort som är särskilt anpassat för att ge Hyundaiägare extra fina erbjudande, och det är det här kortet.

Med andra ord så passar kortet dig som handen i handsken om du äger en Hyundai, samt regelbundet handlar tillbehör och utför genom dem. Att kortet sedan ger dig rabatt på drivmedel och hotell, reseförsäkring och upp till 8 veckors räntefri avbetalning gör det till ett riktigt kompentent kreditkort att ha i plånboken.

Sammantaget ett riktigt förmånligt kort

Med Hyundaikortet ser du till att få det bästa möjliga pris på service och inköp hos Hyundai, samtidigt som du kan använda kortet i en rad andra sammanhang också. Här är de starkaste skälen till att skaffa kortet (och ett par punkter som drar ner betyget något):

Fördelar

 • Ingen årsavgift
 • VISA-kort
 • Bonuscheckar och förmånliga avbetalningsvillkor på service och tillbehör hos Hyundai
 • Omfattande reseförsäkring och tanka fel-försäkring ingår när du betalar med kortet
 • Rabatt på hotellrum
 • Upp till 8 veckors räntefri avbetalning

Nackdelar

 • Det går inte att få högre kreditgräns än 50 000
 • Det tillkommer en avgift för kontantuttag

Sammantaget finns det alltså en rad fördelar med Hyundaikortet, och få nackdelar. Kortet kan användas av vem som helst i alla situationer och det kommer helt utan årsavgift.

Hur ansöker jag om Hyundaikortet?

1. Du klickar på Ansök direkt
2. Du väljer sedan hur du vill ansöka
3. Ansök antingen via e-legitimation eller utskriftsblankett

ANSÖK DIREKT

 

Frågor och svar om Hyundaikortet

Vad kostar Hyundaikortet?

Hyundaikortet har ingen årsavgift eller månadsavgift. När kortet används tillkommer kostnader för bland annat uttag, valutaväxling och ränta. Läs mer om avgifterna för Hyundaikortet i tabellen i texten.

Vilka bonusar får man med Hyundaikortet?

Alla köp du gör med kortet ger poäng. Poängen kan användas när du handlar hos Hyundai. Du får dessutom 4 månaders räntefria avbetalningar när du handlar hos Hyundai. Läs mer och rabatter och bonusar i texten.

Var kan jag använda Hyundaikortet?

Hyundaikortet är ett Visa-kort och kan alltså användas på de flesta ställen, över hela världen, som tar emot kortbetalningar. Kortet ger dessutom extra förmåner för dig som är Hyundaiägare.

Vem kan ansöka om Hyundaikortet?

För att ansöka om ett Hyundaikort behöver du vara över 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Vilken kredit du får, och om din ansökan beviljas, avgörs av din kreditvärdighet.

Hur ansöker jag om Hyundaikortet?

Följ de tre enkla stegen i texten för att ansöka om Hyundaikortet. Du kan välja om du vill ansöka med e-legitimation eller skriva ut en ansökan och skicka in.