Kortinformation

Qred har samlat de mest användbara finansiella funktionerna för småföretagare i ett och samma kreditkort. Kortet kan användas för att köpa in saker till företaget och för fakturabetalningar. Alla kvitton samlas digitalt i Qredappen. Man får alltså en tydlig överblick över alla utgifter – på en och samma plats. Det bästa av allt? Alla köp ger 1 % cashback som dras av direkt från din Qred-faktura. 

Extrakort: Ja
Anställning: Ja
Uttagsavgift: Inga uttag
Åldersgräns: 18 år
Valutaväxlingspåslag: 0 %
Inkomstkrav: Inget krav
Räntefritt: Upp till 45 dagar
Bonus: 1 %

Fördelar med Qred företagskort

  • Ingen årsavgift
  • Betala inköp, räkningar och fakturor med ett och samma kreditkort
  • Samla alla dina företagskvitton digitalt
  • 1 % cashback på alla inköp – som dras av direkt från månadsfakturan
  • VISA-kort – betala med ditt Qred-kort över hela världen
  • Utmärkt omdöme på Trustpilot – inte minst tack vare deras duktiga kundtjänst

Nackdelar med Qred företagskort

  • Avgift tas ut när du betalar räkningar med Qred VISA
  • Avgift vid val av pappersfaktura (finns möjlighet att välja avgiftsfri e-postfaktura)
  • Inga försäkringar ingår
  • Inga kontantuttag 

Qred för företag

Förutom kreditkort erbjuder Qred andra finansiella lösningar för småföretag. De har företagslån och en portal för fakturaförsäljning. Du kan alltså samla alla dina finansiella företagstjänster hos Qred för en enkel och flexibel hantering.

Egenskaper

 • Bonus

 • Kontaktlös

 • Utan årsavgift

Qred VISA-kreditkort

Qred har ett kreditkort som är specialanpassat för företagare. Det är ett VISA-kreditkort som fungerar både online och i fysiska butiker över hela världen. Alla köp som görs med kortet samlas på en och samma faktura – och digitalt i Qreds app. Om man väljer att betala räkningar och fakturor med kreditkortet hamnar även dessa utgifter på Qred-fakturan. Man har alltså möjlighet att samla alla sina företagsutgifter på ett och samma ställe för en tydligare överblick och enklare hantering. 

Som kreditkortskund öppnar man inget bankkonto hos Qred och man ansluter inte något bankkonto till deras app eller till själva kreditkortet. Det Qred gör är att fakturera dig för de köp du gör med kortet och erbjuda dig möjligheten att delbetala och skjuta upp din betalning. 

Flexibla betalningar

Om du inte vill betala hela fakturabekoppet direkt när fakturan kommer (Qred har 14 dagars fakturavillkor) kan du välja att delbetala beloppet. När du väljer att delbetala tillkommer ränta på beloppet varje månad. Räntesättningen är individuell och bestäms när du ansöker om kreditkortet utifrån din kreditvärdighet.

Man måste dock betala minst 10 % av fakturabeloppet. Det som återstår av fakturan läggs på nästkommande månads faktura. 

Cashback

En av de främsta förmånerna med kreditkortet är Qreds cashback-system. När du gör inköp med koret tjänar du alltid 1 % cashback – var du än handlar. All cashback du har tjänat ihop under månaden dras sedan automatiskt från din månadsfaktura. Om ditt företag har handlat för 5 000 kronor under månaden kommer alltså din räkning från Qred att ligga på 4 950 kronor istället. 

Man behöver alltså inte göra något själv för att använda sin cashback eller få den utbetald – allt sker automatiskt och sys direkt på din faktura. 

Kom dock ihåg att man inte tjänar cashback när man betalar räkningar och fakturor med kreditkort. 

Qred-appen

I Qred-appen samlas alla dina köp, du kan administrera ditt kreditkort och du kan betala ditt företags räkningar och fakturor. 

Betala räkningar med ditt kreditkort

I Qred-appen finns möjligheten att betala räkningar med kreditkortet. Det går att betala räkningar till svenska bankgiron och betalningen genomförs inom en till två bankdagar. 

Varje räkning man betalar med kreditkortet kostar en avgift på 2,5 % av det totala beloppet på fakturan. Betalar man en faktura på 1 000 kronor tillkommer alltså en avgift på 25 kronor. 

Utgiftshantering och digitala kvitton

Man kan även samla alla sina företagskvitton digitalt med Qreds utgiftshantering. Om du har gjort ett inköp till ditt företag behöver du bara fotografera det med din mobil. Sedan samlar Qred alla dina utgifter under månaden i en rapport så att du får en tydlig överblick över ditt företags ekonomi. 

Frame-6.png
Layer_7.png

Bra kundomdömen

Som kund hos Qred kan du vara trygg med dina tjänster. Företaget står nämligen under Finansinspektionens tillsyn och har riktigt fina omdömen hos Trustpilot. 

Snittbetyget för Qred hos Trustpilot är Utmärkt. De nöjda kunder lyfter särskilt fram kundtjänstens proffsiga bemötande, Qreds snabba handläggningstider och deras lösningsfokus. 

Vad krävs för att ansöka om Qred företagskort?

När du skickar in din ansökan till Qred sker en kreditupplysning. Qred använder även sin egen bedömning, Qred-score, som underlag för huruvida du blir godkänd för ett kreditkort och vilka kreditavgifter som tillkommer. 

Qred-score

Qred-score är ett samlat kreditbetyg för ditt företag. Det tar bland annat hänsyn till uppgifter om företagets omsättning, eventuella betalningsanmärkningar, skulder och lån, hur många anställa som finns i företaget och vilka omdömen företaget har fått. 

Det Qred-score ditt företag får används sedan som underlag för vilken kreditränta du får om du ansöker om Qreds kreditkort och vilka lånevillkor du får om du skulle ansöka om ett företagslån hos Qred. 

Omdöme

Qreds föreatgslösningar är enkla och smidiga. Som användare får man en tydlig överblick över alla utgifter man haft med kortet – och om man vill finns det möjlighet att samla både inköp och fakturor på kreditkortsfakturan från Qred.

Den cashback Qred erbjuder är givmild, 1 % på allt. De enda avgifter som tas ut är egentligen avgift för fakturabetalning och ränta vid uppdelning av kreditkortsfaktura.

Allt som allt är Qred ett bra kreditkort för företagare med många förmåner och få avgifter.

 

Hur ansöker jag om Qred VISA företagskort?

  • 1. Klicka på Ansök nu för att komma till Qreds hemsida
  • 2. Fyll i dina uppgifter och klicka på Beställ nu!
  • 3. Klart! Nu har du möjlighet att samla alla dina företagskostnader på en och samma faktura 
ANSÖK NU  
 

Vanliga frågor och svar om Qred

Vad kostar Qreds företagskort?
Kan jag betala räkningar och fakturor med Qred?
Hur fungerar cashback med Qred?
Vilka är fördelarna med ett företagskort från Qred?
Kan jag använda Qred företagskort överallt?
Är Qred pålitliga?

Kontaktuppgifter

Ansvarig bankQred AB
Organisationsnummer559008-9800
AdressTulegatan 15
Postnummer113 53
OrtStockholm
Telefonnummer020-150 333
E-postadresssupport@qred.se
Villkor

Öppettider

Måndagar08:00 – 17:30
Tisdagar08:00 – 17:30
Onsdagar08:00 – 17:30
Torsdagar08:00 – 17:30
Fredagar08:00 – 17:30
LördagarStängt
SöndagarStängt