Santander

Santander Card  • Ingen årsavgift.
  • Inga uttagsavgifter.
  • Kompletterande reseförsäkring.
  • Utländsk bank.Årsavgift: 0 kr
Ränta: 13,95 %
Räntefritt: 60 dagar
Kreditgräns: 100 000 kr

Ansök direkt  

0 kr i avgift med Santander kreditkort!

Santander har ett otroligt bra kreditkort enligt oss på Kreditkortlistan. Santander Kreditkort Mitt kort+ är en nykomling på den svenska marknaden och kortet är utan avgifter men har väldigt många fördelar. Bland annat kan du få självriskeliminering vid olyckor med hyrbil och uppskov på att betala ränta på upp till 60 dagar. Samtidigt betalar du 0 kr i årsavgift och har upp till 100 000 kr i kredit.

santander skärmdump

Kortet för dig som ska resa

Tycker du om att resa så är det här kreditkortet något för dig! Du får 0 kr i valutaväxling och det finns inget valutapåslag utomlands. Att slippa valutapåslaget innebär att du får avgiftsfria köp utomlands så du fritt kan handla med kortet utan att betala extra avgifter. Om du betalar minst 75% för din resa med Mitt kort+ ingår en reseförsäkring som täcker hela familjen. Reseförsäkringen innehåller ett avbeställningsskydd från Europeiska ERV och du kan få både ersättning vid försenat bagage och om du är med än 4 timmar försenad till slutdestinationen.

Hur ansöker jag om ett Santander Kreditkort?

1. Du klickar på Ansök nu
2. Fyll i önskad kredit, dina personuppgifter och övrig information
3. Klart! Du har nu ansökt om ett Santander Kreditkort!

ANSÖK DIREKT

Extra förmåner med Santander Kreditkort, Mitt kort+

Handlar du mycket online? Då kan du tryggt och säkert betala med Mitt kort+ som ger dig säker kortbetalning med SecureCode när du handlar online.

Kreditkortet innehåller även ett återbäringsprogram som ger dig upp till 25% återbäring när du handlar online hos upp till 200 anslutna webbutiker. Du kan dessutom spara riktigt mycket pengar genom att kombinera detta med andra kampanjer och rabattkoder som finns tillgängliga på Återbäringsprogrammet.

För dig som har skött alla dina betalningar de senaste sex månaderna finns det möjlighet att bli beviljad två betalningsfria månader.

I ett samarbete med den kostnadsfria tjänsten Betalo har du möjlighet att betala dina fakturor räntefritt upp till 60 dagar med kortet. Du kan också överföra pengar till utlandet.

Du kan vid ansökan även teckna ett kreditskydd som försäkrar din kredit och ger dig extra trygghet om du har svårt att betala. Försäkringen kan då betala månadskostnaden för krediten under två månader vid sjukskrivning och ofrivillig arbetslöshet. Det går att säga upp försäkringen när du vill och du har 30 dagars ångerrätt vid tecknandet av försäkringen.

Inte nog med det! Du får dessutom tillgång till en hel del erbjudanden och upplevelser genom Priceless. Det kan vara olika aktiviteter, upplevelser, mat, konst och design med mera.

Andra rekommenderade kreditkort:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort