Ikano Kort

ikano_kort
    Räntefri delbetalning upp till 12 månader
    Reseförsäkring ingår
    Hög cashback på olika saker varje månadÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 2 %, minst 35 kr
Valutaväxlingspåslag: 1,50 %
Kreditränta: 14,55 %
Räntefritt: Upp till 56 dagar
Kreditgräns: 60 000 kr


Ansök direkt  

Förmånliga månadsrabatter

Ikano Kort är ett kreditkort som tål att jämföras med de bästa. Med flexibla erbjudanden och generösa villkor passar kortet förmodligen de flesta ganska bra. Som kund hos Ikano får du varje månad nya erbjudanden. Ofta handlar det om en hel bransch där du får en generell rabatt, som exempelvis ”5% rabatt på alla matvarubutiker i maj”. Kortet känner av vilken typ av butik du handlar i och drar rabatten direkt. För att läsa mer om vilka rabatter som gäller framöver kan du gå till Ikanos hemsida via vår ”Ansök Direkt”-knapp. Där hittar du också deras rabattkalender. Ikano Kort är ett kort fullt med förmåner och möjligheter. Bli Ikano Kort-kund idag och ansök genom att trycka på Ansök Direkt!

ikano kort skärmdump

Kampradsfärens Ikano

Ikano Bank som står bakom detta kreditkort ägs av bröderna Kamprad (söner till Ingvar Kamprad som grundade IKEA). Som bekant är IKEA ett av världens största företag med varuhus världen över, vilket gynnar dig som Ikano Kort-kund. Du kan nämligen ta del av alla IKEAs erbjudanden och rabatter direkt när du använder ditt kort. Ikano erbjuder även försäkringar, bostäder och mycket annat. Allt detta och mer kan du läsa mer om på deras egna hemsida, där du också ansöker om deras kort. Klicka dig vidare via vår knapp ovan för mer information!

Hur ansöker jag om ett Ikano Kort?

1. Du klickar på Ansök nu
2. Välj sedan om du är ensam sökande eller vill dela kortet med någon
3. Gå vidare genom att trycka på “Fortsätt” och fyll i samtliga uppgifter
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Ikano Kort med kredit och får svar så snabbt som möjligt.

ANSÖK DIREKT

VÅRA FAVORITKORT:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

 

Ansök direkt  
på re:members hemsida

 

Supreme Card Classic

Bild Supreme Card Gold

 

Ansök direkt  
på Resurs Banks hemsida

 

Frågor och svar om Ikano Kort

Vad kostar Ikano kortet?

Ikano Kreditkort har ingen årsavgift eller månadsavgift. Du kan använda kortet för att delbetala dina köp och få bonus och rabatt när du handlar. Läs mer om avgifterna som tillkommer med Ikano Kort i tabellen i texten.

Vad är IKEA delbetala med Ikano Bank?

Ikano Bank är partners med IKEA och erbjuder dig därför att delbetala dina inköp på IKEA. Kreditkortet IKEA DELBETALA utfärdas av Ikano Bank och ger en kredit på upp till 60 000 kronor.

Var kan jag använda Ikano kreditkort?

Ikanos kreditkort är ett VISA-kort vilket innebär att kortet kan användas i de allra flesta butiker över hela världen – bara de tar emot kortbetalningar från VISA.

Kan jag betala räkningar med Ikano Kort?

Ja, Ikano är partners med tjänsten Betalo som gör det möjligt att betala sina räkningar med sitt kreditkort. När du betalar en räkning med Betalo och ditt Ikano-kort tar Betalo ut en avgift på 1,9 % av fakturans belopp.

På vilka bensinstationer får jag rabatt med Ikano Kort?

Du får 1 % i bensinrabatt på de bensinstationer som finns i VISAs branschregister över bensinstationer. När du tankar dras rabatten av automatiskt på din kort-faktura. Läs mer om bensinkort här.