Santander

Santander Card    Ingen årsavgift
    Inget valutapåslag
    Kompletterande reseförsäkringÅrsavgift: 0 kr
Extrakort: Ja
Uttagsavgift: 3 %, minst 35 kr
Valutaväxlingspåslag: Nej
Ränta: 13,95 %
Räntefritt: 60 dagar
Kreditgräns: 100 000 kr

Ansök direkt  

Santander har ett otroligt bra kreditkort enligt oss på Kreditkortlistan. Santander Kreditkort Mitt kort+ är en nykomling på den svenska marknaden och kortet är utan avgifter men har väldigt många fördelar. Bland annat kan du få självriskeliminering vid olyckor med hyrbil och uppskov på att betala ränta på upp till 60 dagar. Samtidigt betalar du 0 kr i årsavgift och har upp till 100 000 kr i kredit.

santander skärmdump

Kortet för dig som ska resa

Tycker du om att resa så är det här kreditkortet något för dig! Du får 0 kr i valutaväxling och det finns inget valutapåslag utomlands. Att slippa valutapåslaget innebär att du får avgiftsfria köp utomlands så du fritt kan handla med kortet utan att betala extra avgifter. Om du betalar minst 75% för din resa med Mitt kort+ ingår en reseförsäkring som täcker hela familjen. Reseförsäkringen innehåller ett avbeställningsskydd från Europeiska ERV och du kan få både ersättning vid försenat bagage och om du är med än 4 timmar försenad till slutdestinationen.

Hur ansöker jag om ett Santander Kreditkort?

1. Du klickar på Ansök nu
2. Fyll i önskad kredit, dina personuppgifter och övrig information
3. Klart! Du har nu ansökt om ett Santander Kreditkort!

ANSÖK DIREKT

Extra förmåner med Santander Kreditkort, Mitt kort+

Handlar du mycket online? Då kan du tryggt och säkert betala med Mitt kort+ som ger dig säker kortbetalning med SecureCode när du handlar online.

Kreditkortet innehåller även ett återbäringsprogram som ger dig upp till 25% återbäring när du handlar online hos upp till 200 anslutna webbutiker. Du kan dessutom spara riktigt mycket pengar genom att kombinera detta med andra kampanjer och rabattkoder som finns tillgängliga på Återbäringsprogrammet.

För dig som har skött alla dina betalningar de senaste sex månaderna finns det möjlighet att bli beviljad två betalningsfria månader.

I ett samarbete med den kostnadsfria tjänsten Betalo har du möjlighet att betala dina fakturor räntefritt upp till 60 dagar med kortet. Du kan också överföra pengar till utlandet.

Du kan vid ansökan även teckna ett kreditskydd som försäkrar din kredit och ger dig extra trygghet om du har svårt att betala. Försäkringen kan då betala månadskostnaden för krediten under två månader vid sjukskrivning och ofrivillig arbetslöshet. Det går att säga upp försäkringen när du vill och du har 30 dagars ångerrätt vid tecknandet av försäkringen.

Inte nog med det! Du får dessutom tillgång till en hel del erbjudanden och upplevelser genom Priceless. Det kan vara olika aktiviteter, upplevelser, mat, konst och design med mera.

VÅRA FAVORITKORT:

Remember Flex

Remember Flex Kreditkort

 

Ansök direkt  
på re:members hemsida

 

Supreme Card Classic

Bild Supreme Card Gold

 

Ansök direkt  
på Resurs Banks hemsida

Frågor och svar om Santander Kreditkort

Vad kostar Santander kreditkort?

Kreditkort från Santander har ingen årsavgift eller månadsavgift. Korten är alltså helt kostnadsfria att skaffa. När man väl använder kreditkortet tillkommer avgifter, ränta och valutaväxlingspålsag. Läs mer om aktuella avgifter och räntor i tabellen högst upp i texten.

Hur mycket pengar kan man ta ut med Santander kreditkort?

Maxgränsen för kontantuttag ligger på 8000 kronor under ett dygn (24 timmar). Under en vecka (7 dagar) får man högts ta ut 15000 kronor kontant.

Vem kan ansöka om kreditkort från Santander?

Hos Santander måste man minst vara 20 år gammal, inte ha några betalningsanmärkningar och ha en fats inkomst på minst 110 000 kronor per år. Godkänd inkomst räknas som både inkomst från arbete och pension.

Är Santander kreditkort Mastercard eller Visa?

Santander har bytt från att erbjuda kort från Mastercard till att nu erbjuda kort från Visa. Alla befintliga Santander-kort byts ut mot de nya Visa-korten och det nya systemet.

Hur ansöker jag om Santander kreditkort?

I texten hittar du en steg för steg-guide om hur du ansöker om ett kreditkort från Santander. Följ stegen för att ansöka och få besked inom kort.